Mer a Mónié valszeg romjaiból lett újjáépítve, ahogy láttam. Bocs Móni . Csak a kipuff rozsdál, de azon lehet segíteni. Egyébként megnyugtatásul, minden japó rajta, pl. elektronika, motorblokk, csak Fernandó rakja össze.
Hát nem tudom, a zenyim '89-es, és legföljebb ott van rajta aprócska, vöröses árnyalatú pöttyöcske itt-ott, ahol valami lekoccolta a vázat (olyan bogárláb-méretűek). Viszont Mónié tudtommal spanyol, és azon nagyobbak ezek a foltok (bocs, Móni).
Persze ez csak két példa, ami nekem pont jó, másnak meg biztos más a véleménye
Lehet, hogy az öregebb GS-t mégis felvehetnéd a listádra. A spanyolok úgyis hamarabb rozsdásodnak
Meg azt is mondják a Zokosok, hogy egy kor fölött már (alatt is, mondjuk) az állapot számít. Az enyém például patika (igaz, csak Afrika legeldugottabb törzsi varázslója értelmezésében , de nekem alapnak megfelelt, aztán alakul, ahogy alakul).
350 az öreg, amit leírhatsz, mert tőled már nem fogja megvenni senki. 550 egy patent fiatal, amit még 6 év múlva is vígan eladsz 400 ért. Miért vennél régit soxoros rizikóval?
Amiket linkeltél, abból a másodiknak ismerem a gazdáját. Az megvehető. Az elsőnek meg van fúrva az idomja, a hátsó konzol kuka, és rövid élete alatt már két tulajt megevett. Ez nem tetszik? Én megnézném a helyedben.
180cm magas 70kg vagyok, hobbi motorozáshoz kellene (sok a szabadidőm ) nem munkába járni nem pesti vagyok, néha egy kis túra néha meg csak úgy menni egyet, ennyi lenne e kirtérium (jah és persze 400-700ccm között kb)
Persze ez csak két példa, ami nekem pont jó, másnak meg biztos más a véleménye
Ez matt narancs.Fekete telókkal üléstakaróval,gyári hátsó sárvédővel és carbon sarokvédővel.
nem volt törve, nem dőlt el, minden gyári rajta
Meg azt is mondják a Zokosok, hogy egy kor fölött már (alatt is, mondjuk) az állapot számít. Az enyém például patika (igaz, csak Afrika legeldugottabb törzsi varázslója értelmezésében , de nekem alapnak megfelelt, aztán alakul, ahogy alakul).
Amiket linkeltél, abból a másodiknak ismerem a gazdáját. Az megvehető. Az elsőnek meg van fúrva az idomja, a hátsó konzol kuka, és rövid élete alatt már két tulajt megevett.
Ez nem tetszik? Én megnézném a helyedben.