Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez úgy 2 doboz, meg a tanktáska lehet kb.
A kivétel gyengíti a szabályt!...hisz eltér tőle...így helyes...bár latinból szar voltam..
Több helyet foglal, ez biztos. Neked kell eldöntened, minek szorítasz helyet. Viszont egy héten keresztül a polifoam már nem túl kényelmes, ha meg kettőt raksz, ugyanannyi helyet foglal, mint a vendégágy. A legjobb megoldás a strandmatrac, kicsire hajtható, és viszonylag komfortos(míg ki nem lyukad).
A képen egy heti vadkempingezős cuccal a motorok.
Komolyan kínai bótban kínaitól vettem.
750 forint.De vót 800-é is csak az bilikék volt.
Ja és kínai papucs és sportcipő.
Én egy igen sokat pakoló emberke vagyok.
Most beraktam 3 póló+gatya+zokni,1 farmer,1 pulóver,1 rövidgatya,1 fürdőgatya,1 törölköző,fürdőcucc,hajszárító (nemröhögy ha tudod milyen jó vizes csizma és kesztyű ellen),szerszámok,defektcucc,most vittem egy plusz cordura kabátot de nem használtam (ez kihagyható bár fázás ellen jó lehet) esőruha tartalék kesztyű,plexi,kamera,töltők,kábelek.KB ennyi.
Jól van na, Te már GS mérnöknek számítasz
A kivétel mindig erősíti a szabályt és a kérdésekből ítélve szerintem nem a Te utad az Övé...

Ma megyek árajánlat körútra, remélem nem veszik el az életkedvem...
Babetta....bár a két ütem miatt azt is kell néha hajtani...nehogy a kipuff a sok koksztól eltömődjön..
..szóval az sem jó előrelépés..
Ha merném...csak odaadnám a libámat egy körre...hogy a módosításaim milyen hatással voltak rá.......mert visszalépni nem logikus.

Amúgy nem én mondtam...de van akire ez fordítottan vonatkozik...
A sátor, mint írtam benne van. Még marad 3 dobozom, meg egy tanktáskám.
Te mennyi ruhát hordasz?
Ja-ja, Decathlonban is kiokosítottak, hogy az összes felfújhatós felejtős motorra, mert az már akkora helyet foglal, hogy "több a lé mint a hús"...

Amúgy is sokkal egészségesebb az egyenes, keményebb fekhely, csak síkba kell hozni a talajt, arra meg a polyfome-ok különféle változatai elegek kell legyenek...
Köszi.
Ezek mellé bajosan fér még egy sátor és ruha egy 40 literesbe.
Krissalnál olvastam, de mintha ő is idézte volna, szóval lehet
Nem vettem kekeckedésnek, én is elnéztem, de inkább itt nézzek el valamit elsőre, és időben korrigáljam, mint az úton.
Na, de berakható, vagy nem rakható be?

doktorúr: nehogy magadra vedd, nem kekeckedni akartam, csak mondom, hogy azért mert sokan sportot űznek a használt gumiból, meg az egyedi átalakításokból, még nem azt jelenti, hogy minden megoldás jó irányba mozdítja a motorod megbízhatóságát.

Valaki mondta itt, hogy ha már kicsinek érzed a GS-t, ne módosítgasd, cseréld le egy nagyobbra (talán pont Ganja volt?!)
Dokinak linkeltem, neki gyári van tudtommal. De a Bandit, vagy GSX-F méretnél ott figyel a 150-es is.
...csak ha felnit is cserélsz hozzá...
Nem vezet sehova! Túlfolyó!..légszűrőház alatt csatlakozik a többi túlfolyóhoz..
Nem spórolni akartam, csak későn vettem észre a szövegben a 46-os indexet.
Nem, itt az látható, hogy melyik évjáratot mivel szerelték gyárilag. Ahogy látod a 150-es nincs sehol, pedig itt jópár gépen az van, szóval az is feltehető...
Első papucs: 54H
Hátsó papucs: 62H
Ezek a gyárilag ajánlott indexek én a helyedben ettől csak pozitív irányba térnék el. Nem értem miért akarsz pont azon a dolgon spórolni, ami összeköt az úttal...
Nekem ezek vannak:
Intex felfújható vendégágy
12 V-os matracfújó
Nem kell lemondani a kényelemről. Ez a szett, egy hálózsák, a sátor, és egy mini szék elfér egy lajosos hengertáskában. Ez így fagypontig jó, leteszteltem !
Goliatnak Conti Twist SM van a GS-en, nem panaszkodott rá. Többen szemeztünk ezzel a gumival, ő merte először feltenni.