Kapott szegény párszor, amikor beleszaladtam kátyúkba. Akkorákat szólt...
Annak szemmellátható nyoma is van?
Egyébként meg mondom nem mindig jelentkezik a dolog, csak ha kap egy ütést. Ebből gondolom hogy a két villa felemásan csillapít már. De úgyis nemsokára kiderül.
Nem kell szétszedni...kiöntöd, új olaj bele és próba.....kíváncsi vagyok az eredményre.
Az enyém őskori lelet eredeti telóolaj már nem 100%-os szimering és semmi rázás.
Előtte én is ezzel küszködtem a Burgmanon úgy rázott. hogy egy kézzel sem mertem menni vele.....új hátsó gumi, semmi rázás...pár ezer km és újra kezdődött...De ha más eredményre jutunk de megoldódik annak is örülök
A jelenlegi kínálatból ez tetszik a legjobban, és bőven bele is fér a keretbe. Klappol a futás és az állapot, no meg kókánymentes.
Jó messze van, de hát így szokik ez lenni. gs
De Tby, a fél világot megkerültem szélesebb gumival, és sosem rázkódott ha elengedtem, csak mostanába kezdte el. A másik meg miért csak akkor kezdi el ha kap egy ütést?
Egyébként ha szimeringet meg porvédőt nem cserélek, akkor elég ha kiszerelem a telókat, kupakot leveszem, kiöntöm a régit, majd beletöltöm az új olajat? Ilyenkor ugye nem kell szétszedni a telót?
Csend nyugalom hűvös..süti.. soproni szűz...nagyon jóó