Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyémbe 13ekm van az első eléggé meg van kopva a hátulja még bírja. Bár furcsa dolgok jelentek meg a gumin. Amúgy még gyári van fönt Bridgestone.
Amúgy attól függ mennyire akarod sportonsan használni, annak függvényében érdemes szintem befektetni. Legalábbis én ezt szűrtem le a korábbi hozzászólásokból. Egyszer volt már téma. Ott sokan hozzászóltak 910en valahány, 877, 863 ott voltak gumis hozzászólások.
Ha már olvastad őket akkor bocsi Kcisit késő van
Hello!

Nekem Dunlop Arrowmax van rajta, az elsőben lassan 25 ezer km-rel, a hátsóban 15. Igazából nincs vele bajom, de azért ennél jobb gumit rendeltem. Több helyen is kérdeztem, és ebben a kategóriában a Pirelli Sport Demon-t ajánlták sokan. Én előtte nem nagyon hallottam erről a gumiról. Van valakinek tapasztalata róla?
A kipufogó dolog még mindig izgat de az ajánlott Bódis dob sajnos nekem drága 39-ért. Ha valaki tud rá való dobot olcsóbban, vagy netes bontót, írjon.

Üdv. Ádám
Hello!
Én a gyárit 15000 km után dobtam le,az első még nem volt elkopva csak töredezett volt.Michelin Pilot Active nekem nagyon bevált eddig 4000 km-t mentem vele.
Sziasztok!

Kinek milyen típusú gumi vált be a GS500-n? Hány Km után cseréltetek elsőt/hátsót?

Üdv:Attila
ááá kevesen voltak, pályanapon többen vannak, de viszont jóó volt nagyon, kétszer mentem pályán, az első hátsó guma is jól megégett a széleken. Sajnálom hogy csúsztam, első bukásom 3 év nagymotorozás után. amúgy gumifüstölés semmi nem volt, vagy én maradtam le róla...
Hello 4 Én is kinn voltam azt a nedves futamot még kihagytam, monták is hogy elötte 2-en is csusztak. Én a 4-es futamban mentem sajna utánna el kellett jönnöm. Na én nagyon láma voltam a kanyarokban, dehát nekem minden uj volt a nagy motor meg a pálya is. A célegyenesben viszont mentem 180-al
Mi volt a Gines kisérlewttel??? legalább sokan voltak apályán Milyen volt?
Sziasztok!

voltam a ringen, nagyon jól teljesített a gép, karcolt a lábtartó is néha , de sajnos volt egy csúszásom a nedves aszfalton , karcos lett a dekni, meg a hátső idom.... De utánna felszáradt, és mentem mégegyszer, kanyarban le lehetnyomni sokat, de végbe, meg kigyorsításkor azért levernek. na de nem is az volt a lényeg, hanem hogy tudjam mik a határok, sajnos át is léptem, de viszont nagy élmény volt, kanyarodni végképp
Szia !
Én tudok egy szintén Bodis féle csövet az enyém volt a motorral együtt de eladtam.
Az uj tulaj levette mert neki nem volt jó valamiért.A kipufogóban talán van 500 km szinte teljesen új még.
Itt a srác Telefonszáma hivd fel talán még megvan neki ,mert hirdette ,ill én tettem fel neki a netre mert neki nincs net , 39 ezret kért érte próbáld meg hátha még megvan neki egyébként Török Antalnak hívják és Százhalombattán lakik ja és a száma 06705194667.
Egyébként Ő is gyárt kipufogókat volt nállam is még márciusban és mutatott fényképeket a kéményekről,jól néztek ki de személyesen még nem láttam.Tervezem meglátogatni.
Remélem tudtam segíteni.

Szia.
Akkor fussunk össze! Add meg a tel.számodat ide: smdattila@freemail.hu

Mi is délután mennénk ki, akkor hívnálak.
Én is gondolkoztam rajta, de aztán letettem róla. Jó ez a kis csendes, és marad 50eezer a zsebemben.
Meg nem kell szétvágni a gyári csövet.
Hali az enyimen Bodis van én is a Full-Gasnál vettem 50 ért.
A hangja nagyon jó lett.De te kell válasz nekm tetszik az enyim szerintem megérte.
Hello!

Esetleg van valakinek tapasztalata sportdobbal kapcsolatban? Vennék az enyémre hogy szebb legyen a hangja de a Full Gas-nál 50 rongy egy csö annyit meg nem adok érte. Ha van valakinek elfekvőben megvenném. címem: occsebogyo@freemail.hu
Van köztetek fehérvári?
Üdv.
Mi megyünk többen is.Dél környékén.
Ki megy Kaposvárra szombaton? Találkozzunk? Délelőtt vagy délután?
Nekem versenyző haverok mondták,hogy szedjem le mert pl:bele nézel a jobb tükörbe látod,hogy jön egy gyorsabb motoros te kihúzodsz balra,de abba a tükörbe már nem néztél bele és csatttt mert balról is megakartak előzni.Nekem ezt mondták.Ja én azért is leveszem a tükröt meg az indexet mert egy esetleges bukásnál legalább ez ne sérüljön.
Én nem akarok itt észt osztani meg játszani a jól értesültet csak próbálok segíteni!
Az a kérdés hogy ök is képessek Téged kikerülni, esetzleg utjukba vagy
és ott nincs felelőségvállalás
Nem kell félni, el kell kerülni mindig a sokasodást , ha összegyűlünk, mindig lassítok, megvárom míg elmennek. és aztán mehetek ahogy én szeretek. És mindig is lesznek akik azt hiszik ők rossi, de őket jobb elkerülni....

a tükröket meg pont emiatt szoktam fenthagyni
Látom elég jól döntöd a gépet a pályán :)

Nem is attól félek, hogy pályarekordot megyek, inkább attól, hogy nem számítanak rá, hogy bénázok.
És ha fennhagynám, és nem néznék bele?
Én még csak fizetős motoros napon voltam,így ott azért kevsebben voltak.Szerintem érdemes kimenni,nagyon sokat lehet tanulni,gondolom úgysem pálya rekordot akarsz motorozni A tükröket mindenképp vedd le nehogy bele nézz!
1000km-es lámáknak is érdemes kinézni ide, vagy elütnek a "profik"?
Esetleg valamiféle oktatás is lesz?
Köszi az infot. Ismerem az oldalt, figyelgetni fogom. Viva GS 500!
Én sajnos csak kb 45 percet voltam ott mert délelött dolgoztam!6,4??? Akkor a pilóta "kicsit" tudd rajtolni.Úgy tudom az idén már nem lesz Kalocsán gyorsulás de itt megnézheted
Sziasztok!

Én is megcsíptem Kecelen a jégesőt, autóm van csak, nincs motorom Iszonyú rossz volt, hogy nem tudtam menekülni előle...
Viszont a reptéren fantasztikus volt a gyorsulás szerintem! 6,4 alatt 190-re, széria gixerrel... Mikor lesz legközelebb ilyesmi a közelben? Vagy Kalocsán újból?

Üdv!
Sajnos én nem tudok menni pedig elég sok paksi arc is megy fel.Aki teheti menjen fel tényleg nagyon jó én eddig 250 km-t mentem rajta,de vigyázzatok magatokta mert biztos,hogy nagyon sokan lesznek és lesz pár ember aki Talmácsinak vagy Rossinak képzeli magát.(tapasztalat)