Én már tegnap sem tudtam elstartolni, mert cserbenhagyott az akksi. Persze itt van az asztalomon már pár napja a csere, csak még nem savaztam fel. Holnap ez is megtörténik, aztán feltépem az aszfaltot.
Szeretnék tanácsot kérni tőletek, most tervezek egy GS 500 vásárlást (2004 évj. v. fiatalabbat) Tudnátok írni a motorról, hogy mire kell odafigyelni ennél a típusnál? Öröm motorozáshoz, ill. kisebb túrázáshoz használnám
Bent van az ablak, amit szeretnél (térkép, utcakép stb.)
Baloldali becsukható sávban balról: útvonaltervezés - saját helyek - nyomtatás ikon - mellette kis ikon, kicsit hajaz a végtelen jelre (link felirat, ha rámutatsz)
Arra katt. és már látod is az oldal címét egy felugró ablakban rögtön kijelölve. A többi ismerős, ctrl+c, ctrl+v
...az egyszerűbb mint belinkelni az utcanézőt!
..de nem feltétlenül tenném
vizsgáztatnom kellene a motort...de egész héten nem volt erőm....bármit is tenni...
Ha csörög zörög akkor jó a motor.
?
Ahogy látom mindenki ki van már ettől a nagy hőségtől!
Bár van akinek jól megy és medencébe hűsíti magát !
Szeretnék tanácsot kérni tőletek, most tervezek egy GS 500 vásárlást (2004 évj. v. fiatalabbat) Tudnátok írni a motorról, hogy mire kell odafigyelni ennél a típusnál? Öröm motorozáshoz, ill. kisebb túrázáshoz használnám
köszi
üdv
Bent van az ablak, amit szeretnél (térkép, utcakép stb.)
Baloldali becsukható sávban balról: útvonaltervezés - saját helyek - nyomtatás ikon - mellette kis ikon, kicsit hajaz a végtelen jelre (link felirat, ha rámutatsz)
Arra katt. és már látod is az oldal címét egy felugró ablakban rögtön kijelölve. A többi ismerős, ctrl+c, ctrl+v
Nyomj egy tesztet, h műkszik-e.
..de nem feltétlenül tenném
vizsgáztatnom kellene a motort...de egész héten nem volt erőm....bármit is tenni...