Dehogynem, Zágrábtól pályán mentünk, otthon pedig a hetesen. Semmi dugó nem volt rajta (motorral meg amúgy sem számít) és tök gyorsan hazaértem. A határtól szinte egy seggel száguldoztam haza, csak Zámolyban álltam meg...
Egyébként legközelebb is Barcsnál kéne átmennünk mer az fasza út, viszont hazafelé miután elváltunk olyan szar volt az út mint amilyen itthon sincs. Azonnal húztunk fel pályára. Gondolom ez Letenyéig sem változott volna.
Nekem meg egy 150/70-es gumi kell a hétvégére, mert vasárnap mennénk Lockenhausra. Aki szeretne az csatlakozzon.
Holnap körbetelefonálok minden gumis forrást.
7-esen jöttem haza a hétvégi túráról, és már Siófokon a piros lámpáknál minden indulásnál olyan érzésem volt mintha elkaparna, arrébb mászna a hátsó gumi. Szépen legyalultam...
Már más is aggódott, de: itt kint sok ilyen idomost lehet kapni, persze nem annyit, mint csupaszt. Az idomszettet a Five Stars cég csinálta, hivatalos típusengedély van hozzá. A motorban most 76.000 km van, nagyon szépen megy, 4,2-t eszik, olajat nem fogyaszt. Aggódjak?
Sajna már a feketéket elvitték az akciós GSXF-ekből, de nagyon gondolkodom a boglári K9-es narancssárgán. 2 év garit adnak arra is és 1,75 misiért már ideadják... Viszont nincs benne abs.
A 2011-es abs meg csak kék-fehérben van, de az 1,9 misi.
Motorrad-nél bevennék használtért is, de azzal kezdtük, hogy hülyének nézett a kereskedő, azt mondta nem volt perec, ehhez képest mindkét oldalán voltak csúszásnyomok... Na onnan nem vennék használt gépet, még újat sem biztos...
Red Baron-ban meg nem számolnák be, de ott a használtak is 1,55 és 1,65-ért vannak, nagyon el vannak árakkal varázsolva. Merkantillal sincs szerződésük, a saját hitelük meg majd 3%-al drágább, pedig nagyon mondta a srác, hogy tuti jobb ajánlatot tud mondani... Nem mondtam már neki, hogy bocs, közgazdász vagyok, kiszámolom. Kerekedett is rendesen a szeme, mikor a számok hallatán elkezdtem ütni a számológépet a telómon
Full-Gas-ék holnap írnak, a budakalászi Suzuki volt eddig a legszimpibb, de még összevárok mindenkit aztán meglátjuk...
Ehhez még hozzáteszem a sérülésmentes használtpiacot és meghozom a döntést. Már munkáltatóit is kikértem, holnap megyek érte, itt van a küszöbön az új moci...
Egyenlőre egy régebbi szériás 15-22 literes sport quick lock-ra licitálok dojcsoknál oszt meglátom.
Még én vagyok nyeregben de ez változik.
Egy fix licitlépcsőt nem léphetek át.
Nekem ilyen van, és nem karcolja a tankot, pedig mágneses. Még tárcsazárat is hordok benne a napi cuccokon felül és ki sem kell kötni, meg sem mozdul. Nagyon erős mágnesek vannak benne és a mágnes és a tank közötti textil is elég spéci, valami bőrféleség, de szerintem nem bőr, viszont nagyon óvja a fényezést...
Nem, de amit olvastam róla..meg amit láttam onboard videókat az alapján marha kívánatos. Lehet hogy élőben nem az.. a TDM az nem az a nagyon tuti gép azt tudom.. azt saját szemmel is láttam
A visszaút ugyan ez.
Erre a hágóra megyünk fel le motorozni egy fél tank benzint.