Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy meg a Kerepesi felé megyek majd 2 után, a pestimotoros raktárához, onnan meg tovább a Szlovák út felé, aztán haza... csak ha már mindenképpen le akarsz előzni.
A süti osztogató az régebben a cukros bácsi volt?
Isti.....nekem sok sütivel jössz.....tudod miért
...de egyébként a süti osztogató nem én vagyok!
Nem egészen... ha felveszed a tempójukat, senki nem zavar senkit. Csak az a gond, hogy a bogarak irányjelzője túl kicsi, nem látom, ha sávot váltanak előttem.
Nem félek én attól, hogy furgont kéne bérelniük, ha egyben küldenék el, amit szánnak nekem...
A sört meg nem szeretem egy ideje, úgyhogy az is kiesik... tudod mit? Megbízlak helyettesnek, tehát ami nekem innen jár, mind a tiéd lehet
még jó, hogy nem lakunk messze egymástól
erre én sem találtam megoldást engem is érdekel.........a doki tudja a tutit....egyszerűen kitérnek előle, a hátulról érkezők megelőzik
doktorúr ! kezd el írni az árlistát , (piszkálódás,/..db süti, beszólás/.. db süti, b...ogatás/ ...db süti.) ha már cukrászdát csináltunk a topicból
ha így folytatják "Ezek" már házhoz is kell vinniük, nem kell érte gurulnod... én mennyivel jövök
Értsd ahogy szeretnéd!
Srácok, van kitől tanulnom itt a fórumon
és hát gyorsan tanulok
Ez most felhívás keringőre?
vagy még is
Samy....én nem, csak Móni
Leszegett fej, szigorúan a tanksapkát vizslatva. Én így közlekedem, akkor nincs gond.
Egy szakmai kérdés. Ti mivel védekeztek / és most nem a nemi aktusotokra gondoltam / a sisakba alulról berepülő bogarakkal szemben?
Lábak nélkül? Te viccelsz.
Ja, hogy az élők?
meneeeküüült?.............elsétált
Annyira szerintem nem érsz rá, hogy elkísérj valahova a 16. kerületbe 4 óra körül, és meg is várd, hogy a motorot átpapucsozzák, nemde? Akkor meg ne aggódj
De rosszak vagytok .
Az egyik harapós, a másik kerülős, hol van a márkatársi szeretet?
Ha jól emlékszem, 6:35 körül indultam, és 7:15-kor már csekkoltam is... és minden mókus menekült előlem, főleg akik a zebrán hitték azt, hogy nekik van zöld.
Móni, hogy te milyen vagy............doki ne haragudj rá
én ettől elhatárolódom
jaj...csak ne hogy akkor induljon visszafelé amikor én is megyek haza
igaz ráérek
még motoron van ....nem ért még be
Nem véletlen indultam ma én is kicsit később, elkerüljem a...