Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig feltettem a kérdést, hogy jön-e valaki itt is, meg motorozz-on is fent volt.
Vizsgáld meg szemmel azt a 80%-ost. Ha nincs megöregedve, kiszáradva, megkeményedve hanem tapintásra is puhának tűnik, akkor az jó vétel lehet.
Hé ..........jóaza a vietmámi riksa?
Viszonylag sürgős lenne, mert szombaton már nem ezzel a mostani berepedezett öreg gumival mennék, de mondjuk amúgy se ért volna ide ez a szett, úgyhogy csak megerősítettél, köszi. Keresek akkor valami használtat, bár mintha az egyik gumis 16-ért ajánlott volna új Metzelert, 80%-ast meg 8-ért
Szerintem ne rakj fel keskenyebb gumit. Nagyon hülyén állna.
Ha nem olyan sürgős a csere, várj egy jó vételre.
Szeretem, ha belepofáznak , az éltet.
Még valami, a terhelési index 46-osnak van írva, akkor az valószínűleg nem jó. Vagy de?
nem akarok belepofázni, de supermoto gumit nem tanácsos felrakni más motorra, hacsak nem kilinccsel előre akarsz közlekedni. bár az egykerekezés után én már nem lepődök meg semmin
Bocs, nem a témához, de mintha te foglalkoznál sokat gumikkal errefelé
Continental SM gumik, 100/80R17-es valamint egy 130/70R17-es méretben jók a GS-re? A hátsóval nincs gondom, mármint méretileg, de az elsőre jó ez? Azt írják, párban 19 ezer az áruk, és újak.
Lefordítottam, és csak annyi áll ott hogy szemetelni tilos.
oda volt írva, csak el kell olvasni
"garantálja a kiváló pitching és szemeteskuka" /google/
Szia. Most én is itt tartok. Mi volt a megoldás?
Útközben elfogyott a vizem, de találtunk egy kutat ezekkel a "biztató" feliratokkal. Azért én nem bíztam a véletlenre a dolgot és lestoppoltam egy autót, majd intettem neki hogy tolasson vissza.
És vissza is tolatott, majd jött az activity hogy iható e a víz.
És nem húzták rám a géppisztolyt hanem vigyorogva mutatták hogy igen.
A fenébe, pedig pont ma akartam kipróbálni.
Na mindegy, azért lecseréltetem inkább, mert mindenképpen egykerekezni akarok az idén.
Nem nagy kunszt, a 160-as Michelin Pilot Roda 2-vel se egykerekezhetek utassal, ha csomag is van fönn. Ha kövérebb lennék, még rosszabb lenne a helyzet

(De amúgy sose egykerekeztem, meg nem is akarok. Whatever.)
Határozottan jófejek voltak kérem.
És lehet civilben nagy túramotoros.
Aki egy CBR-el volt és rendszám nélkül mászkált a városban Boszniában.
nem, de 62es súlyindex-szel utassal nem egykerekezhetsz
Ha egy gumira azt írják, többnyire 125-400 köbcentis motorra szerelik, de az egyéb paraméterei elvileg passzolnak a GS-hez (konkrétan egy BT39R, és 130/70-17 62H van az oldalán), az okoz valami hátrányt amúgy?
a fűthető mellényednél biztos többet fog érni
Az meg itthon az íróasztal mellett jól hangzik hogy sátrazunk valahol mikor a valóság az hogy 8-kor 40Km-.re a céltól tankolunk és még ez. Na szal félhomályban leereszkedve tuti nem a vágyam majd 700 Km után hogy még sátrat verjek,tüzet rakjak hanem az hogy hanyatt vágjam magam egy szobában.
Most drága volt a szállás 2eggelivel 22 euróra jön ki.
De volt már ilyenkor apartmanban 11euroért is.

Még a drága reggelis is 6600 forint/ éjszaka.Mivel egy lusta elkényelmesedett műmájeer motoros vagyok megér annyit hogy lezárva a pakkot fedett helyen van a motor is meg én is.
Majd ha úgy adódik hogy lesz időm.(ez a legfontosabb a kempingesnél szerintem) akkor tuti belevágok ilyenbe is.

Amúgy boszniában is meg a horvátoknál is az emberek mentalitása picit jobb.
Itthon mivel kicsit lassan hajtottam fel a nulásra kaptam dudálást rendesen (fáradt voltam már nagyon)

Kinn meg 3 perc alatt 3 csávó magyarázza hogy merre kell Bosanska Krupa felé menni.Egy még a rózsaszín pólóban bilisisakban meg is mutatta a kifelé utat.
Szal segítenek mindenkinek nem leugatnak mint itthon.
A Moha Bár ismer minden utat hogy rohadjon meg.

Ha sikerül a link Dípshitnek kötelező ha arra jár.

KB 60 Km-re a parttól ideális vadkemping hely.A medvék is elkerülik annyira elhagyatott és van dögivel üres ház is ha arra támad gusztus.