Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi a baj? Mi nem tetszik?
Nézz meg egy szimpla későbbi GS-t..ennyire egyszerű..
Ezaz.

Korán sosekel a sándor.
Csak hétközben.
Én akár 7-re is ott tok lenni.

18-19-20.
Szombat-vasárnap-hétfő.
Így lehet 3 nap és nem kell szabi csak nekem fél napos.
És mivel szinte minden zárva lesz 15:00 után így nem kell pízt vásárlásra költeni.
Olcsó lesz.
Akkor link ?
Ha korán lesz a tali, az sem gond.
Valaki tudna (valami közeli, értelmezhető) képet mutatni arról, pontosan hogyan néz ki a túrakormány a csutka helyére építve?
azt hittem ez a hét...
Ja............mébaj?
Ünnep lesz.
bazeg, ez jövő hét?
Asse tom mikor indulunk.

Ha 8-kor akkor 9:30-ra ha sikerül sándornak a felkelés jó lenne 9-re fehérváron lenni.
Vagy előbb.
Nehéz lesz neki.
mikor értek Fvárra? Szombat délelőtt van ügyintézés, bár autóval...
Karlobag-ba?
...annyira ne erőltesd...ráérsz velünk jönni..ha majd bibircsókos ,ronda anyóka leszel...addigra a fiúk is kicsit lelohadnak...én meg tán már nem is élek
..hö hö..ultra nyugger tolószék tempó
7 lejárattól a 63-as számú lejáratig.
ki ne menjek csápolni...
A guglitérkép minden részét fizetősnek jelöli az M7-esen Fvár környékén. Bökj rá hogy melyikre gondoltok.
M7-esen lévő shell kút.Mivel az elkerülő ingyenes így ott nem kell szopni a várossal.
A Shell kutat nem vágom, de van egy OIL! kút rögtön a Metró mellett, ahogy Zámoly felől beérkezünk.
itt
Ha ez nektek is megfelel, akkor az időpontot rátok bízom, de ha mindenképp a Shell kúton akartok találkozni, akkor linkeld be légyszi hogy melyikre gondolsz.
Nekedvaló földutakocogófogas.
Na ott még nem voltam egyszer sem motorral, de máris unom
Az egynaposak elfogynak.................itthjon igen gyorsan.
Ez meg két egynaposból kijön.

20x visegrád kicsit unalmas.
Mennék én nagyon, de be van már tervezve majd nyárra egy másik 3 napos túra vhova és sajnálatos módon az anyagiak miatt ez nem megy... inkább többször kisebb egynapos túrák...majd csak sikerül egyre már elmennem a társasággal
Gyere, két lányom is jön (eddig, de lehet, hogy három lesz) .....nem lennél egyedüli nő...
Most nézem, hogy Te is jössz?....az jó! ....viszont akkor a találkozó a fehárvári shell kúton legyen?....hánykor?....