Szerintem meg minden ugyanaz a F-en, csak kapott plusz hűtést, még egy adag újrahasznosított joghurtos dobozt az oldalára. Tank, áttétel stb.. miért lenne más?
Nem ropog...igaz már van vagy 4000 az új láncban.
160/60 nem fér be...ott már ropogna...mert nagyobbat kell hézagolni.
A /50-nél maradna a hézagolás...
Nekünk most 150/70 van fönt..és ez elég húsosan lóg ki oldalt...
az utakat tekintve inkább ilyen kövér gumi....a nagyon peres papucsnál már kockáztatnánk a felnit is...
..szerintem..
Nekem anno amikor még csak az áttételem volt változtatva..és 10 kilóval apróbb voltam egyszer kipattant 200-ig (s akkor még tutira hibátlan volt az órám)....múlt héten a nyugger túráról hazafelé (már egyedül) hirtelen 180-190-re pattant...de szerintem az becsapós.
Eleve sokat csal a gs órája...arról nem beszélve ,hogy mivel nekem már a hosszú áttétellel és a szélesebb felni/gumi variánssal csak 5.-ben pörög végig..és lassabban éri el a csúcsot.
Elöl 120-as gumi van..aminek minimálisan nagyobb a kerülete is a 110-hez képest...az én adatom nem mérvadó.
A fogyasztásom ellenben..bőségesen a csapat aszkéta tagjaihoz tartozik...még úgy is ,hogy nem F-es... és a széles vállaimat belevéve nagy a légellenállásom..
Volt itt tavaly egy laca123, neki 160/60-as volt hátul.
Pumigumis azt mondta hogy a széles felninkre jó a 160/60-as gumi is.
Mivel íveltebb lesz, alátéttel és hajlított féktámasszal talán elfér.
Neked nem ropog vagy kopik jobban a láncod a ferdébb futás miatt, hogy beraktad az alátéteket a hátsó lánckerék alá?
Gumis azt mondta hogy az a pár milliméter is megviselheti hosszú távon.
Ez nem így van ám.
Nem szoktunk száguldozni, én sétamotoros vagyok. Ami azt jelenti hogy szeretek jó ütemben motorozni, motorféket használok nagyrészt, és inkább lassabban közelítem meg a kanyart, és azzal a sebességgel próbálom bevenni. Nekem a fogyasztásom is max. 4 l körül szokott lenni. A féket is csak minimálisan használom...
Egyszerüen minden kanyarhoz van egy sebesség, aminél kellemesen be lehet dönteni. Kevésbé kanyargóson ez nagyobb...ennyi.
Mondom mégegyszer, nem én vagyok itt a fórumon az eszetlen száguldós.
35600Ft.
Vadi új.
..bár ritka..
Esetleg akikkel motoroztam......hajtós vagyok?
82...mögötted nem fogok sietni....szééééépen lassssssan...trallala
Ha valaki látna valahol használt PR2-est 150/70-es méretben, az kérem szóljon nekem!
160/60 nem fér be...ott már ropogna...mert nagyobbat kell hézagolni.
A /50-nél maradna a hézagolás...
Nekünk most 150/70 van fönt..és ez elég húsosan lóg ki oldalt...
az utakat tekintve inkább ilyen kövér gumi....a nagyon peres papucsnál már kockáztatnánk a felnit is...
..szerintem..
Eleve sokat csal a gs órája...arról nem beszélve ,hogy mivel nekem már a hosszú áttétellel és a szélesebb felni/gumi variánssal csak 5.-ben pörög végig..és lassabban éri el a csúcsot.
Elöl 120-as gumi van..aminek minimálisan nagyobb a kerülete is a 110-hez képest...az én adatom nem mérvadó.
A fogyasztásom ellenben..bőségesen a csapat aszkéta tagjaihoz tartozik...még úgy is ,hogy nem F-es... és a széles vállaimat belevéve nagy a légellenállásom..
Pumigumis azt mondta hogy a széles felninkre jó a 160/60-as gumi is.
Mivel íveltebb lesz, alátéttel és hajlított féktámasszal talán elfér.
Neked nem ropog vagy kopik jobban a láncod a ferdébb futás miatt, hogy beraktad az alátéteket a hátsó lánckerék alá?
Gumis azt mondta hogy az a pár milliméter is megviselheti hosszú távon.
...de tény ,hogy a gyárira nem jó..
Kösz a figyelmeztetést
Hátha esetleg érdekel valakit.
Bridgestone BT023 120/70-17 + 160/60-17-es méretben.
Párban: 56800Ft
Mint a képeken is látszik 2013as mind a 2 gumi.
Igen, azt könnyen megígérheti, hogy jó lesz - atának
Nem szoktunk száguldozni, én sétamotoros vagyok. Ami azt jelenti hogy szeretek jó ütemben motorozni, motorféket használok nagyrészt, és inkább lassabban közelítem meg a kanyart, és azzal a sebességgel próbálom bevenni. Nekem a fogyasztásom is max. 4 l körül szokott lenni. A féket is csak minimálisan használom...
Egyszerüen minden kanyarhoz van egy sebesség, aminél kellemesen be lehet dönteni. Kevésbé kanyargóson ez nagyobb...ennyi.
Mondom mégegyszer, nem én vagyok itt a fórumon az eszetlen száguldós.