Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez olyan mint az UFO műanyag térdvédők.
Véleményem még nincs róla (20 kilométert volt eddig összesen rajtam) Tök egyszer cucc, nem egy csuklós térgép (de nem is annyiért adják)

Ilyet vettem: Acerbis térdvédő
Érdekelne mit vettél, van róla fotód?
szimpatikus eladók...persze nem tartozik a munkakörükhöz a szerelés...miért is várnánk el.
Voltam benzinkutas....izzócseréért szöszmötölésért max.adott egy százast...vagy még annyit sem...pedig szakszervizben már akkor 3000 fölött volt az óradíj ..
...aztán rájöttem ,hogy koszolja össze magát a fene....javasoltam a közeli műhelyt/ár....vagy hívtam a mobil szervizt...aki mindig sokkal többet jattolt a melóért
Nekem fura volt,hogy olajban megy! :)
Okkés értem. :)
Régóta túrtam már térvédőért a netet... de vagy drágák voltak vagy szarok. Most azt hiszem sikerült vennem egy jó ár-érték arányút. 6ezerért nem tudtam nem megvenni
Hát............tanulság................nem kell térdvédő.
Mai kis szösszenet

Elmentem a motorlineba térdvédőt venni. Vettem is, minden szuper. Már épp indulnék amikor odajön hozzám egy másik vásárló, hogy nem tudnék e neki segíteni...
Mondom éppenséggel nem sietek. Az jó, venne egy plexit a Scarabeora, de a boltosok nem segítenek felszerelni (pedig nem olcsó egy Fabbri plexi!), nála meg nincs semmi szerszám amivel feltehetné, vagy hazavihetné.
Rábólintottam, segítek Na itt ment el az egész délutánom.
Három marék csavar, kupak meg anyámkínja volt a cucchoz, meg egy olasz használati utasítás. Fél óra alatt rájöttünk hogy a fele nem kell, mert nem ehhez a modellhez való... újabb fél óra alatt rájöttünk arra mégis mi az ami kell mi nem, és hogy mi is a sorrend. De ekkor kiderült hogy készletben lévő csavarok rövidebbek a kelleténél....
Boltba be, ha már mozdulni nem voltak hajlandóak legalább a szájukat nyissák ki. Végül megadták egy közeli csavarbolt címét, és 4 új csavarral összeraktuk a cuccot. Az alapvetően 10 percet igénylő művelet az olasz lazaságnak, és a bolt hozzáállásának hála kb másfél óra lett. Jó móka volt a 40 fokban a tűző napon Utána elmentünk inni egy sört és a végén be is mutatkoztunk egymással az újdonsült ismerősömmel.

ui.: Azt csak remélni tudom hogy fordított esetben is lesz majd egyszer egy ilyen "balek", mint amilyen ma én voltam
..pedig most este jó idő lesz..
Amilyen f...a ez a mai nap én estére azt hiszem SEG részeg leszek
Én meg nem motorral jöttem, így max a seggemen csúszhatnék.
Én most kihagyom, féltem a seggem.
Tervbe volt véve...de a terv megváltozott!
Seggen velem nem.
Ma este a SEG-en kivel találkozhatok?
Há ott van hogy fékbetét.
Róna Kft-nél is kb ennyi a felújítás (4,3-4,5 eFt)

3-4 nap alatt kész, vagy ha úgy csinálod mint én: kérsz valakitől egy használtat és azt bevonatoltatod, így nem kell várni...
Ez milyen márka?...lehet, hogy csak én nem látom, valami rms?...
oksi, köszi
nem tudom , én csak kerestem egy olcsó fékbetétet!
Hétvégére esőket jósolnak, de ha mégis melléfognának fel kéne mérni a szlovák utak állapotát Zakopane túra előtt.
Köszike
Ferodo vagy brembo 5500 péz
Ha te se használsz féket, mint ataaa, neked is jó lesz