Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Körülbelül ilyen használtságút raknék fel max (csak 150/70-ben, gondolom a tiéd ilyen), ennél jobban használtat már a gyakori szerelés miatt nem érné meg.
Millimétert nem tudok rá mondani, de a képeken kb. látszik.
Bár szerintem egy ilyan állapotúval még te is elballagsz, de ha mégsem akkor megdumáljuk. Motorozz sokat, és tudod: Gumid kopjon, de minél előbb!
Hány mm futófelületig érdekel? Biztos lesz az a kopottság és ár amikor megérné mindkettőnknek a biznisz. Valószínűleg tovább bírná a GS-en mint a Divin

Most olyan 4 lehet rajta... de majd megmérem, még egy darabig használnám azért
Egyébként miért akarsz te 150/60 -ast a /70 helyett?
Ha esetleg idő előtt cserélnéd, tuti vevő vagyok a hátsó PR2-esedre.
Ganjaninja!

Kawás srác akitől a felnit vettük foglalkozik még használt gumikkal? Nagyon fogy a hátsóm, és ha Puminál addigra nem lesz megfelelő 150/70-es akkor valahonnan szereznem kell.
Ugye ez a száma? 30/9492... (a teljeset nem akarom kiírni ide)
Jahh...majd szólj mikor megint összeértünk Afrikával!
Kontinens?
ööööö....nem halottas menet....gondolj valami még lassabbra
... és ha a te tempód a nyugger-tempó, akkor az enyém a halottasmenet?
Mint írtam... nem szégyellem
De nem mondhatjátok, hogy eddig olyan túl sokszor feltartottam volna bármelyik csapatot, akár tavaly, akár idén
HA ŐSZINTÉK AKARUNK LENNI (jajj az új klavi)..akkor igen...
Nagyon lassú vagy!
Nekem semmi bajom a stílusoddal, mivel sose voltam elég gyors ahhoz, hogy lássalak
Persze ha abból indulok ki, hogy egyben vagy így is, ez inkább arra utal, hogy én vagyok lassú - ezt viszont aláírom bármikor, és nem szégyellem.
Én nem kockáztatok és főként nem feleslegesen. Élvezem.
Szerintem ti azokra a száguldókra gondoltok, akik nyélgázon közelítik meg a kanyarokat, majd satufékkel után dobják be. Na ez nem én vagyok, ezért mondom hogy úgy kár ítélni ha nem ismertek. Én mindig hagyok benne bőven, nem is szoktam eldobni a vasat (persze ezt lekopogom mert bármikor benne van) pedig nem megyek keveset.
Na mindegy én lezártam a témát, legyen az a végszó hogy kevesebb előítélel.

Eddig úgy néz ki hogy vasárnap Lockenhaust vesszük célba. Kőszegnél megyünk át, és mindenki szabadon motorozhat fel-le saját felelősségére.

Na azért olyan könnyen nem szabadultok meg tőlem
Még a végén mégse csatlakozol a karikákhoz?
Vmi hasonló jött le ebből nekem is
Két lehetőség van:
- Ha az eladó kérte a kivonást, akkor az átírással visszahelyeződik a forgalomba, ennek nincs külön költsége.
- Hatóság vonta ki. Ez macerásabb, több okból is kivonhatják: teljesítményadó nem fizetése, műszaki, vagy biztosítás hiánya, stb...
Hívd fel az eladót és kérdezd meg!
Ugyanolyan vén xar mint én
Most nézem, ennek vizsgája sincs... tehát forgalomba kell helyeztetned, majd el kell vinned vizsgázni, útvonalengedéllyel, vagy tréleren, ez már alku alap a javából!
Szia!

Vagy a hatóság, vagy te vonod ki a forgalomból,d e minkét esetben 2-4 ezer forint visszahelyeztetni, de hogy ne te szívj, mond meg a tulajnak, hogy kifizeted utólag (hiszen azért olcsóbb elvben), de helyezze ő vissza forgalomba... ha nem akarja, akkor ott valami bibi van, felejtsd el.
Az eredetiséget meg soha nem a tulaj fizeti, de ha ki tudod alkudni, ám legyen, sok sikert! Neked kell az igazolás az átíratáshoz, nem neki
Ha az SR125 nem volt kicsi, ez sem lesz az
Május 25: Fullgas, Balatonboglár. Ott lesznek a MOTOROK!
Tesztnap.
A múltkor már pedzettük az Ilona-völgyet, csak nagy lett a csend...
Elnézést!
Csak a sok morzsából azt szűrtem le, hogy gyakran túllépitek az ésszerűség határait, meg feleslegesen vállaltok sok kockázatot.
Erre lehet mondani, hogy kit érdekel, amíg csak magatokat meg a motorotokat töritek, de gondolom valaki értetek is aggódik, és annak valszeg nem ez a véleménye.
Meg aztán közúton határon motorozni elég sok ismeretlenes egyenlet, és gondolni kellene a többi közlekedőre is. Szerintem a majrécsík eltüntetése zárt pályára való hóbort.
Idén kizárólag egy napos karikák érdekelnek...legfőképp vasárnap.....szóval úgy szervezkedjen a nyugger brigád.
Idén amit tutira tervezek...egy Lilafüredes kanyargós....egy Mecsekburgeres kanyargós..és egy Balcsi karikás pancsolós.

éééés..mivel terveim vannak a jövőre nézve...túlélő túrák nem érdekelnek

...ajj de genya vagyok

Amúgy egy "kisfeles" meetinget is össze lehetne rántani...csak úgy játszásiból..