Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!!

Szólok nektek ha még nem tudnátok, szombaton ingyenes pályamotorozás a ringen, meg lesz még sok minden, itt bővebben

Mi megyünk, én tavaly is voltam a ringen, nagyooooon jóóó, meg 28-án sucsamoto is lesz, szal csupa jó programok.... Gyertek minnél többen, mi megyünk, de akár együtt is gurulhatunk
Üdv Mindenkinek!
A sztender eddig még nem ért le(mondjuk még semmi más se )pedig csak 1 cm a majrécsík!Csak a bal lábamon a csizma az is csak az én balfaszságom miatt!
GS500F!
Igen eléggé bejön ez a pályamotorozás,ha sok pénzem lenne akkor vennék is egy GSXR 750-et és bejárnám a környező ország pályáit!Jól bírja a kicsike,sőt néha még nekem is meglepetést okoz,de ezzel a géppel már nem tervezek pályára menni többet.Ja és az alapelve inkább egy pályanap mint három motorostalálkozó!
Szia!
Látom van jó szerelőd.
Tudtok nekem is ajánlani egyet? Bp. 17.-kerület előnyben.

Átnézetném már, hátha van valami állítani való, vagy ilyesmi. Néha túlzottan csörgősnek találom a hangját, de lehet, hogy csak túl aggodalmas vagyok.
Hali!
Most láttam meg ezt a topikot, csak beköszönök már.
Fekete 2000-res GS500E a paripám, még nem sokat mentünk együtt, de igyexem.
Extraként eddig bukókeret van rajta, meg vastag majrécsík a gumikon. :)
Apropó gumi: az előző tulaj Kenda cruiser gumval szerelte fel a gépet, ami nem tűnik valami nagy névnek. Merjem azért döntögetni jobban, vagy csak óvatosan?

Kisplexin gondolkozom, tapasztalatok?
Üdv Edi GS
Látom rákaptál a pályára.
Jól bírja a kicsike?Nemtudom mivan az enyimmel elkezdett rendetlenkedni az elektronika.
Menetközbe kiveri a biztit.Töltés jó megmérték szekszárdon.
nem szokott leérni a stander a döntögetés közepette?
Sziasztok!
Ha nem zavar benneteket akkor megosztom veletek,hogy mi is történt velem a múlt héten.Csütörtökön megint voltam a Hringen Ráállítottam a hátsó futóműre egy klikket,így utcán kicsit keményebb,de a Mecsekbe(Komló-Pécs között) sikerült meglepetést okozni a CBR-s haveromnak(929RR) igaz Ő két személyel volt!Pályán teljesen másként viselkedik,szinte már nincs majrécsík a gumin Egy versenyző haverom jött mögöttem és meg is jegyezte,hogy elég jól döntögetem az utcai gumikkal!Tegnap óta tudok 10 cm-s jégen motorozni Kalocsai gyorsulásról haza felé beleszaladtunk,egyik faluba ekkora jég eső volt mielőtt oda értünk.
háát elég hangos, alapjáraton azért nem
Az E betű sztem nincs benne, rá is van írva nagy betűkkel hogy RACING

Tehát akkor nem lehet kimenni, ha jól értelmezem. A határon sem engednek át?? és mi van ha átengednek és ott belekötnek??

amúgy csak szlovákiára gondoltam...

KÖSSZ
Én a Giannelli képviselettel beszéltem és azt mondták, hogy ha hangos (be is mérhetik) ill ha nincs benne az E betü akkor szolhatnak esetleg bünti.
sziasztok!

A finster kipuffommal ki lehet menni külföldre???

Mert vki azt mondta nem mind1 milyen sportdob, most hogy van ez akkor??
Szia Bobka!

Tudnál pár képet küldeni a top-case tartódról? Mi otthon sajátkezűleg csináltunk egyet, és kíváncsi vagyok milyen a gyári, hogyan van megoldva. Az én GS-emnek is tök ugyenez a színe.
Üdv.Hát most nekem két esélyeslett a hétvége
Szórakozik az elektronikám,Veri ki menetközbe a biztosítékott.
Nemtudd valaki valami jó tippet?
A Full-Gas-nál rámértek a töltésre az jó.Nem igen akarokk belenyúlni mert gari-s még
de a szerviz se tudja mit kezdjen vele,mivel nem állandó a gond így nehezebb nekik is
megtalálni a hibát.Remélem sikerűl szombatig.
Ellenben itt egy köpésre a nyár...... vége a sulinak..... tehát ez nem kifogás!!

Én akár kiveszek egy nap szabit, de kellene csinálni egy igazi Gs500 hétvégét.......

Kiszemelni egy központi helyet - ahova azért mindenki motorozhat eleget - ott meg végre egy személyes kontaktus, bográcsozás, 1 éjszaka sátrazás......
Bocs gyerekek......De Én inkább egy nagyobb útra megyek:-) mögöttem 20 paripával.... igaz nem Gs500-asok:-)
Úgy 1000-1200km-rel nagyobbra:-)

Aki sátrazni jönne - és van kb 40 rupó félretett benzinpénze azt várom 19.-én pénteken 11:20-kor a Rédics-i határátkellőn.....

Szlovénia az AKMT-vel
Tehát hárman leszünk egy csapat?
Idáig jó, úgy tűnik hogy Kaposújlakon találkozunk! Ha Böhönye felöl jössz menj el a Kaposújlak tábla mellett ami jobb felől esik majd (mivel a 61 -es kettészeli a települést) és át a vasúti síneken, majd 500 méter múlva balra fordulj. Dombóvár felől egyszerűbb, át a városon, ha elhagytad a Kaposvár táblát, jobbra az első kereszteződésnél. Ott találkozhatnánk vagy majd közben pontosítunk.
Hali

Én Zalakarosról indulok,(vagy Nagykanizsáról) aztán Böhönye Kaposujlak.
De szivesen Elmegyek bárhova.
Ma mentem egy Zalakaros, Nagykanizsa, Balatonkeresztúr, Keszthely, Zalakaros útvonalat, nagyonélveztem

Tom
Üdv
Mi Dombóvár felől támadjuk meg Kaposvárt.
A teljes útvonalunk az Tevel-Hőgyész-Dombóvár-Kaposvár-Kaposújlak.
Tegnap meg a drága kis gépecske menett közben megadta magát,elltünt minden elektromosság az leállt
majd rövid idom leszerelés után meglett a hibba az a kis 20 as biztosíték megedta magát.Történt e már valakivel ez a malőr.Mert nem értem nem ment semmi plusz fogyasztó csak a világítás.
OK. Írja meg mindenki melyik úton érkezik ide és kitalálok egy könnyen megtalálható helyet mindenki számára.
Hali

Kész a mocim, teljsen jó!
Összeszrvezzük az K.újlak elötti talit?

Tom
Hali!

Igen van suli Itt vagyok pesten és majd csak pénteken megy Pécsre. Mostanában nincs túl jó idő a motorozáshoz és sajna az én szadabidőm is nagyon kevés. Amúgy orfűre mindig lelátogatok, bár ez a rendőri ellenőrzés... Tényleg mitt tudsz róla???
Üdv Dani
Merre motorozgatsz mostanába?Szerdán ha jó idő lesz megyek Pécsre motorral.
Suli van még?
Nem motoros találkozó lesz, csak showtime. Az ezt követő héten lesz 3 napos motorostali, a kaposvári Yamahalovagok szervezésében. Chopperesek lesznek főleg, de sokan jönnek mindenféle más géppel. Olcsó kaja, pia, csak a belépő kicsit drága...
De gyere 20 -án el, úgy sem láttam még olyan GS500 -at amivel lefelé lehet kuplung nélkül váltani.

Ja, szervezzük össze a találkozó helyét és idejét hogy együtt menjünk a Kaposújlaki reptérre. Egyébbként van ott egy motorszervíz is, gyugottan jöhetsz csúszós kuplunggal is.
Közben Írtam s csak most olvastam amit írtál!
Holnap bemegyek a szerelőhöz, s megnézetem vele a kuplungot!
Egyébként megfogadoma tanácsod,s inkább kuplungolok!!!

(Mégsoha nem voltam motorostalin, de már nagyon várom 20-át! Remélem beférek a csapatba)