Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"A sok személyt is kezelésbe fogják venni..."

Ezt nem értem
A sok személyt is kezelésbe fogják venni....amúgy pedig nem hánynám ki a belemet minden nap amikor beleülök.
...Dokker is lehetett volna :)
Amúgy benzin+gyári gáz..
Egyébként egy Lodgy nem lett volna jobb taxizni? Kicsit mintha tágasabb lenne mint a Duster..
..de nem elég bátor

...vagy én már vakmerő vagyok?

...nehéz szülés volt.
az 1.6/16 rönyó motor kiforrott...és véletlenül megbízhatónak tűnik..
..futómű kell a magyar utakhoz..
...ezt tudom kifizetni..
Tanulj Zoli hibájából......ő is valami fehérneműs cégtől vett motort......húú ez mocsok vot
Franciákok a románokkal karöltve.

Hát én nem csinálnék orosz rulettet ilyen leosztással.

Pedig bátor vagyok mint a sivatagi oroszlán.
Királyság, megvan a hétfői program, ugyanis szabin leszek

Köszi!
Ezt most kaptam:
Safety-Hungary Honda Motorkerékpár Vezetéstechnikai Oktatás

Kedves Vendégeink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy nyári rendezvény sorozatunk első állomásához érve az OBB és a Safety-Hungary közös szervezésében 2013. június 24-én 13 órától 24 óráig Nyílt Napot tartunk (Bp. X. Kozma u. 3. Silverkart Budapest Gokart és Rendezvényközpont). A rendezvény ideje alatt azok az Ügyfeleink, akiknél az alábbi feltételek bármelyike teljesül, térítésmentesen vehetik igénybe a szabadidőközpont következő szolgáltatásait: Gokart, Bowling, Dart’s, Biliárd, Csocsó, Honda Riding-tréner:

Választható feltételek:

Motorkerékpáron való érkezés
Már részt vett valamelyik vezetéstechnikai képzéseink egyikén
10 000 Ft kedvezménnyel a helyszínen beregisztrál valamelyik Alap 1-es, 2-es vagy Bevezető szintű tréningünkre

Azon Kedves Vendégeinknek, akiknél a fent említett pontok közül egyik sem valósul meg, illetve az Önökkel érkező családtagoknak, barátoknak 50% kedvezményt biztosítunk a gokart futamok árából az adott napon. Így 1000 Ft/7 perc áron gokartozhat egész nap!

Tesztmotorozási lehetőséget biztosítunk zárt pályánkon az alábbi motor típusokon: SH 125, CBF 125, VTR 250, CB 600F.

Szeretettel várjuk Önöket!

Motoros Üdvözlettel,
Safety-Hungary Csapata
Akkor olyan, mint a francőzék általában: nagyon ingadozó minőség.
Ha nem te voltál a hibás, begurítod egy szerződött Suzuki szervízbe, és ragaszkodsz a gyári új alkatrészhez. A biztosító meg rendezi a szervízzel a számlát. Megpróbálnak majd alkudozni veled, de ne engedj, ez a szabályok szerint jár neked.
Ha meg te voltál a hunyó, akkor nyilván más a helyzet.
Sikerült tegnap és ma mennem egy Monor-Vác-Zalaegerszeg-Monor túrát bár csak teherautóval, de ennyi szervdonort még életemben nem láttam
Gondoltam erre is... De ez nálam sajnos még mindig pszichológiai kérdés - fosszam meg attól, amibe eredetileg beleszerettem?
Ezek még későbbi kérdések, előbb lássam, mennyit fizet a biztosító, meg mi lenne a végösszege az esetleges javításnak, nem lesznek-e időzített bombák, gondolok itt arra, hogy 2-3 hónap múlva nem ereszti-e el a teló az olajat, bár most látszólag nincs vele gond, de mit lehet azt tudni.
Bár utána már gátlástalanul fel lehet csövezni.
Meg visszapillantó, meg index, meg még ki tudja mi, és a végén még csupasz is lesz.
Én sdimán csinálnék belőle gy csupaszt.

Csak egy lámpa kell meg két tartó.
Jobbulást!
Én is filóztam rajta, hogy nem öltözök be teljesen a bőrbe ebbe a nagy melegben, csak farmert veszek. Majd meggyőztem magam, hogy basszus azért adtam ki annyi pénzt a ruhára, mert ez van ami ha vmi baj van esetleg megvéd. Így hát inkább felveszem bárhova is megyek!
Tényleg, ha már erről van szó, és bárki tud a lentebb említett idomokról, elemekről és nincs szüksége rá, jelezze felém bátran, nagyon megköszönöm! (Elérhetőségeim az adatlapon.)
Egyébként a BMW S1000rr-nek is aszimmetrikus a két oldala.
Miközben az orosz tajgateszten kifogástalanul működött..
..sokat kutakodtam mielőtt megrendeltem..
Én is bízom benne, talán bontóból összevadászható, szerviz biztat, hogy megoldható, szóval reménykedem... Legfeljebb nem egyforma színűek lesznek a pótolt elemek és akkor variálhatok, milyen színű is legyen - ha már úgyis újra kell fényezni. Hah! Lehet, hogy lesz egy "új" motorom...
Eme ötlet elvetését támogatom. Én is csináltam ilyet, hogy "ó csak ide megyek, 1-2 perc, annyira nem kell beöltözni..." Na, ezek után már nemigen fog ilyen felvetődni bennem sem.
Remélem sikerül vadásznod idomokat, vagy kijavítani a törötteket meg konzolt mert gyárilag elég horror.
"részvétem " !
(külön köszönet a figyelemfelhívásért, mert én is erősen "gondolkodtam" egy pólós ( -csak ide a bótba , mi bajom lehet !-)
élvezkedésbe.
ötlet elvetve !

Már nézem a Louisba a nyáridzsekiket.
Bár nem tudom ez mennyire minősül nyárinak?