Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert tavaly ETZ kormány volt rajta mint a tieden. de próbából lecseréltem és az Mz jobb.
Úgyis eladod/beszámítod....................nemmidegy?
Van még rajta súly, de hogy mennyi volt ősszel, emlékszik a t.k.m
Nekem ilyet soha nem csinált.
Lovi81, azt is nézd meg hogy a felni rendben van e, és hogy nem hagytad e el a cenírozó súlyocskákból.
oksi elöre is köszi
És mi alapján tudod, hogy az én motoromon hány centi széles a kormány? Mikor mérted le, hogy 68 vagy 74 centis-e?
2,7-el gurulok, elől meg 2,25
Ősszel tetettem fel és néztem a felületet, nincs hiba...
Vagy a hátsóban nem jó a nyomás
Ezekkel a szerelőkkel valakinek valamilyen tapasztalat?:

www.motorjavito.hu

Hand by Suri
Vagy az első gumit. Lehet szálszakadásos...
megkeresem holnap és emailban megbeszéjük.
Nem a tied ETZ az MZ 74 cm az ETZ 68 cm széles. Ez a 4. ik kormány a motoromon. kicsit variáltam mire megtaláltam az igazit
engem érdekelne
Móni, Veled is így volt, ugyi?!
Akkor lehet, hogy nekem is MZ-hez való van? Mondjuk sok minden nem látszik egy szál krómos csövön, hogy az mihez való
fényképet holnap küldöm
Nekem semmilyenbe nem került, Tby volt olyan rendes, hogy megoldotta (átfűzéssel meg ilyesmikkel), és minden elfért az új kormányon. Vettem hozzá egy másik kormánybefogót (bontottat), meg egy új 22-es kormányt (ETZ-hez való jó hozzá), a kormányvégsúly kérdéses, nekem az is kellett új, de összességében ennyi.
Lehet csak egy centírozás kellene neki.
Kérek ám közvetítői jutalékot mindkettőtöktől
Én már levettem, mer nekem jobb a MZ kormány/nem ETZ/ 3 vagy 4 Cm magasabb mint az eredeti. Igazából a polcon van valahol, ha érdekel tovább adom .
különben ilyenre gondoltam ám amugy a turakormány milyen átalakitásokkal jár?a bovdenek tekintetébe?
Lehet, hogy pepsi és cutter haverok?
Ha magasabb-kényelmesebb kell neked is, akkor rakj föl túrakormányt másik kormánybefogóval, úgy is kényelmes lesz, és valószínűleg könnyebben találsz hozzá alkatrészt, mint egy magasabb csutkát. De ez csak tipp.
Szerintem te olyasmire vadászol mint ami cutter gépén van. Csak egy fénykép van a GS-ről az adatlapján, de mintha neki más csutkakormánya lenne.