Ha csak a kényelmet szolgálja a drágább, akkor ki lehetne váltani 1 sima és 1 tükrössel. Megkockáztatom kis kreativitással össze is lehetne öltetni egy jó varrónő segítségével, és még mindig kijössz munkadíjjal együtt is kb. 1/3 áron...
Persze ez csak elmélet, lehet kipróbálom. Köszi a linkeket
az igen van ára neki.... kíváncsi vagyok tényleg lehet -e jobb mint két hőtükrös, azt akartam a múltkor vinni Boszniás túrára erre az egyiket otthon hagytam, de hála az égnek fáztam mint a picsa
Ne is mondd, pont haverral beszéltem telefonon, mikor épp készítettem össze a csomagot, és persze hogy épp azt akartam felkötözni, csak a hívással annyira elterelte a figyelmem, hogy mégis itthon maradt. A Premier Outlet előtti Mol-nál találkoztunk, ott jutott csak eszembe, amíg várva rájuk kicsillettem a pack-om...
A fényvisszaverős verzió mivel jobb, mint a sima? Nekem sima 3db is van, de amit Te mondasz, olyan 1 sem...
Pedig direkt felhívtam a figyelmed a polifoam (abból is a hőtükrös /nagyon fontos!/) szükségességére. Ha lett volna nálad nemhogy nem fáztál volna, de még meleged is lett volna...
3 napon túl érdemes lehet sátrazni.
De egy ilyen hosszú hétvégén, ahol az első nap leutazunk, a harmadik nap meg vissza, és a középső napon "gyalázzuk" a kiszemelt célt, akkor az túl sűrű. Egyszerűbb szállást keresni ilyenkor.
Ez nem igaz, rengeteg kemping van, kb két falunként, mit gondolsz az a sok öreg lakókocsival hol száll meg az hogy mennyibe kerül meg a google megmondja
Hát igen sajnos, a legjobb szerpentineken/utakon belépőt kell fizetni, és ez elviszi a pénzt, ha emléket is akarunk arról nem is beszélve 10 euró egy hűtőmágnes stb...
Az a baj, most a hétvégi "próba" után elbizonytalanodtam. Itthon felejtettem a polyfom-om és plédet sem vittem, viszont a hálózsákban csak jégeralsó+póló+zokni+nyakmelegítő+kapucnis pulcsi alkalmazásával nem fáztam... Így viszont olyan jót aludtam, álmodtam is
A hegyekben lehet cidri lenne, de persze nincs is még olyan jó idő, mint a foregon által említett 3 hónapban...
Az osztrákoknál nincs nagy kultúrája a kempingezésnek? Vagy azok a németek? Tényleg nem olcsóbb? Olyan értetlenül állok ezek előtt a dolgok előtt, hisz sem takarítaniuk, sem mosniuk nem kell a szobát/ágyneműt utánunk, akkor miért nem olcsóbb?
Mindenképp a sátrazást ajánlom, habár még itt nem sátoroztam, tehát kempingeket sem ismerek, de azt tudom hogy a legcsövesebb szoba is 25 euró, bár ebbe van reggeli. De ha én jönnék otthonról és mivel spórolós vagyok mindenképp sátoroznék, és 1 hétre terveznék, 1 hét alatt egy életre szóló élményt lehet szerezni, napi pár száz km-el, mert ugye igazából csak a hegyekig kell eljutni onnan meg jönnek a szebbnél szebb és kanyargósabb helyek
Kempingre vissza térve kizárt tartom hogy akármelyik is ne lenne megbízható
Szerintem apartman. Szerintem én szombat este amikor megérkeztünk, becsokiztam volna ha sátrat kellett volna még állítani.
A másik meg lehet nem is olcsóbb a kempinghely, mint egy szoba valahol...
Amúgy engem is érdekelne egy ilyen sátras túra, de szerintem az kelet, vagy dél felé érdemesebb megejteni.
Hány naposokban érdemes gondolkodni szerinted? Illetve az árakból kiindulva gondolom a sátras megoldás lenne a leggazdaságosabb. Ismersz esetleg megbízható kempingeket?
Kedvem lenne csak időm nem, mivel csak keddenként érek rá, de ha segítség kell meg útvonal azzal tudok szolgálni bőven!
Ide egyébként tényleg csak nyáron éri meg jönni mert most esik össze vissza júniusig, viszont szeptemberbe meg már hideg van! De az a maradék 3 hónap király, a protektoringem tavaly 1 szer vettem fel de akkor is csak azért mert ha már itt van használom, egyébként nincs rá szükség mert pont olyan jó idő van hogy a gumi tapad ahogy kell de nem döglesz meg a kabátba! Az aszfaltról nem is beszélve, volt már szerencsém menni a Hungaroringen pár kört sztem az kavicsosabb meg koszosabb mint itt a bármelyik út.
Amit viszont nem értek hogy a motorosok java részt csak akkor intenek ha én intek előbb, egyébként meg nem akkora divat itt, amit mondjuk sajnálok. Meg az a rengeteg női motoros....
Persze ez csak elmélet, lehet kipróbálom. Köszi a linkeket