Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De ha nem megyek most, és aztán egy fasza használtgumit veszek, akkor legközelebb kétszer annyit mehetek...ez egy ilyen dolog.
Még ezzel szemezgetek, de ahoz képest hogy nem zsír új kicsit sokallom. Nem is a kopás miatt, mert erről max a formaleválasztó réteg jött le (vagy az sem), hanem hogy lehet nem mai darab. Bár jól néz ki...
Igen, neki csak Macadam 50-ese, meg egy Road 1-ese volt, de egyiket sem szeretném. Amikor 577-eztünk a mi gumink már fasza meleg volt Foregon PR1-ese épp hogy langyos, és erősen hajlamos a kockára kopásra.
Pumi nem veszi fel, de a képei közt is csak 3 van, abból az a Mez4-es az esetleg kategória, de látok benne éleket...
Viszont zöld papírka a biztosításról tuti kell.
Úgy rémlik elég a személyi
Szerbiába kell útlevél főnök? ha valaki akkor te biztosan tudod.
Ha nem veszel semmit és nem mész el hétvégén kanyarogni már majdnem ott vagy a megspórolt pénzzel hogy vegyél egy új gumit.
felhívtad azt akitől a felnit vetted?
Én is keresek ezerrel egy használt PR2-est, de mire odatelefonálok, vagy írok már elkelt.
Vasárnap nem lesz gumim, és maradhatok otthon.
Végső esetben marad az a MeZ4, de arról nincs semmi infóm, meg azt sem tudom meddig tartana kikoptatni belőle az éleket. Lehet az egész katasztrófa lenne és elcseszné az élményt.
Conti Road Attackal valakinek tapasztalata? Nekem ránézésre nagyon tetszenek azok a gumik, csak hát a látvány meg a viselkedés nem biztos hogy fedik egymást.
A következő ez a méret lesz!...De a mostani még tök jó...és imádom ,hogy tapad mint az állat!
RMC akció

Néha vannak jó dolgok!
Te nem váltasz 150/60-ra?
Jó jó..de mi már öregek vagyunk...tudjuk a tutit!
Okos ember a más kárán tanul.....de valljuk be ,hogy nincs okos ember
Csatlakozom.......jól beszélsz
Az túra gumi!
Full Gas itt van mellettem (B.örsi út.)..egyszer rendeltem alkatrészt....szemtelenül drágán adták.
..azóta inkább kimegyek a Motorradhoz.
Ha nagyon szerelő akkor pedig Budakalász...
Megadom! Igazat szólsz!
Inkább a lemondás,várakozás..mint egy kibaszott gerinctelen,uzsorakamatra hajtó,egyoldalúan szerződést módosító BANKTÓL való függés!
Családod van...felelősséged van.
ÉS SEMMI SEM ÁLLANDÓ!
Szerintem ilyen árkategóriánál biztos az ABS-est venném, csak egyszer húzzon ki a bajból már megéri. Kiegészíti egymást a vezető és a technika.
K9...az nem Jerry Lee...aMOLYAN KIBAOKOS KOMMANDÓS KUTYA?
amúgy a megoldás 150/60
ésszel kell hézagolni és akkor nem ferde és kicsit sem ér bele...
A mostani kocsival585 ezer megtett km alatt elég sokat tankoltam mindenféle kutakon.....feltételezhető,hogy már ismerem az autó minden nyűgét..
...a fent említett kutakon...rendszeresen furán mér!
Bár a rekordot a Csepeli OMW tartja...
A macadamot hallomásból egy bakelit keménységű sosem efogyó guminak hallottam.Akkor is öreg volt mikor kijött az első SV.
Hallgatlak.
Ne.
Van valakinek tapasztalata a Michelin Macadam 50 gumiról?
Esetleg ismertek valakit aki már hallott olyanról akinek a sógora látott már ilyet motoron...?