Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én aztán nyugodt vagyok, de azért nem cserélem le az én drág... ööö.. szép '89-esemet, amire már a gaty... minden szépet és jót beszerzek előbb-utóbb
Mer a Mónié valszeg romjaiból lett újjáépítve, ahogy láttam. Bocs Móni . Csak a kipuff rozsdál, de azon lehet segíteni. Egyébként megnyugtatásul, minden japó rajta, pl. elektronika, motorblokk, csak Fernandó rakja össze.
teszteken is írják sajnos
Hát nem tudom, a zenyim '89-es, és legföljebb ott van rajta aprócska, vöröses árnyalatú pöttyöcske itt-ott, ahol valami lekoccolta a vázat (olyan bogárláb-méretűek). Viszont Mónié tudtommal spanyol, és azon nagyobbak ezek a foltok (bocs, Móni).
Persze ez csak két példa, ami nekem pont jó, másnak meg biztos más a véleménye
majd ha túrázol vmikor Erdélybe ugorj be egy üccsire
Dehogy.
Ez matt narancs.Fekete telókkal üléstakaróval,gyári hátsó sárvédővel és carbon sarokvédővel.
telefonon mindent elmondott (értelmesnek tűnt) még küld képeket (majd bemásolom ide is)

nem volt törve, nem dőlt el, minden gyári rajta
És?
Most nézem, hogy Békésben laksz....hát onnan gáz lenne eljönni egy próbáért...
majd máskor, hétvégén dolgozom, de köszönöm a lehetőséget
A japó meg azér rozsdál, mer már 20 éves. Már mondtam, hogy ez a spanyolozás faszság. A 2005 pl. egy nagyon jó évjárat, azokkal nemigen van gond.
csak telefonon érdeklődtem, ill kértem még tőle képet, potyára nem akarok elmenni 400km-t
Hétvégén gyere el, ki is próbálhatod..,de nem eladó...
Van még hely a platódon?
Lehet, hogy az öregebb GS-t mégis felvehetnéd a listádra. A spanyolok úgyis hamarabb rozsdásodnak
Meg azt is mondják a Zokosok, hogy egy kor fölött már (alatt is, mondjuk) az állapot számít. Az enyém például patika (igaz, csak Afrika legeldugottabb törzsi varázslója értelmezésében , de nekem alapnak megfelelt, aztán alakul, ahogy alakul).
350 az öreg, amit leírhatsz, mert tőled már nem fogja megvenni senki. 550 egy patent fiatal, amit még 6 év múlva is vígan eladsz 400 ért. Miért vennél régit soxoros rizikóval?
Amiket linkeltél, abból a másodiknak ismerem a gazdáját. Az megvehető. Az elsőnek meg van fúrva az idomja, a hátsó konzol kuka, és rövid élete alatt már két tulajt megevett.
Ez nem tetszik? Én megnézném a helyedben.
utánanézek olyat nem próbáltam még, formája tetszik de ismeretségi körbe nincs ilyen
Tiéd?....
nekem sajna nem fér bele a keretbe
Az SV-k elég olcsók mostanában.....egy K3-4 nem sokkal drágább egy GS-nél....persze ki kell fogni...
v2, nyitott cső, azt uccu...
180cm magas 70kg vagyok, hobbi motorozáshoz kellene (sok a szabadidőm ) nem munkába járni nem pesti vagyok, néha egy kis túra néha meg csak úgy menni egyet, ennyi lenne e kirtérium (jah és persze 400-700ccm között kb)
Esetleg ajánlhatok egy fasza street-et.
Az jó csak nehéz, bár nem tudom mekkora a kolléga....a Fazer is nehéz....Hornet könnyű és jó, de drága...végül csak marad az SV...