Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örülnék ha minden hónapban (elég is lenne havi egy, olyan fárasztó ) megengedhetnék egy ilyen hosszú tétvégét magamnak. Tényleg nagyon jó, egy hasonló kaliberű Osztrák túrát is megejtenék majd valamikor. Egy ilyen hétvégén többet lehet tanulni mint egész szezonban frusztráló utakon...

Egyébként meg szólj ha itthon vagy, aztán gurulunk csapatban!
Ilyen sok motorral jobb elsőre olyan útvonalat választani amit legalább 2-3 ember jól ismer. Hidd el ,hogy nem egyszerű úgy közlekedni,hogy egyben maradjon a még nem összeszokott csapat....de azért haladós is legyen..
Arra Te vagy hazai pályán! Nem volna kedved összehozni valamit?
Én ezt már hányszor mondtam

Nyáron a hegyeket kell irányba venni irány Ausztria Nincs dugó meg őrjítő meleg sem
ataa, kiváncsi voltam hogy tetszeni fog-e a több napos kacskaringózás Örülök neki hogy végül jó volt, sztem sokkal jobb ez mint mindig ugyan azon az útvonalon többször és többször menni!Remélem máskor is ejtesz ilyen túrákat is

Más

Nézve a képeket jó lenne otthon lenni és az ilyen összeröffenésekre elmenni ,

Én most a guglitérképen próbálom kihámozni hogy az odaúton hogy kerültünk oda a "halál fasza után 8 km földútra".
Nem is találom...
Én 9-re.Volt pici eső és bagyolybaszó is.
Bár csak 4-5 km mert inkább visszamentünk.
A 4 számjegyes utakat meghagyom Dípshitnek.

A Mogorizc-Bilaj az ő terepe.
Mi volt hazafelé?
Hányra értetek haza?
A három is abszolút minimum. Lett volna még ott motorozni való, vasárnap mégis csak egy 300-asra volt erőnk.
2009 óta már letelt :D
Egy nap nemeleg.
Ma a Kawába 108 km-re tankoltam 4,67L benyát.És ebben benne volt kis nyelezés is fehérvárnál....
Én is eltöltöttem volna 1 hetet ott.
Hát... ...erre majd ő válaszol ha akar.
Költség nem több, csak az idő. Bár én horvátba se mennék 3 napra.
Miért, Ő is 120kg?
A Sanyi SV-je eszik 7 litert bázz!
Annyit még sohasem evett neked.
Most kimotoroztam magam rendesen, úgyhogy bárkivel elgurigázgatnék hátul nyugisan. Rájöttem az a legkényelmesebb ha más vezeti a túrát, nekem meg csak a kanyarokra kell figyelnem.
Már többen mondták, remélem egyszer eljutunk oda is. Oda már időből meg költségből is minimum kétszer annyi kell.
Akkor én a vasutasokkal még nyuggerebbet mentem, nekem csak 3,9-et evett!

Csak viszonyításképp, ataaa túrán megetetem Vele a 7l-t is
Fele annyiból megvan az durván.
Csak a szokásos kis unalmas-t nyomtuk, Ganja vezetésével, nekem 250km-re jött ki, van aki távolabbról jött, lehet untad volna
Össz-vissz ha 1km-re gurult el a gyógyszerem a többi nyugis volt és láttam fákat, meg leveleket is Képzelheted, ha az enyém is csak 4,3 körül evett.
Akkor maradt még bőven "porolós" szakasz!
Csak nyomja a hasam a protektornak a vesevédője... semmi nem változott... hordó test, bovden kar, IQ=2, gondolat zéró.