Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát persze, és csak is mi vagyunk mindenben a hibásak! Igaz?
Ti bezzeg mindig tökéletesek vagytok mi?!
Hiába, ti nők szeretitek korán kipróbálni, hogy milyen menyasszonynak lenni, csak később jöttök rá, hogy nem is volt annyira jó ötlet...
Nekem fasza lenne ha nyugíjasigazolványt kérnének..............olcsóbb lenne a busz.
Jó Neked! Engem a korhatáros szórakozóhelyekre is lazán beengednek, se papír semmi. Haverok meg ott matatnak negyed óráig! Múltkor az Operában jártunk így, kicsit lehűltem!
Tőlem meg volt, hogy személyit kértek amikor éppen piát vásároltam, azt sem hiszik sokszor el, hogy van két lurkóm és már elváltam
Na jó, nem faggatózom, mert a végén tényleg megvádolnak bigámiával

Viszont kérdem a NYUGGEREKET, mikor lesz gurulás? XJ900 Te emlegettél valamit! Vagy az a múlt hétvégén volt?
De mivel a motoromat már láttad, arról is felismerhető leszek, sőt még több ismertető jelről is volt már szó pár napja
A minap le 45-öztek, pedig meg is voltam borotválkozva...

Pedig belül 20-nak sem érzem magam
Ezek szerint te már nagyon öregnek érzed magad!
Már késő!

Fotó meg csak azért, hogy akkor is megismerjünk, ha majd leveszed a sisakot
Ismered a mondást: Aki kíváncsi hamar megöregszik
Te állat Te, ha akkora lenne már rég levágtam volna!
Csak kíváncsi vagyok
Miért is olyan fontos az a kép?
Szerintem bigámiát akar elkövetni.
De rá vagy kattanva a fotóra, de ígérem holnap lesz fotó, mert látom addig nem hagysz békén ezzel
Építőipar, a cég újítja fel az Országházat, mi szépítjük meg. Egyébként irodai munka.
Mit szeretnél még tudni?

Van héttonáás ipari spaniferem.20 centi széles.
Móni, ha már fotód nincs, megmondod mit melózol?
De dilisek vagytok....
Ja, utasülésre meg odagumipókozom, hogy el ne hagyjam, mi?
Eccerú..............nem mondod meg................és lehet ereszteni a ruhába.Ugyis alul a csizmába gyűlik.
Na pont ez az, kiejteném a 600km-t, tuti nemet mondana. De ha valahogy rá is bírnám beszélni, abból 50km-enként pisiszünet lenne
Johet o is.tuti szebb hatulrol mint te igy szebb latvany hatszaz kilometeren at.
Gixxer 1000 lesz, az még talán érdekel is, de túragixxer nem lesz, nem tudom így nyíltnapozom-e...

Dalmáciába mennék, de csajom már lefoglalta a hétvégét.
Bejáratjátok nekem az utat, aztán lehet kedden lemegyek

Mondjuk egyedül nem akaródzik. Valaki esetleg ?