Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
M&M's ?
Gyógyulást!
Zoli32! Nézd mit találtam Neked! Tiéddel megy már?!
Triumph Drift
Móni82, én ezzel kívánok Neked BOLDOG NÉVNAPOT!

http://youtu.be/Ph0SjLC_lqk
" Jó reggelt! "

A lenti képen látható a reggelim. Nem, nem vagyok drogos, ennyire kiütött a nátha. 9h körül nem volt hangom, viszont volt lázam, így ataaa-val a túrát lemondtam és az előbb sikerült felébrednem. Hangom még mindig nincs, de már lázam sem. Iszonyat dühös vagyok, nagyon gurulnék már...
Boldog Mónyika napot
Utána állás után egyszercsak beindult, tartalékra állítva, de néhányszázméter után ismét leállt :/ Szóval a dugulás a valószínű
Menet közben kell felcsavarni tartalékra. Ha teljesen kifogyasztod, és úgy állítod át, akkor nehezen indul újra, lehet akkor csak ez volt a gond.
Értem. Mivel benzincsapos részt még nem szedtem szét, mivel kezdjem, hogy folytassam :) Nagyjából tele tank. Ha valaki lenne olya kedves, és lépésről lépésre leírná, azt nagyon megköszönném, vagy belinkelne egy leírást:))
Az dugulás lesz, itt a fórumon sok évvel ezelőtt ez is volt téma. Szét kell szedni és ki kell pucolni a dolgokat...
Értem. Az volt a szitu, hogy éreztem, h kezd leállni a motor, nem húz, de pont beértem a parkolóba, ahova akartam. Leállítottam szépen, elintéztem a dolgom. Visszamentem a motorhoz, átállítottam tartalékra, beindít, simán megy, mentem vele néhány száz métert, és ugyanúgy szarakodott, hörgött, majd leállt...
Mivel mostanság vettem a motort, ez volt az első tankürülésem, nem tudom, hogy ilyenkor mi a megszokott rutin, hogy még a járó motoron kell állítani a csapon, vagy hogy :)
Vákum-membrános rendszer, ezért On/Res állásban csak járó motornál folyik üzemanyag. Pri-ben álló motornál is jönnie kell.
Utána tankoltam, 15litert tudtam belenyomni, tehát a 4liter bennevolt.
Hiába próbáltam bármelyik állásban (ON/RES), egyikből se jött üzemanyag.
Tankolás óta nem próbáltam ki a RES állást, hogy jön-e belőle.
Tankoltál?
Ha tankolás után jó, akkor valszeg kihasználtad a tartalékot is.
On a jó állás, Res a tartalék. Ha áttekerted On-ból Res-be, és nem ment, akkor fel vannak cserélve a csövek.
Ha tankolás után se megy, akkor húzd le a csövet a csapról, és Pri állásban folynia kell. Ha nem folyik, akkor valami dugulás van. Fontos hogy ha fent a cső, ne hagyd Pri-ben, mert telefolyik az üzemanyag rendszered!
Valaki légyszi segítsen ha tud, a benzincsapos problémámmal :/
111700-as hozzászólás
Köszike!
Te cvoltál az elsőőőő!
Köszi szépen
Jó lett volna de délelőttre már van programom, délután megyek Citadellára
Okés
Az nem a kép kép helye hanem elaludtam a pause gombon szerintem, a végén van egy felkiáltójel is.
Ugyanígy?
Május elsejei dobogókői képeket feltehetem? jók lettek
Szép fotók
Ez igen! Adtam a fórum kinézetének! Hogy sikerült nem tudom
doktorúr! Az én motorom is így nézett ki mint a tied és ugyanezekkel a problémákkal küszködtem. Először a kormány cserét javaslom ami már szerintem megoldja a problémád. Ehhez kell egy kormány (pl.etz) és egy kománybefogó. Tudok neked segíteni ha gondolod, hívj fel megbeszéljük.......

!