Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy elaDÓ uccsó kiadás GS öttá F..3500 km futással...850 körül elvihető!
Úgy gondolom ,hogy igen..de van néhány módszer arra ,hogy kényelmesebbé tedd....
..amúgy ezzel a magassággal igen korlátozott ,hogy mi lesz kényelmes..
..hö hö..engem meg a talált kutya
Pedig nem is vagy szőke!

Múltkor már leírtam mindent, de akkor kis ismétlés:

Az oldalon, a kapcsolatnál tudod leírni, hogy szeretnél jönni, kb. mikor érsz oda és milyen vasat akarsz kipróbálni:

Zweirad

A gáz az, hogy a csaj 3 hete a telefonban azt mondta, hogy " jövő héten fölrakom az oldalra ", ehhez képest semmi sincs fenn az idei nyílt nappal kapcsolatban, persze van még idő máj. 25-ig, na de akkor is...

Mindenesetre tuti megyek, ha más nem legalább lesz egy kis kanyarvadászat...
Navégre.....................agysebész.
ja hogy te mindenhol ott vagy. értem
Zadartól senjig bárhol.
Pancsolásra jobb a horvát tengerpart.
Az sem rossz! Tudsz jó helyet?
Értem én! Csupán szeretem azt a környéket is! Abban pedig nem tudok véleményt mondani milyenek a balatoni strandok, bazi rég nem voltam.
Okker, akkor nem szervezek rá arra a napra. A helyszínen kell regisztrálni, vagy előre kell?
Én meg úgy vagyok vele hogy ha több napos és pancsi, akkor Horvátország.
III. ker Római....
Nem kérdés!

KÖTELEZŐŐŐŐŐ!
185 vagyok, és 75 kiló. Szerintem nekem kicsi a GS
Értem mi a koncepció, de ha elfogadod a véleményem, inkább vedd ketté. Legyen 1 nap a hegyekbe: Galyatető-Kékes-Eger-Miskolc és legyen egy pancsolós nap, de inkább Balcsi, vagy Velencei-tó. Utóbbiak strandjai sokkal kultúráltabbak, kiépítettebbek és a szúnyogok is kordában vannak tartva. A Tisza-tó gyakorlatilag szinte csak Abádszalóknál " normális ", de arra meg nappal is este van, ha érted mire gondolok. 1 percre sem hagynám ott a vasat

Ha már pancsolás, akkor jobban ajánlom a Balcsit vagy a Velencei tavat. Sokkal jobban kiépített strandjaik vannak, és a szúnyog is kevesebb....

Sőt, így még a szállás költségeit is meg lehet spórolni...
25-én Eger tesztvezetés?
Az enyém vasárnap újfent tanúbizonyságot tett róla, hogy olyan akár új korában. Nem volt lejtő, nem volt hátszél, ellenben hasaltam a tankon (a magam tömegével nem is árt ) és 180+ volt a vége. Alap testtartással nem fog sikerülni, de ha mindenben segítesz neki, és nem vagy több 80 kg-nál akkor simán összejön a 190+ is.
Igaz...
Budakalász környéki GS tulajdonos?
Szerintem nem. De ezt ugyis csak úgy tudod ha ráülsz egyre
Sziasztok!
191 cm magas,96 kilós hosszú lábúnak(106 cm)kicsit lenne a GS?
A válaszokat előre is köszönöm!
Nem vagy ünneprontó, csak egy ötlet. Sőt Eger-Lillafüred után akár Bogácson is lehet éjszakázni-pancsolni!
Sziasztok !

Teljesen beleszerettem ebbe a motorba, meg lenne rá az összeg is, de vajon mit jelent az hogy "forgalomból ideiglenes kivont". Mi ennek az anyagi vonzata, illetve ha van, kinek kötelessége ezt intézni. Csak annyit tudok hogy az eredetiség vizsgát illik az eladónak állnia.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_f-685
4106
Hát egyik nap megnézed a térképen a másik nap meg letolod motorral