Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem már nem paranoia, de hát sok értelme meg nincs. Valakinek viszont biztos jó.
...mindjárt megkérdezi,hogy "mik azok a csajok"?..és hogy a gs-re jó-e?
igen..többet fogyaszt tőle!
Azért mert ott van a mach határ és az nagy durranás....
Az igazat megvallva vagy lassabban vagy gyorsabban megyek, mert ott rezonál...csajok biztos szeretik.
Nem is tudtam, hogy tudsz olyan lassan menni
Akarom mondani 100-nál.
F-es csak 4500 körül mutat 1000-nál.
Most már kiváncsi lennék hogy az óra csal jobban az F-nél, vagy tényleg eltér valamennyit a belső áttételezés. Rémlik hogy olvastam valahol...
Egyszer ezt is összemérjük egy F és egy E között.
Azt mondta, az övé 5600-at forog (bár mintha olyat is mondott volna, hogy elöl lánckereket váltott), azért kérdeztem.
Amit írt a katalógus azt tettem fel...szerintem, de számold meg a fogakat a lánckerekeken és azonnal kiderül...
Annyit kell forognia
Úgy értem, hátul tuti 39 fog van a keréken, elöl meg nem számoltam még, de oda se került más, mint a gyári érték, ugye?
Jut eszembe, amikor cserélted nekem a láncot tavaly ősszel, akkor a gyárilag előírt áttételre tetted föl a lánckerekeket, ugye? Csak mert egy kolléga csodálkozott, hogy az én GS-em 6-osban, 100 km/h-nál forog 5000-et (órák szerint).
SUZUKI GS 500 E/EU (GM51B/96-) [BJ 97-03 VORNE]
Csakis első villára megy, ahogy nézem 04-re nem jó. de ha leveszed a féket és megnézed, hogy milyen a formája, kiderül.
Akkor jövőre már lesz békatalp is!
Ja utána meg nézzük meg sibeniket szép lassan.
És loholhatok 150-160-lal.
Hátizsák irtó nagy szívás.Én kihagynám.Ők szerintem nem pakolnak sok cuccot.Ők a kemény csávók.
Ha nagyon kéne akkor olyan mint Lallernak oldalszatyor fóliázott idom a faron és tanktáska combó lenne az ideális.
Ha tényleg csak minimális cucc elég a tanktáska.
Én most optimalizálom a cuccot.
Hengertáska még év végéig meglesz de az is megy a levesbe és lesz helyette egy üléstáska meg egy tanktáska napi cuccnak.
Ha sikerül olcsón licitálnom akkor 15 literes növelhető ha nem akkor fix 14 literes.
130.....akkor 5000-et forog ahol jól érzi magát és a fogyi is elviselhető.....
Zoli, amikor vasárnap ott volt az a 3 sportmotoros Karlabag-ban (szombat este érkeztek amikor mi már megvacsoráztunk), milyen poggyász volt náluk? Ilyenkor megoldják tanktatyóval meg hátizsákkal, mert csomagtartót nem láttam rajtuk? Vagy volt valami üléstáskájuk?
Na ezért.
Összecihelődni és elszánni magát.
Ha nem próbálom ki a street-et akkor sok költségtől és idegeskedéstől kíméltem volna meg magam.
Elmész, és kipróbálsz egy eladó darabot. Mi nehéz ebben?
Állj kamera alá... én a múlthéten így parkoltam egy napot Nagykovácsiban a takaréknál. A motor nem volt semmihez odakötve, csak a kerekét kötöttem át a faridommal.
GS forgalmijában 180 kg szerepel mint saját tömeg.