Nincs különbség az idomokon meg az olajhűtőn kívül.
Azt jobb, ha tudod, hogy az F-est az idomok miatt sokan sportmotornak nézik és a kevesebb km ellenére is sokkal leharcoltabb a motorja. Amúgy sem km-t veszünk, hanem állapotot. Ha az E-s tetszik, akkor azok közt keresgélj, a kompresszió nem hazudik a blokk állapotáról.
Sziasztok! Jövőben szeretnék venni egy gs500ast. Ahogy nézegetem,az idomosakban kevesebb a kilóméter( talán nem mert többet tekertek vissza ),de sok az enyhe idomsérült gép. Abban gondolkodom,hogy lebontom róla az idomot,de nem találok képet,hogy alatta hogyan vannak megoldva a felfogatásai,nem-e nézne ki esetleg hülyén. Ebben szeretnék Tőletek egy kis segítséget kérni. Próbáltam neten utánanézni,de nem találtam sajnos semmit,környezetemben meg egyetlen idomos sincs. Ja,és az olajhűtőn,meg az idomon kívül különböznek még valamiben? Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv: Tamás
Bontási sorba kerülne egy GS550, 1982es paripa, ha lenne rá igény, egyébként teljesen üzemképes, nem törött, kinti papiros, hála az égnek még megúszta a magyar sufni tuningolást.
Ha valakit érdekelne valami belőle az irjon nyugodtan, köszi, és bocs az offért!
Szerintem semennyire. Én sokat járok a Felvidéken, de eddig csak trafizó rendőröket láttam, olyannal még nem is találkoztam akik kihalásszák az embert az utakról. Persze nem is járunk annyit főutakon.
Azt jobb, ha tudod, hogy az F-est az idomok miatt sokan sportmotornak nézik és a kevesebb km ellenére is sokkal leharcoltabb a motorja. Amúgy sem km-t veszünk, hanem állapotot. Ha az E-s tetszik, akkor azok közt keresgélj, a kompresszió nem hazudik a blokk állapotáról.
Üdv: Tamás
Bontási sorba kerülne egy GS550, 1982es paripa, ha lenne rá igény, egyébként teljesen üzemképes, nem törött, kinti papiros, hála az égnek még megúszta a magyar sufni tuningolást.
Ha valakit érdekelne valami belőle az irjon nyugodtan, köszi, és bocs az offért!
Inkább BT020, 21, 23 illetve PR2-eseket néznék.
Még lehet kihúzom ezt a hónapot a mostanival, addig csak lesz valami.
Bár tavaly egy szett BT45-öt használtan 31 ezerért adtam el Az elég jó biznisz volt. Hátul 4 elöl meg 4,5 mm volt
Amúgy meg ha alszanak sehogy.
Urak és hölgyek,
mennyire harapnak a szlovák rendőrök a hangos kipufogóra?
köszi
Meg egy lukas 160-ast.