Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali,
de irigyellek titeket a pünkösdi hétvége miatt
Az nincs,de van egy kis inbuszkészletem egy kukackészlet és pár villás meg crovafejem 8-13-ig.
Akkor hozzál már 106-os elemű krova készletet is, meg motorolajat utántöltögetni. Az ördög nem alszik...
Mivel a lidlis tanktatyóm zipzárja megadta magát a túlzott méretű cuccnak hengertáskával megyek.Így befér a békatalp is.Úgyhogy viszem.
Üdv!

Valószínűleg kellene egy JP, ha van 8000-ért, a tavaly is halódó akksi eljutott odáig, hogy csak a lámpákat kapcsolgatja...
Sziasztok! Tud valaki 97-es GS500-hoz hengerfejet vagy teljes blokkot? Jó állapotú kellene, amin nem kell semmit sem csinálni.

Üdv,
Zoli
20 fok már teljesen jó, a tengerbe meg úgy fogok bemenni mint vasember, akárhány fokos is.
Szia

2005 38eKM
A hétvégén már én is fürcsiztem a Balcsiban. Szerintem kb. 20 fokos volt, teljesen jó.
"A kor teszi" Túl fiatal vagy.
Az igen!

Mondjuk 20°C-ban én még igencsak vacogok, dehát biztos a kor teszi...

Pünkösdkor vajon fürödhető már az Adria?

ataaa mit mondasz?
Ez a kép pedig tegnap este készült a dunaújvárosi szabad strandon. 20 fokos a víz.
Azt ne mondd, hogy ez idei kép, mert elsírom magam ha már strandoltatok!
Strandjárat gatyaszárító.
ataaa:

Na végre jött válasz, hogy tegnap este föltöltötték az adatokat, hát, mit mondjak, nem ez volt az elképzelésem:

Zweirad egri nyílt nap

1000 Ft-os reg.díj? Túragixxer sehol? Lehet hosszabb gurulás miatt kérnek $-t, én meg lehet skót vagyok, de akkor is...

Még gondolkodom, ill. írok rájuk, de ha nem lesz GSX650F gyakorlatilag mindegy mikor Bükközünk...
Átlag 200-as tempó, 1 teljese kör

TT
Sajnos ezt én is észrevettem :(
Az SR-t két éve eladtam,azóta bőven kinőttem sajnos :(
Jaja az úvonal ennyi.Letudható ha 8 körül indulunk és nem tökölünk menet közben.
Utána pici szálláskutatás oszt annyi.
Persze de minden teszkóban van valutaváltó ott olcsóbb mint a határon.
Én KB 350 kunát és 130-140 eurót viszek de visszahoznám az euró jó részét gumira.

Elég a kártya személyi mint a szlovákoknál.
Kb. ez lenne a szombati etap?
Ezt simán lenyomjuk egy seggel.
A Fvári kúton ütközhetnénk.
Remélem nem a 6-os úton akartok menni, az legalább egy 40-essel hosszabb.
az van!
Gondolom Barcsnál meg tudunk állni váltani oszt majd megbeszéljük akkor hogy miből mennyit.

Szóval akkor útlevél sem kell, mert az már k. régóta nincs.
Simán lehet vásárolni.Valuta kajára étteremben kell inkább KP bótban a nagyobbakban simán lehet kártyára venni.Pékek azért még nem tartank ott.(megjegyzem isteni az almás burek)E gy ilyen reggelire és ebédre csak egy fagyi kell vacsoráig..A bankautómata drága lesz.
Szállásra euro kell.
Pont mintha szlovákiába mennél csak kitt melegebb van és sós a nagyvíz.
Ott lehet MasterCard-al tankolni, vagy váltani kell valutát?
Ugye útlevél nem kell?
Majd dobj egy linket légyszi, hogy te hol kötöttél utasbiztosítást...