Úgy gondolom ,hogy igen..de van néhány módszer arra ,hogy kényelmesebbé tedd....
..amúgy ezzel a magassággal igen korlátozott ,hogy mi lesz kényelmes..
A gáz az, hogy a csaj 3 hete a telefonban azt mondta, hogy " jövő héten fölrakom az oldalra ", ehhez képest semmi sincs fenn az idei nyílt nappal kapcsolatban, persze van még idő máj. 25-ig, na de akkor is...
Mindenesetre tuti megyek, ha más nem legalább lesz egy kis kanyarvadászat...
Értem mi a koncepció, de ha elfogadod a véleményem, inkább vedd ketté. Legyen 1 nap a hegyekbe: Galyatető-Kékes-Eger-Miskolc és legyen egy pancsolós nap, de inkább Balcsi, vagy Velencei-tó. Utóbbiak strandjai sokkal kultúráltabbak, kiépítettebbek és a szúnyogok is kordában vannak tartva. A Tisza-tó gyakorlatilag szinte csak Abádszalóknál " normális ", de arra meg nappal is este van, ha érted mire gondolok. 1 percre sem hagynám ott a vasat
Ha már pancsolás, akkor jobban ajánlom a Balcsit vagy a Velencei tavat. Sokkal jobban kiépített strandjaik vannak, és a szúnyog is kevesebb....
Sőt, így még a szállás költségeit is meg lehet spórolni...
Az enyém vasárnap újfent tanúbizonyságot tett róla, hogy olyan akár új korában. Nem volt lejtő, nem volt hátszél, ellenben hasaltam a tankon (a magam tömegével nem is árt ) és 180+ volt a vége. Alap testtartással nem fog sikerülni, de ha mindenben segítesz neki, és nem vagy több 80 kg-nál akkor simán összejön a 190+ is.
Teljesen beleszerettem ebbe a motorba, meg lenne rá az összeg is, de vajon mit jelent az hogy "forgalomból ideiglenes kivont". Mi ennek az anyagi vonzata, illetve ha van, kinek kötelessége ezt intézni. Csak annyit tudok hogy az eredetiség vizsgát illik az eladónak állnia.
..amúgy ezzel a magassággal igen korlátozott ,hogy mi lesz kényelmes..
Múltkor már leírtam mindent, de akkor kis ismétlés:
Az oldalon, a kapcsolatnál tudod leírni, hogy szeretnél jönni, kb. mikor érsz oda és milyen vasat akarsz kipróbálni:
Zweirad
A gáz az, hogy a csaj 3 hete a telefonban azt mondta, hogy " jövő héten fölrakom az oldalra ", ehhez képest semmi sincs fenn az idei nyílt nappal kapcsolatban, persze van még idő máj. 25-ig, na de akkor is...
Mindenesetre tuti megyek, ha más nem legalább lesz egy kis kanyarvadászat...
KÖTELEZŐŐŐŐŐ!
Ha már pancsolás, akkor jobban ajánlom a Balcsit vagy a Velencei tavat. Sokkal jobban kiépített strandjaik vannak, és a szúnyog is kevesebb....
Sőt, így még a szállás költségeit is meg lehet spórolni...
Budakalász környéki GS tulajdonos?
191 cm magas,96 kilós hosszú lábúnak(106 cm)kicsit lenne a GS?
A válaszokat előre is köszönöm!
Teljesen beleszerettem ebbe a motorba, meg lenne rá az összeg is, de vajon mit jelent az hogy "forgalomból ideiglenes kivont". Mi ennek az anyagi vonzata, illetve ha van, kinek kötelessége ezt intézni. Csak annyit tudok hogy az eredetiség vizsgát illik az eladónak állnia.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_f-685
4106