18-19-20.
Szombat-vasárnap-hétfő.
Így lehet 3 nap és nem kell szabi csak nekem fél napos.
És mivel szinte minden zárva lesz 15:00 után így nem kell pízt vásárlásra költeni.
Olcsó lesz.
...annyira ne erőltesd...ráérsz velünk jönni..ha majd bibircsókos ,ronda anyóka leszel...addigra a fiúk is kicsit lelohadnak...én meg tán már nem is élek
..hö hö..ultra nyugger tolószék tempó
A Shell kutat nem vágom, de van egy OIL! kút rögtön a Metró mellett, ahogy Zámoly felől beérkezünk. itt
Ha ez nektek is megfelel, akkor az időpontot rátok bízom, de ha mindenképp a Shell kúton akartok találkozni, akkor linkeld be légyszi hogy melyikre gondolsz.
Mennék én nagyon, de be van már tervezve majd nyárra egy másik 3 napos túra vhova és sajnálatos módon az anyagiak miatt ez nem megy... inkább többször kisebb egynapos túrák...majd csak sikerül egyre már elmennem a társasággal
Korán sosekel a sándor.
Csak hétközben.
Én akár 7-re is ott tok lenni.
18-19-20.
Szombat-vasárnap-hétfő.
Így lehet 3 nap és nem kell szabi csak nekem fél napos.
És mivel szinte minden zárva lesz 15:00 után így nem kell pízt vásárlásra költeni.
Olcsó lesz.
Ha korán lesz a tali, az sem gond.
Ünnep lesz.
Ha 8-kor akkor 9:30-ra ha sikerül sándornak a felkelés jó lenne 9-re fehérváron lenni.
Vagy előbb.
Nehéz lesz neki.
..hö hö..ultra nyugger tolószék tempó
itt
Ha ez nektek is megfelel, akkor az időpontot rátok bízom, de ha mindenképp a Shell kúton akartok találkozni, akkor linkeld be légyszi hogy melyikre gondolsz.
Ez meg két egynaposból kijön.
20x visegrád kicsit unalmas.