Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nah ma szétszedtem egy kicsit, a csöveken folyik rendesen....
Hazafele pedig kipróbáltam, hogy menet közben átváltottam tartalékra, igaz csak 2,5 kilométert jöttem, de semmi gondja nem volt így. Lehet, hogy csak pillanatnyi gondja volt? :)
A "minákunk" sokkal jobb!
Már "minákunk" már "minákunk" babám az jött a szokáááááás baaaaaa....sallala
minálunk...
üdv" minákunk"...
...bakker...akkor én fillérekért árulom a motoromat..

occó
A szűrő óvatos dolog. Az utólag beépített szűrő is meg tudja viccelni az ember fiát.
Mi van,sittes?Jó reggelt
Maga a csap eldugulhatott, tehát elsőre a csöveket, utána a csapot..
Van benzinszűrőd? Elég hasznos, én is ott láttam, hogy hoppá nem kap benzint, utána jöttem rá, hogy okos voltam és tartalékon fogyasztottam ki
Hogy mitől dugul el? Rozsdától, ami a tankodban van, koszos benzinből, ami meg magyar specialitás...
itt a szűrőről, meg egy robbantott metszetek cucc, itt a 30. oldal lehet fontos, de magáról a csapról nem találok!
http://www.akmt.hu/sufnituning...

http://www.akmt.hu/sufn
ituning...
Ok 82.
Köszi!
A benzincsapot, illetve az alatta található csöveket? Vagy merre keressem a dugulást? :) És milyen formában :D Egy viszonylag zárt rendszerbe nem tudom mi tud dugulást okozni :)
Nem vagyok én olyan könnyen "megrémülős, elszaladós" típus!
Mellesleg látom a számokkal hadilábon állsz, megkönnyítem neked a helyzetet, hívj csak simán, mindenféle szám nélkül Móninak!
Huhh..megjöttem! ma akkorát motoroztam!
V2 nap volt...a tempó a nyugger énemnél is 3x nyuggerebb..
..hazafelé már egyedül jöttem és kibukott belőlem az ataa tempó...sőt.

..Jahh ne udvaroljatok már ennyire szegény lánynak...mert rémülten elszalad

Figyi... Moakárhány..Ne hagyd magad!

off..ööö uff
Öregedési folyamat vazze.
Jobbulást neked
Szóval ezek szerint te a rózsa bokrokra buksz
Ennyiszer nem borultam fel életemben,mint idén Zakó is vagy 20 éve volt.A nemlétező menekülő ösvény
Köszi
Köszi szépen
Ez a szezon egyre furább kezd lenni
Bénázunk baze...
A kicsivel,de az is 200 kiló A lábamon nem volt egy tenyérnyi hely,ahol ne vérzett volna A motoron egy karc sincs,de kilyuggatott mindenhol Mégcsak nem is mellette álltam,hanem félig leszállva,így még szebb volt a vergődésem.De legalább jót röhögtem a sisakba:))))
Az hogy sikerült?

A kicsivel, vagy a naggyal dőltél?
Mivel ezek driftre szétreszelt 1050-esek így nem.
Majd ha felnövök és csinálsz egy ilyen pályát nekem.
Asszem mára abbahagyom a motorozást.Álló helyzetben beleborultam egy rózsabokorba A bokor gazdija nem örült,kicsit ritkás lett.
nem kicsit volt szopó kimásznom a moci és a bokor közül