help !
mit jelent "túlraktározott gumi" (szakszerűen... )
hány éves amit még meg szabad venni ,
ill, hol találom a gyártás idejét. (Bridgestone első. GS -re)
Nem mindig jó a nagy plexi. Nyáron dög melegben alig hűt a menetszél, nekem nem olyan nagy a plexi de már volt rá eset hogy városban jobb lett volna plexi nélkül.
185 centivel esélytelen vagy a szél ellen, és a cbf -en úgy hogy az ülést a legalacsonyabb pozícióba tettem és megvettem az MRA -nak a túra plexiét úgy sem sikerült a fejem fölé dobni a levegőt, 185centivel egyszerűen esélytelen hacsak nem tényleg egy csopper plexit raksz rá
Nem tudom pontosan, de szerintem az A1 és A korlátozottat összevonták 2013-tól és lett belőle A2 , mert itt külön nem látom az A1-et, A mopedből meg AM lett 16 éves kortól.
Lehet csak át kell íratni a jogsidat A2-re és akkor bármilyen GS-t vezethetsz.
Lehet rosszul tudom, de rémlik valami ilyesmi.
1 kérdés: Ha sikerül a forgalmi vizsga , és megkaptam a papírt róla , akkor azzal meg az A1 és B-s jogsimmal hazahozhatom a motort. 20km. Nem akarom addig otthagyni az oktatónál ameddig megjön a jogsim. Ha meg is állítana a rendőr , szerintetek mennyire lenne gáz?
Jó kis táblázat. 12000-es olajcsere meg az alacsony fordulaton járás miatt is valószínűleg olcsó az szervizelése és agyoncsaphatatlan. Azon a kis kőrön amit mentem vele agyon fürgének tünt. Viszont jobban bele gondolva, a motort nem csak azért tartjuk, hogy takarékoskodjunk. A gsx 650f biztos szórakoztatóbb.
mit jelent "túlraktározott gumi" (szakszerűen... )
hány éves amit még meg szabad venni ,
ill, hol találom a gyártás idejét. (Bridgestone első. GS -re)
Rám 3 év alatt eccer nézett ellenőr.
Lehet csak át kell íratni a jogsidat A2-re és akkor bármilyen GS-t vezethetsz.
Lehet rosszul tudom, de rémlik valami ilyesmi.
..nyamm
...hááát a másik pedig egyszerűen NARANCSSÁRGAAAAA!
Bár a dokitól most tuti olcsón lehetne venni
http://aprod.hu/hirdetes/robog...