Ez az Xj kintről van,novemberben lesz 30éves.De 19 évet állt vizsga nélkül,47e km-rel.350 euró volt.nem bántam meg.Most helyeztem forgalomba egy 88-as Kawasaki Gpx-et,mert kellett egy rohangálós moci Az is a sógoroktól jött,patika állapotú,32e km-rel.Összesen 220-ban állt meg,de ennyiből a nevemen is van.Én jobban szeretem az öreg vasakat:)))))))))
akkor pláne
Szép a yamahád. Volt osztálytársamnak volt 600asba. Nézegettem azokat is,de valamiért újabb motort szeretnék. 7évig volt simsonom(mondjuk van most is),3éve használom a 250es ETZ-t,és nem akarok megint a sok év alatt elkövetett kókányolásokkal. Tudom,jót kell kifogni
Köszönöm a választ,erre nem is gondoltam. Tudom,hogy mindig az állapot a fő,autószerelő vagyok(tudom,sok motoros szerint fúúú hülye autószerelő ),van némi közöm a motorokhoz is,de inkább kérdek,mint hülyeséget csináljak
Majd vhogy csak megoldom, mint ahogy már elég sok mindent egyedül
Szép a yamahád. Volt osztálytársamnak volt 600asba. Nézegettem azokat is,de valamiért újabb motort szeretnék. 7évig volt simsonom(mondjuk van most is),3éve használom a 250es ETZ-t,és nem akarok megint a sok év alatt elkövetett kókányolásokkal. Tudom,jót kell kifogni
majd megpróbálkozom vele a hétvégén, de nem biztos, hogy sikerülni fog
De ha meg lesz ígérem lefotózom
Mármint,hogy segítőkészek
Ha felszerelted dobhatnál fotókat!
Nagyon is segítőkészek, (minden téren)