Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyugodt túrázgatásra(2személy+csomag). Elég,ha autópálya tempót tudja tartani,aztán ennyi
Ősszel nagy volt a lelkesedés egy enduróra, most már alábbhagyott, pedig motoszkál a fejemben folyamatosan. Ebben nagy szerepe volt annak, hogy rohadt jó érzés Dunaföldvárról a XI.ker-be felérni a 6-os úton a 900-zal háromnegyed óra alatt Egyenes háttal, a lehető legnagyobb nyugalomban Ez nem menne egy DRZ-vel

Idénre marad a Divi, az biztos (nem nagyon van pénz most motorcserére).. hogy mi lesz később nem tudom. Ha lesz keret bőven akkor lesz két motorom, először egy enduró, aztán eladom a Divit és veszek valami sportosabbat, kevesebb hengereset... de ilyenről még nem álmodom. Vagy csak egy lesz, de azzal kurva messze elmegyek (kb ugyan annyi pénzt igényel a történet) Végezzem el az egyetemet először
Te a hangomat már hallottad, az sem volt elég meggyőző
Letör róla elég fontos alkatrészeket.
Ennyi pénzért garantáltan titingelős motort is kaphatsz, sőt, majdnem a feléért is
Fogalmazzunk úgy, hogy néha csöppet kimozdítja a motort a komfort zónájából!
Azért nem csapom le, mert baszogatás lenne és már kibeszéltük.
Ja.............leamortizálja felül-alul-kétoldalt.Titta multikulti használat.
Én inkább azt mondanám: "elhasználja"
Nem a lépés nagy, hanem a felhasználása más. Kérdés, mire akarod használni? Persze a 900-ast is lehet sok mindenre, csak lehet van rá jobb választás is, de kérdezd Dipshitet, ő aztán minden formában kihasználja a motorjait.
Első gondolat a legjobb...

Vegyél GS-t, aztán Zúzzunk!
Hmmm, hát őszintén fogalmam sincs. Én az ilyesmivel nem foglalkozom. Még az ősszel lett rajta cserélve, azt is meglepiből kaptam, elintézték nekem.
passz, de ha kell majd megnézem neked
Láttam azokat is,de kicsit nagynak érezném a lépést.
És te nem cseréled a Divit? Tavaly még tervezted. Vagy azóta meggondoltad magad?
Amíg nem láttunk, nem hisszük el! :D Fotó?
Okés
De hiszen az vagyok !
500-ért mér 900-as Divi is akad szerintem.

Az más kérdés hogy mennyiért hirdetik a gépeket... legalább egy 100-assal túl van árazva mind
Arra már én is kíváncsi lennék!
Jó felé húz!
Móni, neked is Pilot Power van elől? 110-es, vagy 120-as?
Régen nem is emlékszem hogy lett volna ezekből a jobb gumikból 110-es, a múltkor meg egy Road2-est is láttam ebben a méretben.
Hátul mid van?
Megnéztem gyorsan az xj600asokat,azok elől sem zárkózok el,de gs felé húz az eszem. .
" Örülünk Vincent?! Vinceeent! Örülünk?... "

Könnyebb ügyintézés ősztől?:

Közélet cikk
Ezek szerint ejtőernyős poén volt?!

Olvass a sorok között