esti motorozás ?! ha, ha, ha ...
nagyon hangulatos tud lenni , különösen villámlások közepette, sisakon doboló jéggel.
szóval megint sz...rrá áztam melóból hazafele. csekély vigasz de egy SV (?) is elcsapatott vagy 140-el mellettem.
ui: a telefonomban gyakorlatilag állt a víz. kuka, vagy reggelre kiszárad, és műkszi ?
Mondják, hogy az MZ-kormány pár centivel hosszabb, másabb ívvel (tehát állítólag még kényelmesebb), és ismereteim szerint az enyémre is ilyen került fel. Én 2.690-ért vettem.
tekered kifelé és ha elkezd erősen felpörögni, egy jó félfordulat vissza....kétüteműnél ez levegőcsavar és ha már nagyon pörög túl szegény a keverék...általában 2-3 fordulat között a jó.
Egy ilyen lightos csavargásra gondoltam. Ezek ilyen harmadrendű utak, de nagyon kellemes helyen kavarognak, imádok arrafelé motorozni. Van is benne pár olyan szakasz ahol még nem jártam. Tempónk nem lesz halálos. Amíg nem derítem ki hogy mitől bizonytalan az eleje, nem kockáztatok.
Úgyhogy további jelentkezőket szeretettel várunk.
Vasárnap kora délután találkoznánk az esztergomi kúton.
Ez a hajlott kormány dolog érdekes lehet. Az enyémnél is van ez, egyszer eldőltem vele álló helyzetben, egy picit feljebb van nálam is a bal oldala. A logikám azt diktálja, hogy ez nem okozhat beszitálást, de most bogarat ültettél a fülembe.
Nem vetem el a szálszakadást. Szerencse a szerencsétlenségben hogy Pilot Powerem van, így hamar ledarálom. Gumicserénél a felnihiba is látszik majd, így az is kiszűrhető. A telóolajat megrendeltem, ha ez sem segít, akkor korék vagy kormánycsapágy.
Enyhén görbe kormány okozhatja ezt? Értem úgy hogy az ütéstől a kiegyensúlyozatlanság miatt felerősödik a vibráció...
Kínoz a gyanú, hogy amikor sikerült lassan lefektetnem a gépet, mégis csak a kormány ért le, és ránézésre is feljebb van a bal oldala. Bár ezzel ellentmond, hogy amikor régen elhagytam az egyik kormányvégsúlyomat, hónapokig pezsgős dugóval helyettesítettem az egyik oldalt, és beton stabil volt.
ataaa...ne add fel , nem szabad annak ráznia..engem is nagyon bosszantana, olyan motort nem is vennék meg.
Nálam adottak a feltételek mégis minden oké.
A szálszakadást azért ne vesd el még...szemmel nem is kell látszania.
nagyon hangulatos tud lenni , különösen villámlások közepette, sisakon doboló jéggel.
szóval megint sz...rrá áztam melóból hazafele. csekély vigasz de egy SV (?) is elcsapatott vagy 140-el mellettem.
ui: a telefonomban gyakorlatilag állt a víz. kuka, vagy reggelre kiszárad, és műkszi ?
De legalább a hőmérséklet mérséklődött!
én nemrég bőrig áztam...de ilyen jól még nem esett soha....mire hazaértem megszáradtam
Épp,hogy ketyegjen...vagy az elérhető legnagyobb fordulat?
Úgyhogy további jelentkezőket szeretettel várunk.
Vasárnap kora délután találkoznánk az esztergomi kúton.
Én meg ha más nem lesz, és az időjárás is engedi, szaladok egy egytankost Szlovákiában és adok a baglyoknak!
Enyhén görbe kormány okozhatja ezt? Értem úgy hogy az ütéstől a kiegyensúlyozatlanság miatt felerősödik a vibráció...
Kínoz a gyanú, hogy amikor sikerült lassan lefektetnem a gépet, mégis csak a kormány ért le, és ránézésre is feljebb van a bal oldala. Bár ezzel ellentmond, hogy amikor régen elhagytam az egyik kormányvégsúlyomat, hónapokig pezsgős dugóval helyettesítettem az egyik oldalt, és beton stabil volt.
Nálam adottak a feltételek mégis minden oké.
A szálszakadást azért ne vesd el még...szemmel nem is kell látszania.