Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sry, nekem összesen ennyi készült most
Sokat vittem dobozban és semmi baja nem lett...mondjuk akkor nem estem el...
Lehet, hogy hülye kérdés....
Mennyire tesz rosszat a laptopnak a tanktáskában történő szállítás? :)
Mert a dobozban kicsit félek, hogy a ruhák közt, mikor kinyitom, kiesik, vagy ilyesmi :/
Ma Dváros felé jöttem haza....elhozhattam volna ha eszembe jut és kihozza a 6-osra a gumit.... ...no mindegy....holnap nem arra megyek...
Igaz, én még csak 85 ezer kilométer óta tankolom Teresát és 35 óta Ciliegiát, de én mást tapasztaltam. Most vagy mi tankolunk jó helyen (ahogy útba esik), vagy te rosszon, vagy nemtom
2-2 mm a fölső éléből....te pedig vegyél másik tartót...
Szerintem a Gsxf és az Sv felni ugyan az, viszont a fékbetétből leszedni tök hülyeség rosszabb lesz a fékhatás. Másik fékmunkahenger tartó kell rá és akkor tökéletes.
Érvényes kártyás személyi+zöldkártya.
Akkor sem venne új gumit, ha egy évig nem motorozna.
Ha jól értem, csak az ABS árával olcsóbb a K9. Még a túltárolást is kéne ellensúlyozni....
Na mámmeg ez is... látszik, hogy mostanában nem járok külföldön
Nem csak... de elég ha beírod googleba
Az nem Horvátország?
Jó....kell a sajt...
de el nem estem
Probléma megoldva, Puminak vannak gumiai, csak még nem töltötte fel őket.
Sanyi, Június első felében meg kéne ejteni azt a Zakopane hétvégét...
Jó lenne, csak ez lenne az, és ránézésre 4 él is van benne.
Nekem most Mez4 van és láttad, hogy lehet vele menni....nem a legjobb guma, de eddig nem csúszott......
Igen az.
Tényleg?

Szerintem az van nekem. Vagyis ha jól tudom már csak az van. Zöld a/4-es lap. rajta minden adattal ?
Ahoz is kell.
Itt is lett volna lehetőség postára, de nem vártam meg amíg a postás el kerekezik-karikázik, mert lehet ide sem ért volna időben, ha belefut egy kóborkutya falkába.
Nekem meg kipostázták... csak meg kellett nyomni egy gombot a honlapjukon. Szégyellem, de a napocskásnál vagyok (olcsó volt..)
Köszi!

Nem motorral megyek
Az mindenhova jó ha van külföldön, ráadásul sok biztosító ki sem küldi. Nekem be kellett érte mennem.