Óra szerint nekem is 5000-et forog 100-nál, de nokia ovimap gps szerint nem ennyi, viszont nem emlékszem, hogy 5-öt, vagy 10-et csal....
Nekem annak idején, mikor aggódni kezdtem a GS teljesítménye miatt, azt javasolták pörgessem kicsit följebb, 7-8e körül, hát mit ne mondjak. Mintha másik motorra ültem volna. 9e fölött már gyorsan eléri a végét, 10,5e-nél el is fárad, de 7-8e között érzi igazán jól magát..
Én nem szerettem e fölött használni huzamosabban.. egyenes vonalú egyenletes haladás közben , kanyargóson nem számított mi tetszik a motornak vagy mi nem Meg a 450 hiába forog annyit mint az 500... 9500-tól már piros volt a fordulatszámmérő skálázása (nyilván nem véletlenül) A 6-7ezer meg ennek a kétharmada.....
Nekem sokat csal a km órám. De azt vettem észre, hogy a fordulatszám 50Xese a kilométer/órának. Tehát 100at mutat, 5000t pörög, de igazából csak 90et megy :D ha jól nézegettem :D Ami annyira nem jó :/
Az én csutkakormányom is normál méretű. Én nem tudok róla, hogy lenne ennél magasabb is, de kérdezd meg ganját, ő úgyis mindent tud a GS-ekről.
Mindegy, ha neked csak a 7 centinél magasabb profil felel meg, akkor ezt nem érdemes megvenned. Ha mégis kell, nekem jó a 3 is érte.
Belátható időn belül nem lesz dolgom Nagykovácsiban, így ezt a tuti parkolóhelyet átadom másnak Mivel a hátsó keréknél le volt zárva így eltolni elég nehézkes lett volna
Helló Doktorur!érdekelne a dolog,de nekem olyan csutka kéne ami magasabb mint az enyém. a teljes magasága 7 cm olyan van most rajta,de vannak enél magasabb aluprofilok is.az a kérdésem hogy a tiéd milyan magas kb.?és hogy esetleg 3 ért oda tudnád e adni?elüre is kössz!
Nekem annak idején, mikor aggódni kezdtem a GS teljesítménye miatt, azt javasolták pörgessem kicsit följebb, 7-8e körül, hát mit ne mondjak. Mintha másik motorra ültem volna. 9e fölött már gyorsan eléri a végét, 10,5e-nél el is fárad, de 7-8e között érzi igazán jól magát..
...valaki egy fél fogat hozzátett
Mindegy, ha neked csak a 7 centinél magasabb profil felel meg, akkor ezt nem érdemes megvenned. Ha mégis kell, nekem jó a 3 is érte.
Egyébként Pilisi len nézőben voltam a Szénásokon.
Doki..én 3500-at adok érte