Nah ma szétszedtem egy kicsit, a csöveken folyik rendesen....
Hazafele pedig kipróbáltam, hogy menet közben átváltottam tartalékra, igaz csak 2,5 kilométert jöttem, de semmi gondja nem volt így. Lehet, hogy csak pillanatnyi gondja volt? :)
Maga a csap eldugulhatott, tehát elsőre a csöveket, utána a csapot..
Van benzinszűrőd? Elég hasznos, én is ott láttam, hogy hoppá nem kap benzint, utána jöttem rá, hogy okos voltam és tartalékon fogyasztottam ki
Hogy mitől dugul el? Rozsdától, ami a tankodban van, koszos benzinből, ami meg magyar specialitás...
itt a szűrőről, meg egy robbantott metszetek cucc, itt a 30. oldal lehet fontos, de magáról a csapról nem találok! http://www.akmt.hu/sufnituning...
A benzincsapot, illetve az alatta található csöveket? Vagy merre keressem a dugulást? :) És milyen formában :D Egy viszonylag zárt rendszerbe nem tudom mi tud dugulást okozni :)
Nem vagyok én olyan könnyen "megrémülős, elszaladós" típus!
Mellesleg látom a számokkal hadilábon állsz, megkönnyítem neked a helyzetet, hívj csak simán, mindenféle szám nélkül Móninak!
Huhh..megjöttem! ma akkorát motoroztam!
V2 nap volt...a tempó a nyugger énemnél is 3x nyuggerebb..
..hazafelé már egyedül jöttem és kibukott belőlem az ataa tempó...sőt.
..Jahh ne udvaroljatok már ennyire szegény lánynak...mert rémülten elszalad
A kicsivel,de az is 200 kiló A lábamon nem volt egy tenyérnyi hely,ahol ne vérzett volna A motoron egy karc sincs,de kilyuggatott mindenhol Mégcsak nem is mellette álltam,hanem félig leszállva,így még szebb volt a vergődésem.De legalább jót röhögtem a sisakba:))))
Asszem mára abbahagyom a motorozást.Álló helyzetben beleborultam egy rózsabokorba A bokor gazdija nem örült,kicsit ritkás lett.
nem kicsit volt szopó kimásznom a moci és a bokor közül
Hazafele pedig kipróbáltam, hogy menet közben átváltottam tartalékra, igaz csak 2,5 kilométert jöttem, de semmi gondja nem volt így. Lehet, hogy csak pillanatnyi gondja volt? :)