A számokon... az easy riding
Bár láttam egy kék GS-en túradobozokat, krómozott, széles bukóvasat, meg böhömnagy plexit, amin fényvisszaverő csíkok voltak... a tulaj szerint, ha csak kinéz a kocsik mögül a sorban, már húzódnak is le, azt hiszik, rendőr
"Minden megoldás csak új problémákat vet fel."
Amíg csutka volt, görnyedtem, és a hátam fájt. Most meg egyenesebben ülök, de nyakból kell ellentartanom a szélnek. Bár még mindig jobb ez az izomfájdalom, legalább nem becsípődés.
Ha tehát mondjuk a teljes kormányszélességre méretezem, az kb. 70 centi... hogy jön ki abból 1 m2? 1.4 méter magas plexivel?
Esetleg továbbhúzom a majrévasig, és máris megállhatok esőben is akárhol...
Akkor mindenképp valami nagyobbat nézek, mert szombat este azért éreztem, hogy a nyakam meg a vállam tartotta a fejemet abban a hatalmas menetszéllel szemben
Az 1 m2-es méret viszont elég nagynak tűnik. Biztosan kell annyi?
Doki az tuti hogy neked alacsony lenne.........ha a fejedről akarod elterelni cúgot, ahhoz kell 1m2-es plexi....pl. olyan csopperes......Azt el kell fogadni, hogy motoron fúú a szél.....még a te tempódban is....ezt a végét nem kellett volna
Az eddigi adatok alapján 107 tulaj fogyasztási átlaga szerint igencsak jó a fogyasztása, 3.62.
Azonban az kérdés mennyire dinamikus, mennyire megy jól, milyenek a szervízköltségei.
Ja, aztán felfelé ott homokóráztál mögöttem mire felgyorsultam.
Egyébként ilyen helyekre tényleg jobb lenne egy nagyobb vas, viszont itthonra meg még Szlovákiába is elég ez.
Bár láttam egy kék GS-en túradobozokat, krómozott, széles bukóvasat, meg böhömnagy plexit, amin fényvisszaverő csíkok voltak... a tulaj szerint, ha csak kinéz a kocsik mögül a sorban, már húzódnak is le, azt hiszik, rendőr