Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sajna nekem is ugyan ilyen van,de azért köszi!azért kérdeztem ám mekkora,mert az egyik havernak ennél magasabb van,és azal sokkal kényelmesebb,de azért kössz!
Most csak ez a két képem van kéznél, ezeken a csutkakormány még a helyén volt.
Ha olyan kell, ami már a leszedett állapotról kell, szólj, és fényképezek.
GS tünet. El kell fogadni.
helló Doktorur!nem lenne nagy kérés hogy tudnál e esetleg fényképet küldeni a csutkárol,hogy meg tudjam nézni hogy kell e vagy nem!nagyon kössz!
Az szerintetek gáz, ha 80 fölött beszitál az első kerék? 60-70 körülig semmi baja, fölött viszont ha elengedem már olyan mint a TT videókon

Lehet meg kellene nézetnem az első telót?!
Arra nem futja sajnos
Viszont ha szombaton nyerek a lottón,mindenképp szólok (Na nem azért,hogy drága,csak ezen kívül nem látok más esélyt,hogy még idén legyen motorra annyim. . )
Még nem beszéltem velük,mert elszórakoztam kint az időt,5ig lehetett volna hívni,de arra is rákérdek majd.
400 ezerből 540-et, felelősségteljesen gondolkodva nem lehet kifizetni...
öt killáért viheted az enyémet...az a konkrét..
..bár visszaalakítva eredetire...még így is marad rajta jó néhány hasznos cucc..
..és ezen minden tuti és valós..
A szinte hibátlan jelző az elgondolkodtató.
Hja,használt motor ismeretlentől,lutri. .
A 170hez,vagy a 320hoz? Csak nincs valami konkrét ajánlatod is?
Azért tetszett meg,mert olcsó. . Jelenleg papirozással együtt 400am van rá,szóval ez bőven jó lenne. Megpróbálom megnézni hétvégén,hátha. .
Ha valóban svájcié volt és nem egy bevándorolt portugál,marokko..stb.
Külsőre a korához képest egészséges....de ha még hozzáteszel 180 ezret akkor min.11 évvel fiatalabbat kapsz...és szépet..
Ja amikor kértek a bosnyák srácok egy papírt meg ceruzát, mindketten a személyinkért nyúltunk.
Cseszhetem.Az angolom se acélos.
Fordíttasd németről angolra, az teljesen jól megy neki. Én így szoktam.
Szopás a javából.
Voltam már kint megszakításokkal 3 év alatt jó fél évet- meg is érte, de elég magányos egy szerep.... Hiába a sok lé.
Feccölj bele időt............megéri.
Én komoly gondban vagyok mert mindenhol a magyart használom.
Vicces de még mindenhol megértettek kisebb-nagyobb döccenőkkel.
Dolgozni így viszont nem lehet.
Kicsit jobban tudnék én is kint csöveznék már én here.
Köszi szépen........Tökéletes.

A gugli fordító nem a barátom és szörnyű a németje.
Eladó egy használt, de úgy néz ki mint egy új Ouick Lockos tanktáska. használati nyomok nélkül. Ouick lockos tehát minden féle tankra Alu (, műanyag- és acél) feltehető egy adapterrel ami a POLO áruházakban vagy az internyeten cirka 25 juróért a tiéd lehet.
Sport és túra motorokhoz jó lapos tankokhoz super jól illeszkedik.

Ürtalrtalom 15- 20 liter- re bővíthető.
Beépitett térképtartó
Fényvisszaverő részek
Esőhuzat
Mindig biztos forma tartás az erős oldalfalaknak köszönhetően

Egy további aukció keretében lesz egy további nagy térképtartó is- kérjük figyeljen!

Ennyire futotta- de itt van nektek foregon- ő ha jól tudom kint csövezik Osztriában- majd finomítja!
Nem tudom mi ér rajta 4 killát, ha csak nem a papírjai..
Svájc problémásabb.Ott nem csak regadót vámot és AFA-t is fizetni kell mert nem EU ország.