Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy 5 vagy 3. Egyet tekertem rajta a közép 4-esről, de már nem tudom merre.
Neked hanyason van a hátsó rugóstag?
Télen eltenni, meg guminyomás állításakor jól jön...
Ma Tby elkeserített és közölte első fékbetétem csere érett de nagyon ! Ki tud nekem ajánlani vmit ami ocsó is meg jó is ?
száz km.....hmm, kevesebbnek éreztem
Hát.............eddig gondolkodtam de szerintem kihagyom.
..és úgy hidd el hogy kb ez a legérdekesebb útvonal amin túl nagy kerülő nélkül haza tudok menni. Egyébként nem egyenes ez, csak úgy tűnik... lehet kerülgetni pár kisebb szakaszon a kátyúkat bőszen .

Túl kanyargós..................rémítő.
No? Senki? Pedig tényleg kis utakon fogok menni...
Tetszik az a hátsó lámpa
Suzuki GS500 cafe racer
Azzal szépen be is törted az olajat.
Na csak, hogy a hétvégi motorozás se maradjon ki, csak sikerült délután egy 100-at beletenni
Sose hiányzott a középtámasz.
Hát igen, az veszélyes is. Szereld is le szerintem, én meg majd elviszem neked a roncstelepre...
A sima B-sre hajtogatta meg a korábbi szerelőm, és most a B2-höz akarom igazítani, de akkor megnézem hajtás nélkül...

A középtámasz leszerelésén meg azért gondolkodom, mert a kanyarokban utassal igen sokszor leér, és eléggé parázok, nehogy felakadjon...
Üdv!
Nagyon szuper lett a nyereg,ezzel még szebb lett a motorod!
Holnap délután/kora este hazamotorozok Budafokról a Dél-Alföldre.. Természetesen ahol csak lehet a legkisebb rendű, de még burkolt utakon fogok menni. Ha valakinek van kedve munka után gurulni, egy darabon jöhet velem, csak beszéljük meg hogy mikor és hol találkozunk. Jakabszállás lehet a féltáv, onnan még lazán vissza lehet érni Budapestre estig.

Tervezett útvonal: Kis utakon a Kiskunságban
Minek akarod hajlítgatni azt a sarut? Neked is sima B-s aksid van, nem B2-es foglalattal? Én szárazon bepróbáltam, és elfér így is az ülés alatt, nem kellett hajlítgatni.
A világos is finom!
Mondhatjuk úgy is hogy leszereltem...igazából letörtem a p...ába.
A karja tört el amikor egyszer fel akartam rakni rá, amúgy fent van még. Nem ártana meghegeszteni...
Saruhajlításhoz hasznos tanács, hogy ne törjem el?

ataaa: a barna sört megtartottam, tényleg nagyon finom A világost majd csak legközelebb kóstolom, ezt elajándékoztam... Neked középtámasz fönn van, vagy leszedted?
Szerintem nem.Nekem az a tapasztalat hogy nehezebben fordul.
Ja, ez egy kérdés volt, csak nem raktam kérdőjelet.
Szóval elkezdhet járni a kormány a laposabb elsőtől? Perik71 látta is mögöttem hogy miről beszélek. Nem csinálja mindig, eddig kétszer fordult elő.
Gratula!
Perem mentén engedhet.
Kiszeded és meríted a cuccot.Vízbe.
Kiderül rögtön.
Most este ugyanígy jártam én is.

Más. Az a kormánycsapkodás amiről tegnap beszéltem, az a normálisnál laposabb első gumi miatt is lehet. Most este elmentem egy kútra és megint 1,6-1,8 Bár körül volt, pedig egy hete fújtam 2,3-ra. A hátsó az szépen tartja a 2,5-et. Lehet kapott egyet az első felni és azért ereszti lassan a levegőt? Bár ez nem olyan vészes, ha 1 hét alatt fél bár körül csökken...