Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebbe szerintem bele szabad ugrani... egy megnézést, meghallgatást mindenképpen megér, ha kb ennyi pénzért szeretnél motort vásárolni. Ha csak a fele igaz annak amit leírt én akkor is elhoznám....
Svájcból hozott már be esetleg valaki motort/autót? Kinéztem egy svájci papiros GS-t,és informálódok,hogy ott mégis mennyire szeretik elhanyagolni a járműveket. Nem,még nem néztem meg élőben,képek alapján nem néz ki rossznak: http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_e-6900252
egyetértek
agyban (is) nagy a csapat...
nyugi én se nem. egyszer nekifogtam egy "téliesítésnek" . kosárba vitték el a azt vasat. a minimális dolgokat megcsinálom (lánczsírozás, olajszint-tartás, izzócsere, ilyesmi. a többit szakemberre bízom, mindenki jobban jár. nekem már az is segítség a fórumtól, hogy ne vegyenek nagyon madárnak a szakik
Óóó, de rendes vagy
De.A váznyak nincs összekötve felül.
És 12-13-as kerék,szar fék és 20%-al nagyobb össztömeg.

KB ami robcsit el tudnék viselni az a sportcity 200-as.Azon felül semmit.

Más.Valaki van elég perfekt német?

Gugli fordító szart se ér így ha lehet lefordítaná nekem valaki?

Sie bieten hier auf einen gebrauchten abe so gut wie nie genutzten (ohne Nutzspuren) Quick-Lock Tankrucksack welches den Transport auf fast allen Tanks (Alu,Plastik und Stahl) zulässt (passenden Tankadapter finden Sie für ca. 25€ bei Polo oder im Internet) Für Sport und Touren-Motorräder mit flachen Tanks super gut geeignet!

Volumen 15 l - 22 l über Volumenreißverschluss
Integriertes Kartenfach
Reflektierende Details
Regenhaube
immer stabile Form durch stabiele Seitenwände
Optional biete ich noch ein großes Kartenfach an in einer weiteren Auktion! BITTE BEACHTEN!
Tulajdonképpen a GS se a merevségéről híres... szóval nem lehet olyan húdenagy a különbség ilyen téren.
Hidd el azok is nyúlós nyögvenyelős.
...de ha elakad mert...rossz oldalról próbálja használni a csavarhúzót....majd szólj...
...ha van kedvem esetleg nagyképűen rápillantok..
Szerintem a MOSTANIAK MÁR ELÉG KOMOLYAK...természetesen a nagyobbakra gondolok..

A kicsivel megjártam Dobogókő kanyarjait...hááát...fölfelé kicsit nyögős....na de lefelé már állat.....na z igazi túlélőtúra és adrenalin vadászat..
Majd a "titing"megoldja
Igen, elméleti síkon nincs nálunk jobb széles e földön.
az.... agytok.....sem rossz
Viszont ha egy idő után nuku ellenszolgáltatás a lovagiasság is elapad.
Hát jó...megbocsájtva
A gond inkább a váz/fék tartalékokban van.Irtóra gyosan kifogysz belőle és nyeklik nyaklik az egész.
Erre szokta mondani egyik siklóernyős társam, amikor a lányok ernyőjét a lovagias fiúk felviszik a hegyre: " Ha még egyszer születnék p...nát növesztenék. Bocs Móni.
akarom írni vagytok
Mert én magamnak nem tudok megcsinálni rajta semmit ugyanis nem értek hozzá!
De majd ha vmi bajom van...úgy látom többen is agytok akik értetek hozzá...
mondjuk a fotel robogónak is megvan a maga varázsa....de asszem én már kivarázsoltam magamból...
éN IMÁDOM A (caps pfff) robogómat...a városban csak azzal...sőt..a gs-el rühellem a forgalomban való szenvedést..
Miért vagy bajban Maonika?
Robogón olyan úthibákat fedezel fel amit más járművel soha, a gps-es úttervezés semmit nem ért, mert figyelembe kellett venni az utak állapotát, és egyes utakat egyszerűen el kellett kerülni......16-os kerék minimum kell!