Én már haza is értem a Dream-tól. Nekem nagyon bejön az új CB500X. Lazán kiáll egykerékre kuplungrásegítés nélkül, baromi dinamikus. Ennél többet nem akarhatok egy 500-astól.
ja-ja-ja...
az egyik nálam Pátkán a "birtokon". fix időpont még nincs (júliusig biztos nem.) még álmodom a részleteken
ha kész EGYSZER ! felteszem ide a forgatókönyvet .
evvel kapcsolatos esetleges kérdés, sóhajt emilben plz. !( adatlap)
valami ilyesmi...
tudod mit mondott a misszionárius , mikor a kannibálok már levágták kezét lábát: "hát a f...szom nem kéne !? "
majd a G ulyá S partin mélyebben merek a kondérból neked, bőr és zsír nélkül . ( azt Don Juan-nak tesszük félre. állítólag szeret ! )
Komolyra fordítva a szót... fogalmam sincs, mikor és hogyan végzek, mivel a Deák térről indulva több helyre is megyek. Előbb a gumishoz, onnan meg szereltetni, és utóbbira elvileg délután 4 van megbeszélve. Tehát vagy előbb (valószínűtlen), de inkább később végzek, és az sem tőlem függ.
Nyugodtan gurulj haza, és számold hazafelé a mókusokat a 4-esen
az egyik nálam Pátkán a "birtokon". fix időpont még nincs (júliusig biztos nem.) még álmodom a részleteken
ha kész EGYSZER ! felteszem ide a forgatókönyvet .
evvel kapcsolatos esetleges kérdés, sóhajt emilben plz. !( adatlap)
valami ilyesmi...
Ez amiről szó volt már hétfőn is?
majd a G ulyá S partin mélyebben merek a kondérból neked, bőr és zsír nélkül . ( azt Don Juan-nak tesszük félre. állítólag szeret ! )
SÜTIVEL ?!... egy egész cukrászdával talán ki tudlak engesztelni...
Nyugodtan gurulj haza, és számold hazafelé a mókusokat a 4-esen
Szeretnél társaságot hazafelére?
Te honnan indulsz 2-kor?
De nem gond, túlélem valahogy.
A sütit se számítom fel.
Megszakadni nem fogsz, ha arra készülnél