sajna nekem is ugyan ilyen van,de azért köszi!azért kérdeztem ám mekkora,mert az egyik havernak ennél magasabb van,és azal sokkal kényelmesebb,de azért kössz!
Most csak ez a két képem van kéznél, ezeken a csutkakormány még a helyén volt.
Ha olyan kell, ami már a leszedett állapotról kell, szólj, és fényképezek.
Arra nem futja sajnos
Viszont ha szombaton nyerek a lottón,mindenképp szólok (Na nem azért,hogy drága,csak ezen kívül nem látok más esélyt,hogy még idén legyen motorra annyim. . )
öt killáért viheted az enyémet...az a konkrét..
..bár visszaalakítva eredetire...még így is marad rajta jó néhány hasznos cucc..
..és ezen minden tuti és valós..
Ha valóban svájcié volt és nem egy bevándorolt portugál,marokko..stb.
Külsőre a korához képest egészséges....de ha még hozzáteszel 180 ezret akkor min.11 évvel fiatalabbat kapsz...és szépet..
Feccölj bele időt............megéri.
Én komoly gondban vagyok mert mindenhol a magyart használom.
Vicces de még mindenhol megértettek kisebb-nagyobb döccenőkkel.
Dolgozni így viszont nem lehet.
Eladó egy használt, de úgy néz ki mint egy új Ouick Lockos tanktáska. használati nyomok nélkül. Ouick lockos tehát minden féle tankra Alu (, műanyag- és acél) feltehető egy adapterrel ami a POLO áruházakban vagy az internyeten cirka 25 juróért a tiéd lehet.
Sport és túra motorokhoz jó lapos tankokhoz super jól illeszkedik.
Ürtalrtalom 15- 20 liter- re bővíthető.
Beépitett térképtartó
Fényvisszaverő részek
Esőhuzat
Mindig biztos forma tartás az erős oldalfalaknak köszönhetően
Egy további aukció keretében lesz egy további nagy térképtartó is- kérjük figyeljen!
Ennyire futotta- de itt van nektek foregon- ő ha jól tudom kint csövezik Osztriában- majd finomítja!
Ha olyan kell, ami már a leszedett állapotról kell, szólj, és fényképezek.
Lehet meg kellene nézetnem az első telót?!
Viszont ha szombaton nyerek a lottón,mindenképp szólok (Na nem azért,hogy drága,csak ezen kívül nem látok más esélyt,hogy még idén legyen motorra annyim. . )
..bár visszaalakítva eredetire...még így is marad rajta jó néhány hasznos cucc..
..és ezen minden tuti és valós..
A 170hez,vagy a 320hoz? Csak nincs valami konkrét ajánlatod is?
Külsőre a korához képest egészséges....de ha még hozzáteszel 180 ezret akkor min.11 évvel fiatalabbat kapsz...és szépet..
Én komoly gondban vagyok mert mindenhol a magyart használom.
Vicces de még mindenhol megértettek kisebb-nagyobb döccenőkkel.
Dolgozni így viszont nem lehet.
A gugli fordító nem a barátom és szörnyű a németje.
Sport és túra motorokhoz jó lapos tankokhoz super jól illeszkedik.
Ürtalrtalom 15- 20 liter- re bővíthető.
Beépitett térképtartó
Fényvisszaverő részek
Esőhuzat
Mindig biztos forma tartás az erős oldalfalaknak köszönhetően
Egy további aukció keretében lesz egy további nagy térképtartó is- kérjük figyeljen!
Ennyire futotta- de itt van nektek foregon- ő ha jól tudom kint csövezik Osztriában- majd finomítja!