Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A számokon... az easy riding
Bár láttam egy kék GS-en túradobozokat, krómozott, széles bukóvasat, meg böhömnagy plexit, amin fényvisszaverő csíkok voltak... a tulaj szerint, ha csak kinéz a kocsik mögül a sorban, már húzódnak is le, azt hiszik, rendőr
"Minden megoldás csak új problémákat vet fel."
Amíg csutka volt, görnyedtem, és a hátam fájt. Most meg egyenesebben ülök, de nyakból kell ellentartanom a szélnek. Bár még mindig jobb ez az izomfájdalom, legalább nem becsípődés.
Ne a számokon lovagolj...........az a lényeg jó nagy kell!
Szerintem addig jó míg a nyakad tartja a fejedet......neked ezzel mi a bajod?
Ha tehát mondjuk a teljes kormányszélességre méretezem, az kb. 70 centi... hogy jön ki abból 1 m2? 1.4 méter magas plexivel?
Esetleg továbbhúzom a majrévasig, és máris megállhatok esőben is akárhol...
Ha te a plexin keresztül akarod nézni a világot.....akkor jó nagy kell....az 1m2 poén volt, de igaz
Szerintem is a Honda olyat tud motorról amit a többiek csak sejtenek. 150le-t nem nagy kunszt előállítani.......a Honda ezen már túl van.
Akkor mindenképp valami nagyobbat nézek, mert szombat este azért éreztem, hogy a nyakam meg a vállam tartotta a fejemet abban a hatalmas menetszéllel szemben
Az 1 m2-es méret viszont elég nagynak tűnik. Biztosan kell annyi?
Doki az tuti hogy neked alacsony lenne.........ha a fejedről akarod elterelni cúgot, ahhoz kell 1m2-es plexi....pl. olyan csopperes......Azt el kell fogadni, hogy motoron fúú a szél.....még a te tempódban is....ezt a végét nem kellett volna
Az eddigi adatok alapján 107 tulaj fogyasztási átlaga szerint igencsak jó a fogyasztása, 3.62.
Azonban az kérdés mennyire dinamikus, mennyire megy jól, milyenek a szervízköltségei.
Csakhogy nehogy elnyomjanak mindenféle gixerek bennünket.......két kép fanatikusoktól............az egyik nagyon ganjás
Egyébként a PUIG mini túraplexi mennyit fog a szélből? Van egy olyan sejtésem, hogy a 185-ös magasságomhoz az kevés lenne...
de honnan?
Pitsába,lemaradt:
Hmm.....ez ismerős
A gyorssal lehet menni lassan...............fordítva nehezebb.
Ja, aztán felfelé ott homokóráztál mögöttem mire felgyorsultam.
Egyébként ilyen helyekre tényleg jobb lenne egy nagyobb vas, viszont itthonra meg még Szlovákiába is elég ez.
Néha jobb, ha nem teszed
Amiről nem tudsz, az nem fáj
igen, de ma visszaolvastam mindent
Arra a bringára én is irigy vok. De csak kicsit!
talált !