Amúgy meg a Kerepesi felé megyek majd 2 után, a pestimotoros raktárához, onnan meg tovább a Szlovák út felé, aztán haza... csak ha már mindenképpen le akarsz előzni.
Nem egészen... ha felveszed a tempójukat, senki nem zavar senkit. Csak az a gond, hogy a bogarak irányjelzője túl kicsi, nem látom, ha sávot váltanak előttem.
Nem félek én attól, hogy furgont kéne bérelniük, ha egyben küldenék el, amit szánnak nekem...
A sört meg nem szeretem egy ideje, úgyhogy az is kiesik... tudod mit? Megbízlak helyettesnek, tehát ami nekem innen jár, mind a tiéd lehet
doktorúr ! kezd el írni az árlistát , (piszkálódás,/..db süti, beszólás/.. db süti, b...ogatás/ ...db süti.) ha már cukrászdát csináltunk a topicból
ha így folytatják "Ezek" már házhoz is kell vinniük, nem kell érte gurulnod... én mennyivel jövök
Annyira szerintem nem érsz rá, hogy elkísérj valahova a 16. kerületbe 4 óra körül, és meg is várd, hogy a motorot átpapucsozzák, nemde? Akkor meg ne aggódj
Ha jól emlékszem, 6:35 körül indultam, és 7:15-kor már csekkoltam is... és minden mókus menekült előlem, főleg akik a zebrán hitték azt, hogy nekik van zöld.
A sört meg nem szeretem egy ideje, úgyhogy az is kiesik... tudod mit? Megbízlak helyettesnek, tehát ami nekem innen jár, mind a tiéd lehet
ha így folytatják "Ezek" már házhoz is kell vinniük, nem kell érte gurulnod... én mennyivel jövök
és hát gyorsan tanulok
Ja, hogy az élők?
Az egyik harapós, a másik kerülős, hol van a márkatársi szeretet?
én ettől elhatárolódom
igaz ráérek