Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem az első városi vezetésemen kapott el egy akkora eső hogy öröm volt nézni. Ráadásul még a fülhallgatóm is beadta a kulcsot.
Mióta motorozol?
Én 180-nál kapcsolok 5.-ikbe
Basszus, ma felhőszakadásban jöttem haza, még ilyenben sem volt részem...imádkoztam is, hogy hazaérjek egyben, épségben
GPS is annyit mutatott, mint az óra?
Akkor lehet még sem csal? Én sík területen 190-ig tudom kihúzni, ahol van lejtő, ott már láttam 195-öt is.
Na, végre egy objektív hozzászólás.
Kössz!
Én szívesen megyek másodiknak (na jó ha te is ott vagy harmadiknak ) ha valaki megszervez egy fasza túrát.
Sőt utolsónak is, állítólag ott jobban kell húzni...
a nagyság átka , avagy így keletkezik a mítosz .
nem kell Téged megvédeni, és nincs is veled baj. ha jól emlékszem kétszer gurultam utánad. megoldható, pedig én óvatos duhaj vagyok. soha csínbe belemenni nem láttalak. az hogy valaki dinamikusan vezet azt csak tanulni lehet.
(egyszer már "értekeztünk" róla, hogy a másodiknak a sorba a legkényelmesebb. ELŐRETOLT SZEME VAN, és látja a mozgásból mi történik elöl. én ott érzem magam jól. ha meg nézelődni van kedvem akkor nem veled megyek
/szerintem/
Nekem 180-185 között van a vége, amit a Nokia Gps-e (OVI) vissza is igazolt. A 200 szerintem meredek, főleg spirálos órával! Max hátszéllel, 60 fokos lejtőn =)
Ja és ez az otthagyás jelent vagy 1métert
Nekem az első generációs GS500E van, alapban 100-ig otthagyja az újakat (52 pacis még), de csak 186 km/h volt az óra szerinti vége még a gyári méretű gumival. Most nem tudom, mit fut, de már nem is érdekel, mert 160 felett a GS egy lószar stabilitásával ér fel, nem arra van, de ez persze idom nélküli. Úgy látom az idomosak többet mennek és stabilabbnak is mondják őket, na meg az az olajhűtő sem rossz dolog
A hétvégén megpróbálom letesztelni, ill. megmérni a hézagokat, sztán ha kell szólsz.

Jut eszembe, lapkát vett már vki, vhol elfogadható áron?
Majd jól kölcsönkérem:)
Vki kérdezte a szelepállításhoz spec. szerszámot:
http://www.ebay.com/itm/SUZUKI...

Múlt előtti hét csütin rendeltem, és múlt héten pénteken meg is érkezett, persze még nem teszteletem.

A végsebesség kérdésre: óra szerint mikor vettem (2003-ban, 12.000 km-nél) leforgott 200-ig, most olyan 180 körül vége van.
Az a milkyway.
Régen én is úgy csináltam. De idén már új lett feltéve.

És az újak nincsen párja :-)
Na jól van, most már nyugi legyen!
Amíg nem találkoztunk addig ne alkoss véleményt!
Valahol ezt olvastam.
Meg van a tejút
Az jó ár érte, de én inkább ilyen 60-70%-osakat szoktam venni olcsóbban. Azért ha meggondolom magam szólok!
Nincsen! Az Icon kabátra nem varrok.....Majd ha ilyenes motorom lesz megint...egyszer.... akkor a klub címer rajta lesz...
Neked is van ilyen szíp mellényed nagy képpel a hátán?
én a csajokat képzelem így...pálya..nem pálya
...föld út
Sok csillivilli motor között ott áll a szarom
hmmm...