Hát ahogy GSS mondta a TDM nagyon nem feküdt neki.
Nyeklett nyaklott és nem volt egy túl vágykeltő gép.
Biztos vagyok benne hogy van célcsoport de hogy ataa-nak nem tetszene az tuti.
Biztos az is fasza, de szerintem egy SV-vel jobban járok. Több van belőle az ismeretségi körömben, meg alkatrész ügyileg is jobban jönnék ki. Meg hát Suzuki...
Sportos gépet akarok, de a 2 hengerhez is ragaszkodom. Dukit csak szeretnék venni de nem merek, így nem sok választásom maradt. Alszom rá még egy évet.
Van egy két oldalidommal szerelt, de tudok rá valakit aki csinál 50 ezer körül, így nem fontos úgy megvennem. Ha vennék, mindenképp szeretném beburkolni. Az nincs a hűtésére rossz hatással?
Persze nem pályáznék vele, meg nem gyilkolnám, csík így ahogy most mentünk.
Jó lenne kifogni egy szép pirosat...
Nem is a megállásra, hanem a tankolásra mondom hogy 2 tankkal simán meg lehet tenni a távot. De pályán úgyis együtt vannak a pihenők a kutakkal, így ...
2szer? mentél te már napi 600-at? ha 5 percre is de meg kelll állni legalább 150 km ként sztem főleg az uccsó 200 lesz szar, meg unalom ezerrel a pálya miatt
Könnyen meglehet, bármi előfordulhat, hogy épp bírom-e, avagy sem :) Majd kiderül :) Természetesen beszámolok majd az esetről. Valaki akar csatlakozni, lefelé vagy felfelé? :))
Én biztos induláskor tankolnék egyet meg középtávon, de ha nem akarsz rizikózni, akkor állj meg még kétszer. 4,5 fölé tuti nem fogod vinni a fogyasztást.
Szerintem KB fehérvárnál tele lesz a t...d és előrehúzol.
Első megálló Nagykanizsa után az INA kút asszem.Ott pihi tankolás és usgyi a határra.Talán ott bevárod a buszt majd tovább előre.
Nyeklett nyaklott és nem volt egy túl vágykeltő gép.
Biztos vagyok benne hogy van célcsoport de hogy ataa-nak nem tetszene az tuti.
Ráérsz.
Van egy két oldalidommal szerelt, de tudok rá valakit aki csinál 50 ezer körül, így nem fontos úgy megvennem. Ha vennék, mindenképp szeretném beburkolni. Az nincs a hűtésére rossz hatással?
Persze nem pályáznék vele, meg nem gyilkolnám, csík így ahogy most mentünk.
Jó lenne kifogni egy szép pirosat...
De rendesen át kell nézni mindet.
Első megálló Nagykanizsa után az INA kút asszem.Ott pihi tankolás és usgyi a határra.Talán ott bevárod a buszt majd tovább előre.