(Egyébként csak halkan vau bele, a hátsó doboz fogyasztásra gyakorolt hatása nálam gyakorlatilag nem mérhető. Elég sokat megyek vele és nélküle is, éshátugye én állandóan írom, pár deci már elég hamar feltűnne ;) Oldaldobozok már jobban bekavarhatnak, de olyanom meg nincs, így ezt passzolom...)
Aláírom, a Doki felfelé alkudott. De a konzolfelfogatáshoz csak akkor elég a villáskulcs ha ilyen hátsócsomagtartód van és rajta van a furat a sarkán. Ha nem akkor meg kell toldani egy laposvasat. Csak ilyen homályos kép van róla és ugye már nem tudom lefényképezni.
bekóstolás ? ne viccőjé...
csak gyengéd próbálkozás, egy régi Kawás barátunk babérjaira .
( csak nem bírtam magammal, ezért én is emeltem a hsz.-aik számát)
Ha már nem frusztrál az, hogy nem kell igyekeznem más tempójához-akármihez, hanem tudok menni anélkül is, hogy másokhoz mérjem magam, nálam az az örömködés kategóriája. Csak legföljebb erről nem írok minden nap. Az meg, hogy valaki-bárki-akárki (nem csak én) kérdez erről-arról itt, és a kapott válaszokat mérlegeli, aztán dönt (telik-e rá, vagy egyáltalán: kell-e), az még nem egyenlő a sz*rrágással, tehát én sem gondolom, hogy Widi cucca 5.000 alatt neki jó ár lenne. A többletfogyasztás kérdése meg szerintem föl se merült igazán, tavaly is elfogadtam, hogy 4.5 körül eszik, és idén is örülök, hogy mégis kevesebbet. Hogy a doboztól 2-3 decivel több lesz? Na bumm.
A kormánycseréről meg csak annyit, hogy előzetesen annyi információm volt róla, hogy "lekapod a kormányt, lehúzod a gázkart meg a másik oldalt, aztán visszarakod az újat, és fölrakod a cuccokat", ehhez képest viszont a két lyuk kifúrása fúró nélkül bizony elég nehézkes. Nem hülye vagyok, csak kevés az információm, ezért is hívtalak föl. A konzolok fölrakásához viszont (eddig) úgy tudom, nem kell fúrót vinnem, remélem, megoldható villáskulccsal is. Az van valahol a polcon, asszem.
Az olajról köszi az információt. Nálam szintén 1.6 benzin, de csak 137 ezer km. Mondjuk nem is ebből élek.
Jól tetted,hogy nem indultál el! Végig szemerkélő eső, Balatonon meg nem tudom milyen fokozatú viharjelzés, de szinte folyamatosan világítottak a jelzők!
muszáj ....az boci száj...és külön írják!:)
Mások öröme?
De hát én semmilyen örömködést nem láttam...
..ha elrontottam valaki örömködését...hát ..ööö...bocsánat...azaz bocsaika..
Lehet ,hogy én néztem be...de több alkalommal úgy értelmeztem a hozzászólásaidat ,hogy erre ezért nem telik..amaz azért drága..a harmadiktól többet fogyaszt ,azért nem éri meg..
Nem gyűjtöm ki ,hogy szó szerint idézzem...de nekem az jött le ,hogy ami szinte ingyen van az a tuti...
Ez egy nyilvános fórum...te is leírhatod ,hogy nyers,nagyképű...azaz bunkó vagyok....és ez meg is áll...elviszem a balhét. (kicsit sem fáj )
És akkor hű leszek önmagamhoz!
Ha két lyukat nem tudsz kifúrni,két csavart kicsavarni....vajon kivel teteted majd föl a doboztartó konzolokat?
Következő téma!
Sokáig 5/40 Aralt használtam ...majd jött a mobil1 5/50
Jó áron jutottam a Valvoline 5/50-hez tehát váltottam.
Az utóbbi 90 ezret 5/40-es Repsollal tettem meg...de most 5/40 Eneos van benne.
Castrolt egyszer használtam..de mintegy 2000 km után lecseréltem,mert fura hangja lett a kocsinak.
Amitől viszont a legfinomabbnak éreztem az Repsol-mobil1-Aral...ebben a sorrendben.
Most 592 ezer van a motorban. 1.6 benzin.
Autó!
Nincs nekem bajom az esővel (ha rajtam az esőruha), csak akkor amikor a lakás előtt 5 km-rel kezd el ömleni és szarrá ázok az utolsó 2 percben. Ez nagyon bosszant és mostanában rendszeresen eljátssza!
Jártam be annó én is motorral melózni, de ilyen időben tényleg perverzitást igényelt! És akkor még a télről nem is beszéltünk. Mondjuk én buszoztam, vagy kollégával vitettem be magam. Télen autózol, vagy tömegközlekedsz?
Persze, ide kell vinni kuplungkart is, meg defektszettet.
Kajálni lehet a Szlovák paradicsomban a tó partján (G).
Majd akkor megyünk, ha minden feltétel adott.
Lovi81, legközelebb ilyen egynapos hétvégi gurulásként ezt nyomjuk le. A street view-n nézegetem és már szívem szerint ott lennék.
Itt is óvatosan kell menni, mert az 526 sok helyen leginkább erdészeti útként szolgál és kavicsos.
Majd egy olyan hétvégét kell kinézni, hogy jó idő legyen és előtte se legyen nagyobb eső.
Dipshit, ha Pesten leszel motorostul neked is érdekes lehet a karika. Meg mindenki másnak is, aki nem fél a kihívásoktól!
egyik nagykerben dolgozó ismerősöm mesélte, van állítólag egy szabály (valami olyasmi hogy ha a lenti kód nem tudom melyik számmal kezdődik akkor az ukrán hamis olaj) én nem jártam pórul de váltottam Mobil1-re bár az én autómban 67e km van még
Csak kérdezem, hogy muszáj elrontani mások örömét, ha már a tiédet nem rontja el az illető? Szeretnék úgy menni, ahogy jólesik...
meg egy rád szabott kérdés, ha akarsz, válaszolsz, ha nem, nem.
Mindig azt írtad, az Octaviádba csak full szintetikus olajat teszel. Van valami konkrét márka is, ami bevált, vagy többnyire elég, hogy full legyen?
csak gyengéd próbálkozás, egy régi Kawás barátunk babérjaira .
( csak nem bírtam magammal, ezért én is emeltem a hsz.-aik számát)
A kormánycseréről meg csak annyit, hogy előzetesen annyi információm volt róla, hogy "lekapod a kormányt, lehúzod a gázkart meg a másik oldalt, aztán visszarakod az újat, és fölrakod a cuccokat", ehhez képest viszont a két lyuk kifúrása fúró nélkül bizony elég nehézkes. Nem hülye vagyok, csak kevés az információm, ezért is hívtalak föl. A konzolok fölrakásához viszont (eddig) úgy tudom, nem kell fúrót vinnem, remélem, megoldható villáskulccsal is. Az van valahol a polcon, asszem.
Az olajról köszi az információt. Nálam szintén 1.6 benzin, de csak 137 ezer km. Mondjuk nem is ebből élek.
Lovi:
Jól tetted,hogy nem indultál el! Végig szemerkélő eső, Balatonon meg nem tudom milyen fokozatú viharjelzés, de szinte folyamatosan világítottak a jelzők!
Ataa:
Ki volt az? Szívjunk vért!
fiatal gépet szeretnék 2007 körülit, de amit most néztem az olyan áron volt hogy abból már van Hornet is
merre felé jársz?
Nem tudom mennyit szánsz rá, vagy milyet (mennyi időset) szeretnél, de lehet, az enyém is megér egy pislantást.
az egész az áron ment el
Mások öröme?
De hát én semmilyen örömködést nem láttam...
..ha elrontottam valaki örömködését...hát ..ööö...bocsánat...azaz bocsaika..
Lehet ,hogy én néztem be...de több alkalommal úgy értelmeztem a hozzászólásaidat ,hogy erre ezért nem telik..amaz azért drága..a harmadiktól többet fogyaszt ,azért nem éri meg..
Nem gyűjtöm ki ,hogy szó szerint idézzem...de nekem az jött le ,hogy ami szinte ingyen van az a tuti...
Ez egy nyilvános fórum...te is leírhatod ,hogy nyers,nagyképű...azaz bunkó vagyok....és ez meg is áll...elviszem a balhét. (kicsit sem fáj )
És akkor hű leszek önmagamhoz!
Ha két lyukat nem tudsz kifúrni,két csavart kicsavarni....vajon kivel teteted majd föl a doboztartó konzolokat?
Következő téma!
Sokáig 5/40 Aralt használtam ...majd jött a mobil1 5/50
Jó áron jutottam a Valvoline 5/50-hez tehát váltottam.
Az utóbbi 90 ezret 5/40-es Repsollal tettem meg...de most 5/40 Eneos van benne.
Castrolt egyszer használtam..de mintegy 2000 km után lecseréltem,mert fura hangja lett a kocsinak.
Amitől viszont a legfinomabbnak éreztem az Repsol-mobil1-Aral...ebben a sorrendben.
Most 592 ezer van a motorban. 1.6 benzin.
Kicsit rossz idő van és máris unatkozom meg mindenfelé tekergek.
Nincs nekem bajom az esővel (ha rajtam az esőruha), csak akkor amikor a lakás előtt 5 km-rel kezd el ömleni és szarrá ázok az utolsó 2 percben. Ez nagyon bosszant és mostanában rendszeresen eljátssza!
Kajálni lehet a Szlovák paradicsomban a tó partján (G).
Majd akkor megyünk, ha minden feltétel adott.
De arra számolj, hogy ehhez több megálló kell, mert elfáradunk és az rontaná az élményt...
Be kell iktatni ebédszünetet, meg egy-két sima "iszunk egy kv-t" megállót...
Mikor menjünk?
Itt is óvatosan kell menni, mert az 526 sok helyen leginkább erdészeti útként szolgál és kavicsos.
Majd egy olyan hétvégét kell kinézni, hogy jó idő legyen és előtte se legyen nagyobb eső.
Dipshit, ha Pesten leszel motorostul neked is érdekes lehet a karika. Meg mindenki másnak is, aki nem fél a kihívásoktól!
meg egy rád szabott kérdés, ha akarsz, válaszolsz, ha nem, nem.
Mindig azt írtad, az Octaviádba csak full szintetikus olajat teszel. Van valami konkrét márka is, ami bevált, vagy többnyire elég, hogy full legyen?