Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem is 150-be gondolkodj, és ne SV felnivel. Nekünk úgy tudom GSXF felnink van 150-es gumival. A rajta lévő féktárcsak jó is, csak egy kicsit le kell reszelni a fékbetétek felső sarkából, nehogy megszoruljon.
Csak féktámaszt kell cserélni, meg a láncvédő alá egy-egy alátét hogy ne érjen a gumihoz.
Lánckerék alá ne tegyél alátétet, mert a ferde futástól előbb elhasználódik a láncod. Én már 15 000-et mentem szélesebb gumival és nem volt gondom a láncal, pedig néha hozzáér a gumi széléhez picit. Amúgy van pár mm rés köztük.
De te képes vagy ABS-el is megcsúsztatni.
Rendben, felteszem ide. Cserébe kérném, hogy aki szintén készített képet (a korábban feltett kettőn kívül), az is ossza meg őket itt ! :-)
Köszke
http://www.sportmotor.hu/tagok...

Vele vedd fel a kapcsolatott.

Szerintem 150-es elég vagy a többi kolléga majd segít.
Üdv Mindenkinek!
Még teljesen új vagyok ezen a fórumon, de egyből a segítségeteket szeretném kérni! Szeretném a hátsó 130-as gumit lecserélni 160-ra, ehhez már kaptam "sonyika"-tól egy leírást is, amiért ezúton is köszönet!
A kérdésem az lenne, hogy ki tudna nekem féktárcsát csinálni SV felnire GS500 méretben? Illetve, hogy mekkora hézagoló alátét kell a lánckerék agy és a felni közti távtartóra. Ezt sajnos a leírásban nem találtam meg!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Ha nem gond..ide is feltolhatnád!
passz, én 2szer estem el abs nélküliség miatt, tehát túl nagyot fékeztem .... nekem mindenképp kellet, én ilyen vagyok sztem mérlegeld magad és a vezetési stílusod hogy neked szükséged van-e rá?!
Ha tegyük fel új gépben gondolkodom, lebeszélnétek a K9-es ABS nélküliről?

Mindenben egyezik az L1-el kivéve az ABS-ben és az évjáratban. Ugyanúgy van rá 2 év gari, ugyanúgy 0km-es...

150eFt a különbség, de nem tudom eldönteni megéri-e ennyivel többért az L1/A...
Gyüssz?
4 számjegye utakat kéretik kiirtani.
Azokon nem megyünk.
Elárulom a legtöbb Lukoilban most is 387 Ft...csak a mennyiséggel csalnak egy "hangyafasznyit" (elég durván)
Még szép, nem is a 3-mason megyünk végig
Szia! Sziasztok!

Fez!
Igen, nyugodtan dobd csak fel ide a képeket!
jó kis kút az 394Ft a 95-ös
Azért ha elmentek Egerbe legalább felméred a Mátrát.
Szerintem fogunk is. Már most kacsingatok az 50-es útra, csak hát nem vagyok arrafelé ismerős. De egyelőre ez a terv, aztán ha mégis megindulunk beljebb GPS legyen nálunk...
Igen-igen, a nyílt napon agyaltunk, de csak ha nem ázunk szét... Egyik nap 18mm-t ír, másik nap csak 2mm-t...

DL650A/GSX-R1000/AN650Z vagy a Gladius

Ezek játszhatnak, sajna banditot semmilyen változatban nem tudunk próbálni.

Letudjuk a karikákat, gurulunk még egy kicsit, majd go vissza...

Persze lehet, hogy ha a vasárnapi programra rábólint, akkor csak az egyik játszhat, így Eger ugrik...
Értem én... bár akkor én inkább mennék még 170-et beljebb... nyilván van kanyargós még arra.
Nézem, de elég gáz ez a 7-16-os nyitvatartás...

Na jó, alszom rá egyet, 7-kor már 11°C lesz, ha viszek esőruhát talán nem foglak útálni
A meeting pont az konkrétan az A pont helyén lévő Shell kút. Nézzd meg street viewal. Időpont még nincs, de szerintem 9.
Az egész attól függ hogy sikerül e gumit szereznem. Ha sikerül is, szombaton lesz felszerelve, így az a nap ugrott nekem. Mit míveltek arra, esetleg a nyílt napra mentek?
Hozd nyugodtan a párodat is, ne te leszel egyedül 2 fővel egy motoron.
Kicsit megkésve, bocsi , de én is köszönöm a hétfői motorozást ! :-)
Akik csináltak fényképeket, azok feltették esetleg valahova ? (azon a kettőn kívül, ami itt fent van).
Mi is lőttünk 1-2 képet, ha valakit érdekel, szóljon !
Vagy csak egyszerűen feltoljam ide ?
Kellene egy tatai meeting point és egy indulás (hangsúlyozom indulás, nem érkezés) időpont! :D Hallod Krissal!

Szerintem vinném páromat is, bár még meg kell Vele beszéljem. 18h-ra Dabason kell lennie, szóval időben kell kezdjünk...

Szombaton eljössz Egerbe? Úgy néz ki megyünk, bár már napi 3x nézem a köpönyeget és mindig mást mutat...
Ahogy Ygritte mondana "te ezt nem ertheted Havas Jon"
Hát a 10*17 km.
Biztos bennem van a hiba, de mi a jó abban hogy egy 17 kilométeres szakaszon lehet fel-alá motorozni?