Ősszel nagy volt a lelkesedés egy enduróra, most már alábbhagyott, pedig motoszkál a fejemben folyamatosan. Ebben nagy szerepe volt annak, hogy rohadt jó érzés Dunaföldvárról a XI.ker-be felérni a 6-os úton a 900-zal háromnegyed óra alatt Egyenes háttal, a lehető legnagyobb nyugalomban Ez nem menne egy DRZ-vel
Idénre marad a Divi, az biztos (nem nagyon van pénz most motorcserére).. hogy mi lesz később nem tudom. Ha lesz keret bőven akkor lesz két motorom, először egy enduró, aztán eladom a Divit és veszek valami sportosabbat, kevesebb hengereset... de ilyenről még nem álmodom. Vagy csak egy lesz, de azzal kurva messze elmegyek (kb ugyan annyi pénzt igényel a történet) Végezzem el az egyetemet először
Nem a lépés nagy, hanem a felhasználása más. Kérdés, mire akarod használni? Persze a 900-ast is lehet sok mindenre, csak lehet van rá jobb választás is, de kérdezd Dipshitet, ő aztán minden formában kihasználja a motorjait.
Hmmm, hát őszintén fogalmam sincs. Én az ilyesmivel nem foglalkozom. Még az ősszel lett rajta cserélve, azt is meglepiből kaptam, elintézték nekem.
passz, de ha kell majd megnézem neked
Móni, neked is Pilot Power van elől? 110-es, vagy 120-as?
Régen nem is emlékszem hogy lett volna ezekből a jobb gumikból 110-es, a múltkor meg egy Road2-est is láttam ebben a méretben.
Hátul mid van?
Idénre marad a Divi, az biztos (nem nagyon van pénz most motorcserére).. hogy mi lesz később nem tudom. Ha lesz keret bőven akkor lesz két motorom, először egy enduró, aztán eladom a Divit és veszek valami sportosabbat, kevesebb hengereset... de ilyenről még nem álmodom. Vagy csak egy lesz, de azzal kurva messze elmegyek (kb ugyan annyi pénzt igényel a történet) Végezzem el az egyetemet először
Vegyél GS-t, aztán Zúzzunk!
passz, de ha kell majd megnézem neked
Az más kérdés hogy mennyiért hirdetik a gépeket... legalább egy 100-assal túl van árazva mind
Régen nem is emlékszem hogy lett volna ezekből a jobb gumikból 110-es, a múltkor meg egy Road2-est is láttam ebben a méretben.
Hátul mid van?
Könnyebb ügyintézés ősztől?:
Közélet cikk
Olvass a sorok között