Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vannak akik tudnak élni.
Hmmm...hát így könnyű!
Van még hely a medencédben
Nyugodj meg rólam is folyik a víz mondjuk ezen nem is csodálkozom mikor nyakig ülök a medencében és hideg rozét iszogatok
Na ezt is sikerült megérnem, megnyugodtam ...kivételesen nem csak én vagyok az akinek mindenéből csavarni lehet a vizet!
Én csak ma mentem mocival, többi nap bringával okosan. Az még szarabb volt, akkor nem csak a pólóm lett csurom vizes.
Nem csak ma, hanem egész héten!
Basszus ma olyan volt a városban közlekedni, mintha forró levegőt fújtak volna rád egy ventillátorral. Baszhattam a portektoringet, csurom víz volt a pólóm mire hazaértem.
Szerintem beteg a srác, de ettől függetlenül biztos 8 napon túl gyógyulót kapott volna a tulajoktól, de szerintem tőlem is, ha az enyémet gyújtotta volna fel és előbb érnénk oda, mint a police.
Karbiszinkronnál szólj, megyek én is.
Kicsit motoroztam, kiugrottam melóból (fiam kivittem a reptérre) egész jó idő alatt kiértem. Tempósabban közlekedve már nincs az a dög meleg. No persze a plexit a leg alacsonyabbra állítottam, hogy jobban érjen a menetszél.
Arról a korszakról még annyit, hogy semmivel nem volt könnyebb.....nem vették egyenrangúnak az autóval....még a sebességkorlátai is alacsonyabbak voltak.....sávon belül előztek ha volt hely ha nem. Nem voltak autópályák tele voltak az utak teherautóval. Pest is tele volt autóval.
Na jó..én ezt feladom...inkább egy karbi szinkron...
Megtaláltam a Genfi és az Usa házamat...aztán összekutyultam mindent :(
baloldalon
Behúzod az emberkét a kívánt utcaképre, majd rámész b olaldalon (útvonaltervezés, saját helyek stb mellett ) a link gombra, generálsz egy linket és bemásolod ide.
Nyíregy felöl gyertek.
ha megtaláltam...hogyan kell linkelni?
Öt komponenses gumikkal szaladgálnék, középen bakelitbe ágyazott ipari gyémánt sávval.
Miért ezt adta be?:(
Hö hö

Ebben a házbAN LAKTAM AMERIKÁBAN (caps pff) Ez volt az ablakom:)
Most pontosabb útleírást adj, hogy könnyebben rád találjunk
Szép napot! Írtátok itt páran a régi Jawa/Simson/MZ-s korszakot, meg a póló-gatya kombóban motorozást... Nekem ez kimaradt ugyan, akkor még motorok létezéséről sem tudtam igazán. De! Némi közvetett emlékem azért van, hogy annak idején a közutakon a mai gépjármű-mennyiség töredéke haladt csupán, és a közlekedési morál is más volt, szóval némileg érthetően volt mindenki "bátrabb". Szerintem ez is hozzátartozik - ha csak kis mértékben is.
Ja, talán még a kanyar is stimmel. Ez májusi fotó, mi jóniusban voltunk itt, akkor még több murva volt ezen a pöcsömnyi úton, és ami nem látszik a képen, hogy 10 fokosnál meredekebb lejtő, és hirtelen kanyarok is vannak benne. Izgalmas kis szakasz.
Nem is bagolybaszóra gondoltam a hétvégén, csak viccből említettem.
Mit csinálsz Győrben? Egyébként felejthetetlen motorosélmény lesz.