Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

..hogy ne legyek ünneprontó. Ha két napot rászántok simán belefér Eger-Lillafüred is.Tiszafüredre pedig Mezőcsát-Ároktő felöl lehetne menni, akár átkompozva Tiszacsegére is
Erre tökéletesen elég az egy nap.

Már ha délben nem akarsz sziesztaképp hunyni egyet.
Attól, hogy valahol a Mátrában vagy alatta kéne valahol aludni, és másnap le menni a Tisza tó felé, és pancsizni egyet. Ja és akkor lehetne fent még karikázni pluszban párat!
Köszi, szia Neked is
Milyet keresel? Semmi konkrétum, csak ennyid van rá, és kész?
Mert akkor ennyiért viheted az enyémet
Nem vagyok benne érdekelt, de csak megkérdezem

Mitől lesz ez kétnapos? Vagy olyan sok látnivaló, "gyalogprogram" lesz hogy nem lehet haladni? Nekem ez laza egynaposnak tűnik
GS 500-at vennék 300e Ft körül.

Akinek van eladó keressen meg.
Mit szólnátok egy ilyen kétnapos karikához?
Én meg 2014.-ben a 40-be.Basszus de vén trotty vagyok................
Helló-Halló Mindenkinek!

Móni! Üdv a csapatban!

Megvolt az első tankolás fojtás nélkül, örömmel tapasztaltam, hogy nem lett szomjasabb a bringa, 120-as fúvókákkal. Viszont érezhetően jobban húz!
Engem is vár haza a lányom, nekem is általában elég a 140 de azért nem árt ha tisztában van az ember a gépe és önmaga tudásával-lehetőségeivel
Ha be tudod rajzolni, AKKOR cumi
Egyébként a JAG-ba jártál?
Ez konkrétan cumi.

140 nekem is bőven elég. Nem mint ha nem szeretném a gyorsabb tempót (ezt is megszoktam oldani ), de két kis lurkó vár minden nap haza akiknek egyedül én vagyok.
- - télleg...gépelve megvan elküldve "bezár"
Hétvégén megpályáztam és 170 volt a plafon.
Mivel azelőtt olvastam hogy volt aki 190 ment picit csodálkoztam is rajta hogy itt a vége.
Ja és németbe próbáltam ki nem itthon
Hihi...
Semmi
Hülye ez a fórum, ha még karaktert se lehet beírni...
Akkor ez mi? --
(ha szabad a gazda, akkor: "Alt Gr" gomb + "í" vagy "y" gomb)
Nekem '89-es a GS-em, akkor ez is 52 lovas lenne?
Sose mentem még 140 felett vele (nekem elég ennyi is), mert a stabilitásról általánosságban egyezik a véleményünk, kivéve, hogy a lószar sokkal stabilabban fekszi az utat, mint a GS...

( )
vazze nektek van időtök 180-190-nél órát nézegetni.
a kisördög nem alszik, egyszer én is kíváncsi voltam mit tud a vas.
steril körülmények között autópályán , nappal , egyenes szakaszon, száraz úton , jó gummával 180 -90 körül táncolt a mutató mikor odapillantottam . de jobban lefoglalt a halálfélelem
NEM GS ÖCCÁNAK VALÓ VIDÉK ez a "tartomány".
ui: E-m van
rendőrbácsik, radarosok ha itt olvasgattok: csak viccelek ám...
Nem lehet kacsacsőrt írni...
Szóval iksz nagyobb vagy egyenlő mint nulla.
sejtem miért is kérdezed. kb. 4 éve, de ez nem ilyen egyszerű nálam...a lényeg, hogy ilyen zuhiban még nem volt részem (szerencsére)
Ja már látom...5+X (X-=0)