Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kormányvégsúlyhoz azt hiszem 3 féle méretű gumibetétet kapsz és azt rakod be ami a legjobban passzol.
Kb 2mm-el kevesebb, mint a külső

Amúgy is gumigyűrűs, nemtom mit kell azon méregetni
Ajka Bakonygyepes között van a 8-as út felőli első körforgalomba.
De nem kell aggódni miután elfeküdtem és utánam még egy robogós is kivonult a KPM és felszórták az egészet sőt még fel is mosták.
Más téma: Valaki megmérné nekem a kormány belső átmérőjét? Kormányvégsúlyhoz kellene. Kösz szépen!
Holnap megyek a Kozma utcába a Nyílt Napra amit bobalya mondott.
Akinek van kedve csatlakozni, szóljon! 13h-kor kezdődik, igyekszem kapunyitásra érkezni...
Hali. Suzuki gs500f-hez keresek ülést. Konkrétan a váz a lényeg, az ülés huzat meg szivacs lehet szakadt is. Át akarom szivacsoztatni illetve húzatni a tommottal. Kérlek segítsetek. Köszi előre is. Rencsi!
elérhetőségem: reni1130@freemail.hu
Ez igen....tudtok élni
Ja! Spanyol. Jó gépek ezek! A hibáit pedig el kell fogadni, lehetőleg nem törődni vele. Annyira jó a motor "karaktere" , hogy el tudom nézni a gyengeségeit.
Túradobozt is másra használtuk
Kavicsok nagyrészt eltűntek, csak a ritkábban járt helyeken van. Viszont még mindig nagyon sok a kátyú, bár tapasztják őket...
Az 524-es kritikus állapotban van, pedig szeretem nagyon.
Xj Police oldaldoboz felhasználásának ujraértelmezése
110km után príma hideg házipáleszt szlopáltunk
Letisztították már az utakat kavicsoktól és egyéb szennyeződésektől?
Biztos a tied is spanyol
Ez lett a végső (plusz egy 5-10 km bolyongás) . El is mentem, mert ezt még párszor lenyomjuk.
Tavaly jártam Selmecbányán. Tényleg lenyűgöző az odavezető út, élvezetesebb mint Erdély, de a város sem semmi. Különleges a fekvése.
Hasonló a szitu nálam is, hol csinálja hol nem. Motorféknél is előfordul. És én is le..rom.
Jók ezek az F-es GS-ek.
Jártam ma a Monor-Maglód vonalon.....gondoltam elvitt a víz
Küld át a többit is az ataaa@freemail.hu címre.
Nem igazán volt alkalmam rátok nézni, de itt vagyok nem vesztem ám el!
Jó karika volt, köszi ataaa
Ugyan azt csinálta az övé is.
Egyébként nekem lejtőn motorféknél jön elő ha elengedem. És csak ritkán. Olyan ritkán hogy pont le...rom.
Nem akarom felmérni az állapotot.
Vagy megy vagy nem.
melyiken lehet elengedni a kormányt?
Hát de pont így lehet felmérni a motorok állapotát, mivel elvileg ugyan olyanok.