Amióta ilyen jó idő van, minden nap este ellógok pár 10 km keringésre.
Nem öltözöm túl magam, így az egész napos rohasztó meleg után nagyon jól esik a hűsítő menetszél.
ma reggel furán viselkedett a motorom, a hátsó kerék akár lassú, akár gyorsabb tempónál elúszott többször is balra és korrigálnom kellett. ez mitől lehet?
Akkor most sajnálhatod, hogy nem voltál velünk, amikor megmondtam a tutit. Konkrétan 11-en voltunk és példás rendben és ütemben kavartunk egy sort, van is róla kép... csak kellett hozzá, hogy az elején megbeszéljük, mik a szabályok. Ganja vezetett, én zártam a sort, csak kurva melós volt mindenkire figyelni, aki felismeri magát, remélem megerősíti Ja és Fez, mint Brad Pit
Persze a kipufogósok hozzá vannak szokva a lehetetlenül eldugott csövek körbehegesztéséhez.
És szebben meg profibban megoldják mint otthon bárki.
Ha nincs melója pár ezresért körbevarrja és szép lesz.
Ami most rajta van, már később vettem, de a régit meglángolták a mocin, igaz, csak a taposó része hajlott el a pihe súlyom alatt, az nem volt olyan vészes....
középtámaszra tettük, beállítottuk, és már lehetett is kenetni, nem kellett levenni semmit, eléggé messze volt mindentől, és hangsúlyozom lánggal...
A vége az lett, hogy eladtam és vettem bontottan egy sérülésmentes gyárit, ahogy tudom a vevő is hegesztést követően tudta használni, persze bele is olcsósítottuk a szívást az árba...
Nem öltözöm túl magam, így az egész napos rohasztó meleg után nagyon jól esik a hűsítő menetszél.
(nézd végig)
Pl. Budán hazafelé ahol a Bécsi Vörösvári szétválik, enyhe balosnál.
Ha nem is hajnal 2, de este 8-9h szerintem simán összejöhetne, persze csak pénteken vagy szombaton...
Rétestúra+csobbanás, szerintem nyáron egész este van élet Agárdon is?!
igen csekély esély, hogy valaki rábólint ilyentájt
az ex-el félúton leváltunk..
Amúgy iccaka jutott eszembe ,hogy most kellemeset lehetne motorozni..
Összedobhatnánk egy hajnali 2 indulásos röpke karikát!
Amúgy tényleg kultúrált , összeszokott csapat benyomását keltettük, pedig sok "új" volt.
( az utóvéd melódhoz nem tok hozzászólni, én elöltájt élvezkedtem.)
És szebben meg profibban megoldják mint otthon bárki.
Ha nincs melója pár ezresért körbevarrja és szép lesz.
Ami most rajta van, már később vettem, de a régit meglángolták a mocin, igaz, csak a taposó része hajlott el a pihe súlyom alatt, az nem volt olyan vészes....
középtámaszra tettük, beállítottuk, és már lehetett is kenetni, nem kellett levenni semmit, eléggé messze volt mindentől, és hangsúlyozom lánggal...
A vége az lett, hogy eladtam és vettem bontottan egy sérülésmentes gyárit, ahogy tudom a vevő is hegesztést követően tudta használni, persze bele is olcsósítottuk a szívást az árba...
Úgyis csak akkor dobom sztenderre, ha fújom a láncot, akkor meg bedugok egy vasrudat és azzal emelem ki.