Max 10-15 literes saccra...........és egybe ülésem van.
Állatira járom körbe a témát...........nem sietek ez most a legjobb és legolcsóbb választás kell hogy legen.
Hiába olcsó ha szar használni és hiába príma ha megfizethetetlen.Valami középutat keresek.
Csak nem találok.-
A profi cuccok mocskosdrágák az olcsók meg szarok.
Tanktáskára direkt nem kéne nagy mert csak napi cuccnak kell.Nem akarok emeletes várat magam elé.És csak olyan lehet ami nem ér a tankhoz.
Kappának van 20500-ért egy 10 literese meg egy nagyobb 20-as asszem.Meg a givinek 2-3 féle picit drágábban.30 alatt taklock vagy quick lock nem lesz.
Ez van ha jót akarok akkor csengetni kell.
Majd vagy használt vagy ha lesz leárazás olcsóbban kifogom talán.
A teljes árat nem kéne kifizetnem.
Így már más a helyzet, az üléstáska neked tényleg megoldás lehet. De a tanktasi még mindig gyengusz nálam. És hát az áruk..
Nézz szét más gyártónál is!
A keleti végeken jó 200 km-el kötelebb vagytok a transzfogarashoz.............és ha lenne egyben egy hét szabim azt nagyon szeretném kihasználni sok cucc felpakolásához.
De 20 éve nem volt egyben ennyi napom.
Én is utálom.De rájöttem hogy kell.Sajnos.
Bár alapból fel tudtam rakni egy gyerekhátizsákot a decathlonból.Csak ott most a 40 literes moto-detail utazott.
És ha nem akarok hátizsákozni meg el akarok férni a nyeregben jól kéne valami tankcucc ami nem szedi le a festést.
Fólia nem játszik a matrica vastagsága és a tank formája miatt.
Mi ketten azért teljesen más felhasználók is vagyunk.
Te nem indulsz egyhetesre, én meg nem megyek motorral rétesezni. Bár ki tudja? Egyszer már jó lenne összefutni, csak hát mi itt a keleti végen..
Én még a tanktáskát is utálom ha fönt van....tegnap egy kis hűtőtáskából eszkábáltam egy nyeregtatyót....abban elfér az esőruha és a defektjavító...meg egy szenya és üdítő....
...minek is hordok magammal két javító szettet...
Nem vicc..............véres valóság..............ha felbukkan hasznltban egy az ebay-en úgy marakodnak értük mint a cápák.
Szal jók és ezt tudják az eladók is.10-euroval mennek el olcsóbban a használtak is.
Az esőruha tartalék plexi meg némi kaja és víz ment egy hátizsákba a többi egy 40 literes hengertáskába.A plusz kordura cuccot ha kiveszem akkor beleférek majd ebbe, és ebbe.
Csak ezt tunnom kéne mikor accijózza le a hein-gericke.Merrt ez nagyon drága.
Állatira járom körbe a témát...........nem sietek ez most a legjobb és legolcsóbb választás kell hogy legen.
Hiába olcsó ha szar használni és hiába príma ha megfizethetetlen.Valami középutat keresek.
Csak nem találok.-
A profi cuccok mocskosdrágák az olcsók meg szarok.