Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha mégeccer valaki titinget emleget leesem a székből a röhögéstől.
Ti sem vagytok százasok Nem sértés,mielőtt valaki félreértené
Hamarosan részletesen meg fogod tudni, szövegbe foglalt hangmintákkal...
Na ja, jó a "rábeszélőkéd"
Holnap este melózom még a konyhával.
Remélem tudok időt csinálni vasárnap helyett.
Passz, még nem beszéltem haverral.
A motorfék hiányát könnyű megszokni.

Tripla túl drága neki.
Minek alkatrész? Dobálni akarod, vagy motorozni, vagy esetleg nem Japóban gondolkozol?
Valamelyik nyugodt gurulásra gyere el,és kipróbálod.A Kawa pl 76Le.nagyon jó,folyamatosan vigyorgok rajta
Az Xj 98Le.Az aranyos,főleg ha kiforgatja az ember.Amúgy bőven elég 3e-nél elváltogatni.Nyugodt őserő
Sportosabb kevesebb hengerrel?
Tripla, Duki, vagy valami más?
Én is szívem szerint úgy lépnék feljebb, hogy maradna a hengerek száma, vagy max egyel nőne.
Én szeretem a motorféket használni, félek a sor 4-et kicsit unnám. Viszont könnyű, megbízható sportgépet nem túl drágán, jó alkatrész ellátottsággal inkább ezek közt lehet találni.
Gyereke rákerestem és most visszaolvasva is beszarok, geci nagy dumák voltak ott

titing történelem
Az enyém a két személyt sem érzi meg.. bár ennek lehet hogy az az oka hogy magam is csak fél személlyel érek fel

91-es 750-es GSXR utassal ugyan úgy gyorsul kb 180-ig mint a Divim velem + csomaggal, meg is lepődtem hogy nem tud otthagyni Tovább nem gyorsítottunk mert valahogy a Dunaújvárosi elkerülőn (6-oson) ez is soknak tűnt
Az a baj, akkor főleg én dumáltam De elértem a célom, hisz itt vagy!
Keress rá a jobb felül a fórum keresőben ennyire: titing
és tanulj...
10 helyett 8e-enként cserélem az olajat 20 helyett 12e-renként a rohadtdrága légszűrőt fékbetét helyett komplett nyerget cserélek telószárral együtt.És még sorolhatnám.
Nem tudom,nem próbáltam még. De következő lépcsőfoknak szerintem nem lenne rossz.
Erre ne várj választ:)))))))))))
A GS-ről egy index kivételével semmi nem tört le. A Diviről meg csak az idomokat szedtem le és az egyik dobozt. Meg lett csinálva, csak fényezni kéne... de azt meg minek, lesz ez még a földön

Nem tudom hányan végeznek el minden szervizt időben a motorjaikon, de én igen.. nem volt még olyan hogy túlhúztam volna valaminek az intervallumát (na jó, egyszer cseréltem olajat 7000 kilométernél... mert a román alföldről már nem is volt olyan messze a bejáratott szegedi szerviz)

Az másik kérdés hogy hogyan használom.. de úgyis a szervizelés és a bemelegítés a lelke mindennek, a többi csak esztétika.
Hát de ha nem tudom. .

Én nem merek válaszolni....
2 személy+ csomaghoz nem lesz kevés az öccá?Azért választottam a kilenccát,hogy legyen tartalék.....Nem kell mindig koppig csavarni a gázt.
(kivéve......... )
Ha sikerül lógnom vasárnap mikorra kell kőszegen lenni?
Jézusom ne kérdezd.
Mit jelent a titingelős?
Nyugodtan.
Egyébként nem óckodom én a lightos gurulásoktól sem. Tavaly is mentünk ilyet és jó volt. Majd akkor alkalomhoz illően öltözöm, ahogy szoktam.