Na, végre egy objektív hozzászólás.
Kössz!
Én szívesen megyek másodiknak (na jó ha te is ott vagy harmadiknak ) ha valaki megszervez egy fasza túrát.
Sőt utolsónak is, állítólag ott jobban kell húzni...
a nagyság átka , avagy így keletkezik a mítosz .
nem kell Téged megvédeni, és nincs is veled baj. ha jól emlékszem kétszer gurultam utánad. megoldható, pedig én óvatos duhaj vagyok. soha csínbe belemenni nem láttalak. az hogy valaki dinamikusan vezet azt csak tanulni lehet.
(egyszer már "értekeztünk" róla, hogy a másodiknak a sorba a legkényelmesebb. ELŐRETOLT SZEME VAN, és látja a mozgásból mi történik elöl. én ott érzem magam jól. ha meg nézelődni van kedvem akkor nem veled megyek
/szerintem/
Nekem 180-185 között van a vége, amit a Nokia Gps-e (OVI) vissza is igazolt. A 200 szerintem meredek, főleg spirálos órával! Max hátszéllel, 60 fokos lejtőn =)
Nekem az első generációs GS500E van, alapban 100-ig otthagyja az újakat (52 pacis még), de csak 186 km/h volt az óra szerinti vége még a gyári méretű gumival. Most nem tudom, mit fut, de már nem is érdekel, mert 160 felett a GS egy lószar stabilitásával ér fel, nem arra van, de ez persze idom nélküli. Úgy látom az idomosak többet mennek és stabilabbnak is mondják őket, na meg az az olajhűtő sem rossz dolog
Akkor lehet még sem csal? Én sík területen 190-ig tudom kihúzni, ahol van lejtő, ott már láttam 195-öt is.
Kössz!
Én szívesen megyek másodiknak (na jó ha te is ott vagy harmadiknak ) ha valaki megszervez egy fasza túrát.
Sőt utolsónak is, állítólag ott jobban kell húzni...
nem kell Téged megvédeni, és nincs is veled baj. ha jól emlékszem kétszer gurultam utánad. megoldható, pedig én óvatos duhaj vagyok. soha csínbe belemenni nem láttalak. az hogy valaki dinamikusan vezet azt csak tanulni lehet.
(egyszer már "értekeztünk" róla, hogy a másodiknak a sorba a legkényelmesebb. ELŐRETOLT SZEME VAN, és látja a mozgásból mi történik elöl. én ott érzem magam jól. ha meg nézelődni van kedvem akkor nem veled megyek
/szerintem/
Jut eszembe, lapkát vett már vki, vhol elfogadható áron?
Esemény!
Vác motoros találkozó
http://www.ebay.com/itm/SUZUKI...
Múlt előtti hét csütin rendeltem, és múlt héten pénteken meg is érkezett, persze még nem teszteletem.
A végsebesség kérdésre: óra szerint mikor vettem (2003-ban, 12.000 km-nél) leforgott 200-ig, most olyan 180 körül vége van.
És az újak nincsen párja :-)
Amíg nem találkoztunk addig ne alkoss véleményt!
...föld út