Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért kérdezem
Nem mindkettő GS500F?
..és kié a jobb motor?
Szlovákia mindig tud újat mutatni. Bánhatjátok hogy nem jöttetek.
Ami térkép szerint bagolybaszó út, az a valóságban szélesebb mint a mártai utak és jobb minőségűek is.
Az egész 380 körül lett, de olyan tartalmas volt hogy el is fáradtam.
Lovival még motort is cseréltünk egy körre.
Gondolod a csaj nem fürdik?
Azt olvastam, a cipővásárlásnál talált kis "Silica" feliratú zacsekok is kimondottan nedvszívó célzattal vannak a dobozban. Ha a rizs nem válna be, és van ilyen apró izé, egy próbát megér.
Jó büdös kipufogószag lehet
Én is itt akarok vásárolni!
Tudsz linkelni egy google map-os utcanézetet a körforgalomról, hogy óvatosak lehessünk, ha arra járunk?!
igen etz kormány kiváló hozzá csak két furat és kész.......bukócső!
Srácok!
Segítségre lenne szükségem.Megint Pénteken elestem a motorral. nem nagy történet egy körforgalomban elcsúsztam egy olajfolton sajnos nem én voltam az első és az utolsó se aznap...
A motor megsérült kormány elhajlott és benyomta a tankot.Ha jól emlékszem az ETZ kormány jó lehet rá? A régit nem akarom hajtogatni meg nem is nagyon lehet. A többi alkatrészt beszerzem bár ha valakinél van egy hibátlan jobbos dekni azt megköszönném.
Nekem van EU kártyám, meg zöld papírosom is. Egy ilyen délutáni kiruccanásra nem kötök utasbiztosítást.
Mikor így átruccanunk a határon kellene-e, hogy legyen eu-s tb kártya, kiegészítő baleset biztosítás?, a kötelező zöld cédulája az ugye alap....mert a ruha nem véd meg mindentől.
Egy több naposra felkészülünk de egy pár órásra nem kell? Pedig már beszéltünk róla a baj nem távolságfüggő
Na szóval, a tervek szerint 3-kor indulnánk az Esztergomi Shell kútról.
Ha két óráig nem csap le ránk valami zivatar, akkor így is marad a dolog...
Tegnap gondoltam bóklászok egy kicsit...200 km lett benne. Mentem mindenféle elcseszett úton, a lelket is kirázta belőlem. Persze folyamatosan teszteltem a futóművet, és csodák csodájára egyszer sem produkálta a dolgot. Gondoltam magamban mivel megrendeltem már a telóolajat, milyen jól fog mutatni a polcomon a tavaly megvett ám még bontatlan fékfolyadék mellett.
Majd hazafelé az előzőkhöz képes tükör aszfaltnál elengedtem, és újra...
Szóval ha nem jön semmi égszakadás földindulás, akkor tolunk egy lájtos kis szlovák kört. Jöjjön mindenki aki tud!
Addig örüljünk míg ataaa-nak nem százas a gépe...addig nem kockáztat....és ha már jó?
Évszázados kínai recept szerint...ha mielőtt beraktad működött, ezután is fog.....ha nem fog akkor jöhetnek a szószok
Hány óra legyen a kora délután?
Ha beazik a telefon, azonnal aksi ki, es rakd be egy tal rizsbe szaradni, nem vicc.... 1-2 nap es ha szerencsed van elni fog.
Alsónémedin egy sima zápor elkapott....általában megállok, de most olyan jól esett, hogy nem bántam a bőrig ázást...utána a menetszél megszárított
wellness hútőfürdő, jégmasszázs de lux! óccón...
jégesőben biztos szerettem volna menni...donorszerkóban
hja kérem szobából könnyű " " küldeni...
inkább a kuka felé hajlok...mindenesetre aksi ki...
Szerencsefia !