Basszus ma olyan volt a városban közlekedni, mintha forró levegőt fújtak volna rád egy ventillátorral. Baszhattam a portektoringet, csurom víz volt a pólóm mire hazaértem.
Szerintem beteg a srác, de ettől függetlenül biztos 8 napon túl gyógyulót kapott volna a tulajoktól, de szerintem tőlem is, ha az enyémet gyújtotta volna fel és előbb érnénk oda, mint a police.
Kicsit motoroztam, kiugrottam melóból (fiam kivittem a reptérre) egész jó idő alatt kiértem. Tempósabban közlekedve már nincs az a dög meleg. No persze a plexit a leg alacsonyabbra állítottam, hogy jobban érjen a menetszél.
Arról a korszakról még annyit, hogy semmivel nem volt könnyebb.....nem vették egyenrangúnak az autóval....még a sebességkorlátai is alacsonyabbak voltak.....sávon belül előztek ha volt hely ha nem. Nem voltak autópályák tele voltak az utak teherautóval. Pest is tele volt autóval.
Behúzod az emberkét a kívánt utcaképre, majd rámész b olaldalon (útvonaltervezés, saját helyek stb mellett ) a link gombra, generálsz egy linket és bemásolod ide.
Szép napot! Írtátok itt páran a régi Jawa/Simson/MZ-s korszakot, meg a póló-gatya kombóban motorozást... Nekem ez kimaradt ugyan, akkor még motorok létezéséről sem tudtam igazán. De! Némi közvetett emlékem azért van, hogy annak idején a közutakon a mai gépjármű-mennyiség töredéke haladt csupán, és a közlekedési morál is más volt, szóval némileg érthetően volt mindenki "bátrabb". Szerintem ez is hozzátartozik - ha csak kis mértékben is.
Ja, talán még a kanyar is stimmel. Ez májusi fotó, mi jóniusban voltunk itt, akkor még több murva volt ezen a pöcsömnyi úton, és ami nem látszik a képen, hogy 10 fokosnál meredekebb lejtő, és hirtelen kanyarok is vannak benne. Izgalmas kis szakasz.
Van még hely a medencédben
http://www.hegylakok.hu/2013/0...
Megtaláltam a Genfi és az Usa házamat...aztán összekutyultam mindent :(
Ebben a házbAN LAKTAM AMERIKÁBAN (caps pff) Ez volt az ablakom:)
Mit csinálsz Győrben? Egyébként felejthetetlen motorosélmény lesz.