..és úgy hidd el hogy kb ez a legérdekesebb útvonal amin túl nagy kerülő nélkül haza tudok menni. Egyébként nem egyenes ez, csak úgy tűnik... lehet kerülgetni pár kisebb szakaszon a kátyúkat bőszen .
Holnap délután/kora este hazamotorozok Budafokról a Dél-Alföldre.. Természetesen ahol csak lehet a legkisebb rendű, de még burkolt utakon fogok menni. Ha valakinek van kedve munka után gurulni, egy darabon jöhet velem, csak beszéljük meg hogy mikor és hol találkozunk. Jakabszállás lehet a féltáv, onnan még lazán vissza lehet érni Budapestre estig.
Minek akarod hajlítgatni azt a sarut? Neked is sima B-s aksid van, nem B2-es foglalattal? Én szárazon bepróbáltam, és elfér így is az ülés alatt, nem kellett hajlítgatni.
A világos is finom!
Mondhatjuk úgy is hogy leszereltem...igazából letörtem a p...ába.
A karja tört el amikor egyszer fel akartam rakni rá, amúgy fent van még. Nem ártana meghegeszteni...
Saruhajlításhoz hasznos tanács, hogy ne törjem el?
ataaa: a barna sört megtartottam, tényleg nagyon finom A világost majd csak legközelebb kóstolom, ezt elajándékoztam... Neked középtámasz fönn van, vagy leszedted?
Ja, ez egy kérdés volt, csak nem raktam kérdőjelet.
Szóval elkezdhet járni a kormány a laposabb elsőtől? Perik71 látta is mögöttem hogy miről beszélek. Nem csinálja mindig, eddig kétszer fordult elő.
Más. Az a kormánycsapkodás amiről tegnap beszéltem, az a normálisnál laposabb első gumi miatt is lehet. Most este elmentem egy kútra és megint 1,6-1,8 Bár körül volt, pedig egy hete fújtam 2,3-ra. A hátsó az szépen tartja a 2,5-et. Lehet kapott egyet az első felni és azért ereszti lassan a levegőt? Bár ez nem olyan vészes, ha 1 hét alatt fél bár körül csökken...
Túl kanyargós..................rémítő.
Suzuki GS500 cafe racer
A középtámasz leszerelésén meg azért gondolkodom, mert a kanyarokban utassal igen sokszor leér, és eléggé parázok, nehogy felakadjon...
Nagyon szuper lett a nyereg,ezzel még szebb lett a motorod!
Tervezett útvonal: Kis utakon a Kiskunságban
A világos is finom!
Mondhatjuk úgy is hogy leszereltem...igazából letörtem a p...ába.
A karja tört el amikor egyszer fel akartam rakni rá, amúgy fent van még. Nem ártana meghegeszteni...
ataaa: a barna sört megtartottam, tényleg nagyon finom A világost majd csak legközelebb kóstolom, ezt elajándékoztam... Neked középtámasz fönn van, vagy leszedted?
Szóval elkezdhet járni a kormány a laposabb elsőtől? Perik71 látta is mögöttem hogy miről beszélek. Nem csinálja mindig, eddig kétszer fordult elő.
Kiszeded és meríted a cuccot.Vízbe.
Kiderül rögtön.
Más. Az a kormánycsapkodás amiről tegnap beszéltem, az a normálisnál laposabb első gumi miatt is lehet. Most este elmentem egy kútra és megint 1,6-1,8 Bár körül volt, pedig egy hete fújtam 2,3-ra. A hátsó az szépen tartja a 2,5-et. Lehet kapott egyet az első felni és azért ereszti lassan a levegőt? Bár ez nem olyan vészes, ha 1 hét alatt fél bár körül csökken...