Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nagyon messze van és nagyon sík.
Most tartogatom a gumim közepét arra hogy le tudjak utazni Horvátországba.
Lesz Gixer 600/750?
Ja és te nem akarsz jönni Dalmáciába?
Szombaton jön valaki a kecskeméti Suzuki nyílt napra?
No ez jó hír, köszi a méretet.
Sima ügy volt, úgy mint a filmeken. ......Az átmérője 29.50 mm
Na jól működött a szerszám, könnyű volt vele kiszedni?
A jobb ez ilyen városi legenda.
ezt most úgy mondjátok mintha kint nem lenne olcsóbb vagy jobb a benzin
Itt még nem volt narancssárga korszak
Dehogy rakom! sokkal jobb mint az eredeti (legalábbis nekem)
Azokat a" pöcköket" le lehet csavarozni, Krissalnak úgy van
Valószínűleg ez a baj de ha nem akkor sem szerelem össze minimum hézaggal. Már csak egy megfelelő méretű korong kellene.
Fene tudja.Én 3-4-ből tankolok kinn de nem drágább lényegesen mint itt.

Agipot szeretem mert kártyával 8 forintot lecigánykodok.Így most is 392-ért tankoltam.
Köszi a képeket, de egy kérdésem maradt. Ha hülyeség, akkor bocs érte.
Nem ülök most a motoron, de úgy rémlik, a csutkakormány a kifli (asszem, így hívják) két oldalán levő magasított pöckökbe van ágyazva. Ha kormánybefogóval rakok föl túrakormányt, akkor az el fog férni ezektől a pöcköktől, vagy azt a részt (kiflit?) is cserélni kell, amire a kormánybefogót erősítem?
Nem gondolkoztál rajta hogy visszarakod a gyári kormányt? Hosszabb távon kényelmesebb, és kanyarokban is jobban lehet vele terelgetni, mint a széles előredőkőssel.
tutira a hézag a baj?
Akkor megúszom 5 tankolásból, és ebből csak 2-szer kell odaát.
Közeli GS.

Bár a kormánya nem gyári de jól szemlélteti.
Ja KB bár lehet a 3-400 is sok.
Kanyar kanyar hátán és nincs kinyír-kanyar csak pozitívan gondolkodó kanyar.
Köszi a tippet, de Krissal prfilján nincs kép, Tby képei se közeliek (ezért is megyek inkább személyesen), és azért olyan sűrűn nem látok élőben álló GS-t, hogy nézelődjek, ezért lett volna jó valami gyorsan elérhető kép. Mindegy, Tby megoldotta a kérdést.
Nekem csak az oda-vissza út len 1230 km, gondolom vasárnap csak elmotorozunk egy 4-5 százast.
Nem tudna nekem valaki extra gyorsban segíteni egy db szelep hézagoló lapka beszerzésében ......mérete 2.55mm. Használt is megfelel, különben hétvégén áll a kicsike.
mennyi km-t mentek?
Beszéltem doktorúrral megnézi személyesen az átalakítást
Tby alakította át a közelmúltban, de Krissalnak is túra van a csutka helyett. Lehet a gyári kuplungbowden rövid lesz, mert a kettőhöz két különböző típus van. A kormánytartó konzol alá is azt hiszem kell valamitoldás, mert a villák felső csavarka eléggé kimagasodik. (legalább is ismerősöm régi GS-én úgy volt)