Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos még várnom kell 2-3hónapotaz anyagiak miatt. . Ez F-es vol,vagy utólagos az olajhűtő?
Miért kell ehhez 2nap?
...mondjuk vedd meg az enyémet
Nincs különbség az idomokon meg az olajhűtőn kívül.
Azt jobb, ha tudod, hogy az F-est az idomok miatt sokan sportmotornak nézik és a kevesebb km ellenére is sokkal leharcoltabb a motorja. Amúgy sem km-t veszünk, hanem állapotot. Ha az E-s tetszik, akkor azok közt keresgélj, a kompresszió nem hazudik a blokk állapotáról.
Sziasztok! Jövőben szeretnék venni egy gs500ast. Ahogy nézegetem,az idomosakban kevesebb a kilóméter( talán nem mert többet tekertek vissza ),de sok az enyhe idomsérült gép. Abban gondolkodom,hogy lebontom róla az idomot,de nem találok képet,hogy alatta hogyan vannak megoldva a felfogatásai,nem-e nézne ki esetleg hülyén. Ebben szeretnék Tőletek egy kis segítséget kérni. Próbáltam neten utánanézni,de nem találtam sajnos semmit,környezetemben meg egyetlen idomos sincs. Ja,és az olajhűtőn,meg az idomon kívül különböznek még valamiben? Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv: Tamás
Ha már ennyien dobáltátok a motorokat az utóbbi időben, lábtartót a régi karcos-viharvert helyett?
próbáld meg hívni!
... egyébként hogyan gondoltad a megkeresést?
Üdv Urak!

Bontási sorba kerülne egy GS550, 1982es paripa, ha lenne rá igény, egyébként teljesen üzemképes, nem törött, kinti papiros, hála az égnek még megúszta a magyar sufni tuningolást.
Ha valakit érdekelne valami belőle az irjon nyugodtan, köszi, és bocs az offért!
De ő is ledobta mert használtan vette és már kemény volt.
Ahogy néztem talán Mózes is karikázott azzal a contival.
Láttam, de nem nagyon tetszik.
Inkább BT020, 21, 23 illetve PR2-eseket néznék.
Még lehet kihúzom ezt a hónapot a mostanival, addig csak lesz valami.
Lecsaptam a dobozra a amit ajánlottatok
Gumitopicban van egy Conti 7 rugóért ebben a méretben (150/70)
Valószínű.. mert így bő 20-ért lenne meg az új. De még nem tartunk itt

Bár tavaly egy szett BT45-öt használtan 31 ezerért adtam el Az elég jó biznisz volt. Hátul 4 elöl meg 4,5 mm volt
Ha tényleg hangos, akkor nem alszanak!
Szerintem semennyire. Én sokat járok a Felvidéken, de eddig csak trafizó rendőröket láttam, olyannal még nem is találkoztam akik kihalásszák az embert az utakról. Persze nem is járunk annyit főutakon.
Olyan (javított) nekem is van PR1-ben, de az nem egy sikergumi...
Mivel nem vót hangosom csak 3 hónapig................

Amúgy meg ha alszanak sehogy.
160-as csak előre

Urak és hölgyek,

mennyire harapnak a szlovák rendőrök a hangos kipufogóra?

köszi
Mer olyat tok adni csak azé.
Meg egy lukas 160-ast.
Persze hogy felfér, csak nem forog el, meg felfújni sem lehet.
A kérdés már csak az, hogy te egy ilyentől megválnál e hasonló áron?
180-as felfér?
Ez szemre 2,5 körül lehet..tuti nincs 3 mm