Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ne máááár...megint visszatértünk az aksihoz!
Annyira még nem , mert én is kb másfél hónapja vettem :D
Ha csörög zörög akkor jó a motor.
Tudod hogy kell felsavazni?
legalább tudok kit "faggatni" a témában
na végre 1 békés megyei
úgy szeretnék beszélni az akkumulátorok lelki világáról...de sajnos mennem kell.....ataaa nézd ezt el nekem
sok köszönet
nincs
köszönöm, természetesen nem egyedül megyek, de van-e vmi konkrét típus hibája ennek a típusnak? arra különösen oda kell figyelni
?
Ha okos akarsz lenni akkor vigyél magaddal egy hozzáértő személyt.
tudtok tanácsot adni?
Én már tegnap sem tudtam elstartolni, mert cserbenhagyott az akksi. Persze itt van az asztalomon már pár napja a csere, csak még nem savaztam fel. Holnap ez is megtörténik, aztán feltépem az aszfaltot.
Inkább úgy fogalmaznék hogy jobb idő, de még így is rámrohadt a kabát.
A baji hegyekben volt a forduló? Szoktam látni elstartoló sárkányernyősöket onnan a sziklás részről, fasza lehet!
Na igen, most van már kellemes idő a guruláshoz
Már nem, most értem haza egy kis karikáról
http://www.xcontest.org/hungar... 1000 fölött egész jól ki lehetett bírni. 2000-nél mág fáztam is.
Jó estét mindenkinek!
Ahogy látom mindenki ki van már ettől a nagy hőségtől!
Bár van akinek jól megy és medencébe hűsíti magát !
Szia!

Szeretnék tanácsot kérni tőletek, most tervezek egy GS 500 vásárlást (2004 évj. v. fiatalabbat) Tudnátok írni a motorról, hogy mire kell odafigyelni ennél a típusnál? Öröm motorozáshoz, ill. kisebb túrázáshoz használnám

köszi

üdv
Eddig minden nap a betonplaccon szereltem,Nem egy röhögőgörcs
Ne má, mondjuk én is hétvégén jöttem rá.

Bent van az ablak, amit szeretnél (térkép, utcakép stb.)
Baloldali becsukható sávban balról: útvonaltervezés - saját helyek - nyomtatás ikon - mellette kis ikon, kicsit hajaz a végtelen jelre (link felirat, ha rámutatsz)
Arra katt. és már látod is az oldal címét egy felugró ablakban rögtön kijelölve. A többi ismerős, ctrl+c, ctrl+v

Nyomj egy tesztet, h műkszik-e.
...az egyszerűbb mint belinkelni az utcanézőt!
..de nem feltétlenül tenném
vizsgáztatnom kellene a motort...de egész héten nem volt erőm....bármit is tenni...
Az Ulászlóban még tegnap is ott állt egy leégett moci....néztem is ,hogy mit vétett!
3 nap hajtás után igazán megérdemlem
Hogyne, csak a borom véges