Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja pont azt nézegettem éppen.
Samy....ugyanez van nekem is
110-es tempó alatt is?
Volt Burgmanom ott meg a nagy plexi mögött fellép a turbolencia ......megnövekedik a zaj
Igen, pont ezt néztem a képen, hogy nekem ez is bőven kevés lenne...
Én ezen gondolkoztam hogy ez vajon jó-e a gs-re?
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Ahogy bátyám szokta kezdeni... "mit enged a feléből?"
A Tibi régi plexije jól működik, de azért csodát ne várj egytől se.
Kb mellmagasságig véd .
Az biztos, ezért mondtam hogy idomozz, ha nagyon zavar a dolog...vagy vegyél DL-t.
A doki biztos kevesebbre gondol.........miilyen dr. is?
Csak a felsőtestemet védi....a vállamtól ugyanúgy kapom az áldást
Én a Shoxba vettem az előző mocira, de már nem emlékszem mennyi volt.
az ami rajta van most...a képen láthatod.....amit eladtam az 4e volt
Egyébként meg a te motorod eleve tele van rakva szélvédelemmel, és egy fejjel alacsonyab is vagy, úgy könnyű vigyorogni, hogy bírni kell
De azt már eladtad
az enyém 15e volt.....használt újszerű
Valami konkrétabbra gondoltam, de azért kösz.
Bontó, ebay, apróhiredetések...
És nem tudsz olyat, amit ugyan nem ingyér' adnak... csak olcsón?
Sajnos pont a két legjobb megbízhatatlan, hektikus adatokat vitt be, azokból nem derül ki, mire képes. A harmadik, a 2.99-es átlaggal, az már stabilnak tűnik, azt érdemes néznem. Ott meg szinte egy az egyben ugyanazt látom, mint magamnak F650CS-sel.

Viszont nekem S kéne, mert az X magas hozzám képest, próbáltam Fehérváron. Az 500X az még lehet jó, azt lejjebb méretezték. Vannak az X-nek előnyei - meg az NC csomagtartójának is, jó dolog az :)
Aztaku...szinte ingyen adják.
Doki, szerintem te viharos időben motoroztál. Kizárt hogy a te tempóddal találkoztál volna menetszéllel.
Meg hát ha van is, bírni kell!
Vagy ha már ennyit ráköltenél, akkor dobjál fel vanami fejidomot, azt tuti eltereli.
Az kicsi neked nem jó.http://bazismotor.eu/index.php... ez
Nézd meg a bázismotor kínálatába vannak nagyok.......azok kormánybilincsesek már.