Nekem lényegében nincs bajom, a térdem egy kissé bedagadt aznap estére, most már normál méretű, de még fájogat.
Szemrevételezés alapján a belső műszerfal-konzol (vagy mi az), a jobb oldalidom és a fejidom cserés. A lámpatest talán túlélte. Ja, a jobb kormánysúly és fékkar eltört még, de ez a kisebb tétel vélhetően. Sajnos az autóban, ami szintén részt vett ezen a "találkozón" több kár esett anyagi értelemben. A moci működik, saját kerekén elvittem volna a szervizig, de fék híján inkább a trélerre maradt mindez.
Ejj de kár! Jobbulást és sikeres újáépítést!
Hajlamos vagyok én is erre a lazaságra, pedig minden télen megfogadom hogy beruházok valami nyári szettre.
Úgy hallom te könnyebben megúsztad mint a motor. Nagyon lebontottad szegényt?
Sziasztok! Mióta beköszöntött az igazi kánikula, egyre több motoros kollégát látok az utakon rövidgatyában, pólóban, épp csak sisak van rajtuk... Érthető, hogy meleg van, de engem tegnapelőtt a ruha mentett meg a nagyobb bajtól, ugyanis "sikeresen" összetörtem magam, bár inkább a kétkerekű drágaságom látta kárát a dolognak. Tehát mindenkinek tanácsolom - nyár ide vagy oda - tegyen meg önmagáért annyit, hogy megfelelő öltözéket vesz fel, ha nyeregbe ül. Ha nincs kesztyűm, most nem írom e sorokat, s ha nincs a protektor, akkor most valószínűleg nem "csak" fásli lenne a térdemen. Mindenkinek élvezetes, balesetmentes motorozást kívánok!
Én nem, de nálunk is volt egy két dőlés.
De egyébként abszolút rajtad múlik, hogy mit vállalsz be a feladatokból, és azokat milyen intenzitással csinálod.
Ki kell próbálni, én mindenkinek kötelezővé tenném.
mint bobolya írta én RILI-n voltam http://www.riliclub.hu/index.p...
már párszor hivatkoztam rá, ...
kicsiknek és nagyoknak, kezdőknek és haladóknak is tudnak újat mutatni.
(én meg megmutattam nekik milyen kiegyensúlyozott a GSöccá.
motoros nélkül is tud haladni ! )
Olvastam erről cikket, de ahogy tudom ott azért sokan leteszik a vasat... De azért csak érdekes lenne egyenesbe tenni azokat a dolgokat, amit rutinból szed csak össze az ember... Szívesen mennék ilyenre...
Szemrevételezés alapján a belső műszerfal-konzol (vagy mi az), a jobb oldalidom és a fejidom cserés. A lámpatest talán túlélte. Ja, a jobb kormánysúly és fékkar eltört még, de ez a kisebb tétel vélhetően. Sajnos az autóban, ami szintén részt vett ezen a "találkozón" több kár esett anyagi értelemben. A moci működik, saját kerekén elvittem volna a szervizig, de fék híján inkább a trélerre maradt mindez.